Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamın aleyküm Allah razı olsun. Hocam benim bir sorum var 3. tarafı geçebiliyor musun?
Taktiği Uygulayıpta Kazanmaya Başlıyan Varmı?
вєякαη;229764' Alıntı:@EmekThoR @Incubus @Kaanbulut Malesef ben size katılamayacağım. @EmekThoR Geri adım atma benceneyse Başarı bir merdiven misalidir. Başarı zaman ister, Başarı sabır ister ve bunların sonucunda başarı Tecrübe ister.. Başarı bir matematiktir, matematiğin başından sonuna kadar anlatmaktır. Başarı bir zincirdir. En önemlisi Başarı bir temeldir. Temeliniz varsa başarılı olursunuz
Şimdi siz sonda olacak uygulamaları başta anlatırsanız, ve insanları tek bir yöne çekmiş olacaksınız. temel sağlam olmadığı için ilerde çok farklı şeyler olacaktır. düşünmek bile istemiyorum. Açıkçası niyetiniz iyilik yapmak, ama malesef yanılıyorsunuz böyle iyilik olmaz, Aksine burada paylaşılan bu paylaşım üyelerin kıt bir döngüye yogunlaşmasını sağlayacaktır. Eğer iyilik böyle olsa idi @Muslera06 burada size her türlü kategoriyi verirdi. Umarım benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır... Saygılarımla
Abi çok alakasız konuşuyorsun bu yüzden bu son yorumum'dur.
O zaman benim yanlış düşündüğümü niye söylüyorsun? Benim söylediğimi şimdi daha uzun bir yazı ile neden açıklıyorsun? Ben Serkan abinin kategori vermediğini ve en mantıklı bu şekilde olduğunu belirttim.
Daha da yorum yapmam..
вєякαη;229764' Alıntı:@EmekThoR @Incubus @Kaanbulut Malesef ben size katılamayacağım. @EmekThoR Geri adım atma benceneyse Başarı bir merdiven misalidir. Başarı zaman ister, Başarı sabır ister ve bunların sonucunda başarı Tecrübe ister.. Başarı bir matematiktir, matematiğin başından sonuna kadar anlatmaktır. Başarı bir zincirdir. En önemlisi Başarı bir temeldir. Temeliniz varsa başarılı olursunuz
Şimdi siz sonda olacak uygulamaları başta anlatırsanız, ve insanları tek bir yöne çekmiş olacaksınız. temel sağlam olmadığı için ilerde çok farklı şeyler olacaktır. düşünmek bile istemiyorum. Açıkçası niyetiniz iyilik yapmak, ama malesef yanılıyorsunuz böyle iyilik olmaz, Aksine burada paylaşılan bu paylaşım üyelerin kıt bir döngüye yogunlaşmasını sağlayacaktır. Eğer iyilik böyle olsa idi @Muslera06 burada size her türlü kategoriyi verirdi. Umarım benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır...
Sonuç olarak : Bu paylaşımdan kimse birşey kazanamayacak.
Aksine büyük bir zaman kaybı.
Başarılı olmak istiyorsanız Temel olarak herkes @Muslera06'nın forumdaki temel bilgilerine dayanarak kendilerini geliştirmelidir.
Başarı özgünlüktür, Herkesin kendi taktiklerini geliştirmesidir.
Saygılarımla
@EmekThoR @Incubus @Kaanbulut forumdaki en kaliteli, en değerli üyelerdensiniz. Bu konuda kusuruma bakmayın. Malesef bu konuda yanlış düşünüyorsunuz.
Berkan haklısın ben de onu söylüyorum serkan abi insanları düşünerek anlatım yapıyor benim zararım var insanlara anladım zaten onu geçte olsa anladım
Abi açıkçası bu konuda bence çok haksız değil [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]Çok kazanıp da nasıl kazandığını açık açık anlatan (kategorisine kadar söyleyen vs) biri yok bu forumda. Ama yapılması gereken de bu değil zaten, genel olarak ne yapılması gerektiğini söyleyeceksin, insanlar ona göre çalışıp edinip, kavrayıp ne yapılması gerektiğini kazanacak.
вєякαη;229777' Alıntı:Sen beni anlamak istemiyorsun abicim dediğim gibi zamana ihtiyacın var. buda benim son yorumum.![]()
Bu taktikle kazanılır mı?
Zorda olsa belki kazanılır.
Geçen ay bir kanaldan 15$ kazanırsan bu ay o kanaldan 5$ ancak zor görürsük, yada göremezsin.
Forumun %95'i çizgi kasıyor şu aralar.
etiket olayını bu arkadaştan öğrenmek lazım konu etiketinden anlaşılıyor bu işte iyi olduğu![]()
hedefe yönelik etiket çalışmış![]()
Bu konudaki en büyük sıkıntı kazancın paylaşılması idi.Benim gibi çoğu kişi bu konu ilk açıldığında EmekThoR'un kazanç paylaşımını görünce küçük dilini yuttu.Yoksa bu taktiğin yada kategorinin paylaşılmasında, benim düşüncem hiçbir sıkıntı yok. Kazanç paylaşılmamış olsaydı bu konu bu kadar rağbet görmezdi. Ki konu paylaşım açısından çok kaliteli.
ne bilim hiç umursamıyordum bile o parayı taktiğin ne kadar sağlam olduğunu göstermek için atmıştım
hayırlısı olsun hocam bu da size de bize de ders oldu![]()
walla ben sizin taktiklerle başka alanlarda deneme yapmaya başladım çizgi film işine hiç bakmadım bile şu an farklı bir kategori de 4. gün yüklemesini yapıcam umarım iyi olur. Başarılı olursa yazarım buraya
yaparsan başarılı olan 3. adamsın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.