Elon Musk Tesla'sını Mars'a Gönderiyor! CANLI YAYIN

30 dk sonra.. tc saat: 24,00 civarı

,aC3EbFV4G0qVE9HnFyBOpA.jpg

Tesla otomobil uzaya gidiyo :D gelecek için ilk adım. ilk 5 dk da roket düşmez, patlamaz ise..marsın yolları insanoğluna açılmış olacak... İlk kez yeniden kullanılabilir, roketler kullanılıyor bu işde.

30 dk sonra.. tc saat: 24,00 civarı

,aC3EbFV4G0qVE9HnFyBOpA.jpg

Tesla otomobil uzaya gidiyo :D gelecek için ilk adım. ilk 5 dk da roket düşmez, patlamaz ise..marsın yolları insanoğluna açılmış olacak... İlk kez yeniden kullanılabilir, roketler kullanılıyor bu işde.

Umarım bir patlama olmadan marsa ulaşır :)

vay be adam marsa arabasını gönderiyor. yalnız patlarsa şirket imajı için kötü olabilir.

eğer roket sağ sağlım patlamadan uzaya giderse marsa yolculuk işlemleri başlayacak. ama sorun ve patlama olursa hayaller bir 10 - 15 yıl ertelenecek. o bakımdan bu olay büyük bir teknolojık devrim olarak düşünülüyor ABD de. o bakımdan tarihi deniyor..

Show yapıyor, önce sipariş edilen Tesla'ları teslim etsin.
:D

Elon abimizi severiz adam güneş enerjisi sektöründe öncüdür.

falcon 9 roketlerinin geri dönüşü efsaneydi :D

way anasını be adamlara bakın... nasıul bir teknoloji, nasıl bir gelişmişlik :) yıldız savaşları filmi gibi otomatik sistemler çalışıyor... Hakkaten çok gerimişiz şuan bunları görunce, film izler gibi hissettim kendimi. görüntü efetkleri gibi geliyor...

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

:D adamlar 10 dk da uzaya vardı.. ben trafik yoğunluğundan, evime 1 saate varabiliyorum

Vaybe nasıl indi roketler.Teslanın ekranında don't panic yazıyordu marsa gidiyoruz nasıl dont panic :)

Bin dislike veren marslı ş.ref.sizlerdir kesin :D

Mukemmeldi falcon 9 larin inisi , tebrik etmek lazim , ama ana roket donmedi bi sorun cikti sanirim , her halukarde helal olsun adamlara.

Adamlar fırlattıkları güçlendirici roketleri tekrar hiçbir şey olmamış gibi yer yüzüne indirmeyi başardılar bu çok büyük bir şey be :D

Kaç yılda bu araç Mars'ta olacak? :) Ve sadece araç mı yolladı? Gündemden çok geri kaldım. Bu aracın orada ne işi var? :D

Barış bey yurtdışında mı yaşıyor? Kısa kollu ve hava gündüz görünüyor

Kaç yılda bu araç Mars'ta olacak? :) Ve sadece araç mı yolladı? Gündemden çok geri kaldım. Bu aracın orada ne işi var? :D

Bir sorun çıkmazsa yaklaşık 6 ay sonra Mars yörüngesine girmiş olacak. Araç reklam amaçlı gönderildi yoksa bi önemi yok onun :D Elon Musk'ın kullandığı kendi aracıymış.

bir devletin değilde özel bir şirketin yapması çok ama çok ilginç nasıl bir kar amacı olabilir ki? Bu uzayda ne var arkadaş çok merak uyandırıcı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri