(EmekThoR E-Book Ver.1.1)Tek Kanal,Çok Kazanç,Abone Kasma,SEO & Düzenli Kanal Çalışması

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
bu konu kapanmıştı yine neden açtın hocam. alenen vatandaşı hileye harama davet ediyorsun. Böyle hayır mı olur ?

---------- Mesaj saat 21:51:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:14 civarında gönderildi. ----------

50 tane jimmy kimmel kanalı açılmış :D

bişey demiyecem sana 10 kere üstüne basa basa söylemişim en telifli şey aman ha bu örnek diye:mad:

her gün yüklede saati çok önemli değil bi arkadaşıma bu konuyu açmadan bayaa önce anlatmıştım 1 hafta geçti 2 hafta geçti ikidebir hiç izlenmiyoki boşuna uğraşıyorum dedi ben dedim sen beni dinle her gün video at dedikten 1 hafta sonra bana mesaj attı Allah razı olsun diyor kanalı attı 1k ya yakın abonesi var tbmsi 0.02 olduğu halde günlüğü 50 tl imiş tbm 0.08 olsa 200 tl olur günde :d

---------- Mesaj saat 19:12:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:52 civarında gönderildi. ----------

versiyon çıkartmamda arada bi püf nokta anlatırım gerek videolu gerek resimli
Tahmin ettiğim kişimi bu arkadaş :D
bende ona başka bir ortak arkadaşımızla yaptığım analiz ve araştırma sonucu olarak o xxx ' videolarında kanal aç dedim oda bana bütün sezonları zula yaptığını göstermişti kesin aynı kişiden bahsediyoz :p ulen bir ben başlayamadım şu kazanma olayına :D :confused: uygulamaya geçiş ve imkanlarda sıkıntı var ama olcak inşallah :) bu arada çoğu arkadaşa faydalı olucak konun için sağol :)

teşekkürler [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] böyle güzel bir kazanma olayını bizimle paylaştığın için diğer konunda yazamamıştım inşallah o parayıda alırsın emeğine sağlık :)

Tahmin ettiğim kişimi bu arkadaş :D
bende ona başka bir ortak arkadaşımızla yaptığım analiz ve araştırma sonucu olarak o xxx ' videolarında kanal aç dedim oda bana bütün sezonları zula yaptığını göstermişti kesin aynı kişiden bahsediyoz :p ulen bir ben başlayamadım şu kazanma olayına :D :confused: uygulamaya geçiş ve imkanlarda sıkıntı var ama olcak inşallah :) bu arada çoğu arkadaşa faydalı olucak konun için sağol :)

kimmiş o pm at hele izmirden değil ama :D

vay arkadaş muslerayı bile bu kadar beğenen olmamıştı :D Paylaşım için teşekkürler bir beğenide benden beğenmemek elde değil :)

вєякαη;229586' Alıntı:
vay arkadaş muslerayı bile bu kadar beğenen olmamıştı :D Paylaşım için teşekkürler bir beğenide benden beğenmemek elde değil :)

tabi öyle olacak ne zannettin muslera çalışma taktiğini tepeden tırnaka virgülüne kadar anlatıyormu yok taktik anlatır kanalını verir çalışma taktiğini anlatır ama fazla açmaz tabi ben bi aptallık ettim etiketine açıklamasındaki tireye kadar yazdım sonuç ne mi artık o şekilde para kazanamıyorum kazandırmıyorum :p yani serkan abinin niye anlatmadığını öğrendim
NE APTALLIK AMA :D

Selamın aleyküm Allah razı olsun. Hocam benim bir sorum var 3. tarafı geçebiliyor musun?

tabi öyle olacak ne zannettin muslera çalışma taktiğini tepeden tırnaka virgülüne kadar anlatıyormu yok taktik anlatır kanalını verir çalışma taktiğini anlatır ama fazla açmaz tabi ben bi aptallık ettim etiketine açıklamasındaki tireye kadar yazdım sonuç ne mi artık o şekilde para kazanamıyorum :p yani serkan abinin niye anlatmadığını öğrendim
NE APTALLIK AMA :D

bi çuval inciri berbat ettin şimdi :D şimdi serkan abi hiç bişeyi anlatmıyormu bize ? serkan abinin bize anlattığı taktikler kalıcı ve uzun vadededir. Yolu gösterir biz geliştiririz. @Muslera06' nın anlattıkları kalıcı senin taktik riskli ve geçici. ayrıca Taktik paylaşmak aptallık değildir, paylaşım yapıpta bu şekilde ardından konuşmak aptallıktır bence, yinede herşeye rağmen teşekkür ederiz :)
Serkan abi bize en kalıcı yolu öğretiyor, elbet oda ister bu şekilde herşeyi sunmayı bunu kuşkusuz herkes biliyor. Ama inanın bizim iyiliğimize değil zararımıza olur.

вєякαη;229678' Alıntı:
bi çuval inciri berbat ettin şimdi :D şimdi serkan abi hiç bişeyi anlatmıyormu bize ? serkan abinin bize anlattığı taktikler kalıcı ve uzun vadededir. Yolu gösterir biz geliştiririz. @Muslera06' nın anlattıkları kalıcı senin taktik riskli ve geçici. ayrıca Taktik paylaşmak aptallık değildir, paylaşım yapıpta bu şekilde ardından konuşmak aptallıktır bence, yinede herşeye rağmen teşekkür ederiz :)

Hayır abi Esedullah haklı. Kimse burada taktik paylaşmıyor fikir veriyor. Ben Serkan abinin bugüne kadar etiketlerini de şöyle girin açıklamalara böyle girin dediğin duymadım. Eğer ki öyle bir şey varsa çok özür dilerim.

Serkan abi paylaşımlarında genelde kategori bile vermez sadece fikri verir gerisini sen bulursun. Bence yaptığı en iyisi. En azından insanlar biraz emek vermek zorunda kalıyor. Kimse de ağzını açıp Serkan abi niye kategori vermiyorsun demiyor. He kategori illa ki vermiştir ama.

Bende konu açıyorum taktik veriyorum lakin yerine göre veriyorum. Kategorisine göre veriyorum.

Ayrıca ben şu Forumda günlük 1 - 2k kazanıp da bir fikir olarak bile İnsanlara ne yapması gerektiğini anlatan kim var ki? Anca biz 3, 5 bir şeyler biliyoruz toplasan ayırabildiğimiz zaman ile 300 - 500 kazanıyoruz ve Forumda ki arkadaşlarımız da az çok kazansın diye konu açıyoruz.

Diyecek başka bir şey yok galiba.

Hayır abi Esedullah haklı. Kimse burada taktik paylaşmıyor fikir veriyor. Ben Serkan abinin bugüne kadar etiketlerini de şöyle girin açıklamalara böyle girin dediğin duymadım. Eğer ki öyle bir şey varsa çok özür dilerim.

Serkan abi paylaşımlarında genelde kategori bile vermez sadece fikri verir gerisini sen bulursun. Bence yaptığı en iyisi. En azından insanlar biraz emek vermek zorunda kalıyor. Kimse de ağzını açıp Serkan abi niye kategori vermiyorsun demiyor. He kategori illa ki vermiştir ama.

Bende konu açıyorum taktik veriyorum lakin yerine göre veriyorum. Kategorisine göre veriyorum.

Ayrıca ben şu Forumda günlük 1 - 2k kazanıp da bir fikir olarak bile İnsanlara ne yapması gerektiğini anlatan kim var ki? Anca biz 3, 5 bir şeyler biliyoruz toplasan ayırabildiğimiz zaman ile 300 - 500 kazanıyoruz ve Forumda ki arkadaşlarımız da az çok kazansın diye konu açıyoruz.

Diyecek başka bir şey yok galiba.

Çok yanlış düşünüyorsun biraz zamana ihtiyacın var senin

вєякαη;229687' Alıntı:

:) Şu saatte gülmek iyi geldi abi. Ben mi yanlış düşünüyorum? Düşüncemi belirtmedim ki olanları söyledim.

вєякαη;229687' Alıntı:

Abi açıkçası bu konuda bence çok haksız değil [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] :) Çok kazanıp da nasıl kazandığını açık açık anlatan (kategorisine kadar söyleyen vs) biri yok bu forumda. Ama yapılması gereken de bu değil zaten, genel olarak ne yapılması gerektiğini söyleyeceksin, insanlar ona göre çalışıp edinip, kavrayıp ne yapılması gerektiğini kazanacak.

etiket olayını bu arkadaştan öğrenmek lazım konu etiketinden anlaşılıyor bu işte iyi olduğu :p

вєякαη;229678' Alıntı:
Serkan abi bize en kalıcı yolu öğretiyor, elbet oda ister bu şekilde herşeyi sunmayı bunu kuşkusuz herkes biliyor. Ama inanın bizim iyiliğimize değil zararımıza olur.
serkan abi kimseye zarar vermeden anlatıyor taktik veriyor ben kategorı vererek mahvettim herşeyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri