Elimde Telifsiz İçerikler Var

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bende bu ara Tiktok videoları vs atiordum sonra ytparada bisi gördüm spama yöneldim ayın 5 inde başladım ve deli şuan 10 gün olcak 140 a yakın abone 130.000 dakika kazandım insallah patlayan kanali açmayı planliom böle sonuç ne olcak bakalım

Arkadaşla hoş bir muhabbet yaptık karşılıklı bilgi paylaşımında bulunduk spam yapmayı bilipte içerik sıkıntısı yaşayanlar iletişime geçebilir. Bol kazançlar..

spam suan benım ıcın yk olsa alper hocam karsılıksız dırek verıcegım bırısın..
kolay gelsın

Ayda minimum 5 haneli $ kazandiran icerigi olan varsa teknik tum bilgilerimle takas edebilirim veya ortak bir calisma yurutebiliriz

Ayda minimum 5 haneli $ kazandiran icerigi olan varsa teknik tum bilgilerimle takas edebilirim veya ortak bir calisma yurutebiliriz aynısından bende yapabilirim ulaşabilirsiniz

Spam yapmayı bilmekten kastınız nedir hocam uzun yıllardır spam yapıyorum birlikte çalışabiliriz elimdeki bilgilerle

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsini ücretsiz dağıtırsanız değerlenecektir. Tabi dağıtırken de forumda bugüne kadar bilgisini saklayan hayınları ayrı tutarsan çok şukela olur.

Spam olarak bahsettiğiniz olay nedir ? birbiri ardına video yüklemek mi yoksa kopya içerik olarak farklı kanallarda paylaşma mı ?

Spam olarak bahsettiğiniz olay nedir ? birbiri ardına video yüklemek mi yoksa kopya içerik olarak farklı kanallarda paylaşma mı ?

SAT timlerini bilir misin hocam, suyun içinde ilerlerler gözükmemek için, spam yapmak da şuan bundan farksız, gözükmeden iş yapmaya çalışabilendir spamcı.

Video yüklemeyi artık 7 8 yaşında kanal açanlar da yapıyor

Arkadaşlar spam dediniz nedir nasıl bir kanal dır bende spam izlenim cekmek istiyorum para kazanması acılmıyor die biliyorum ben spam kanalların ama tecrübeler daha iyi bilir tabiki spam yapmak istiyorum lütfen banada yardım edin bu konuda özgün kanalıma izlenim çekmek için

Arkadaşlar spam dediniz nedir nasıl bir kanal dır bende spam izlenim cekmek istiyorum para kazanması acılmıyor die biliyorum ben spam kanalların ama tecrübeler daha iyi bilir tabiki spam yapmak istiyorum lütfen banada yardım edin bu konuda özgün kanalıma izlenim çekmek için

O olay düşündüğün gibi bir şey değil hacı abi, senin kategorinin en ağır spamını yapılsa bile sana gelecek tık sayısı elle tutulur bir şey olmaz, film dizi belgeselle kasılan spam kanaldan da sana tık gelmez zaten. Sen arabayı denizde yürütmeye çalışıyorsun sıkıntı orada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri