EmreYT Haberlerde.

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
YouTube üzerinden Lisans istersen eger tabi bu biraz zahmetli fakat cok yararlı birsey, videoların eslesene takılır veya sen direk dünya engelenide secebilirsin.
Fakat diger sitelerde icerigini kurtarmak icin DMCA ile irtibat kurman gerekiyor.

Contenen ID kayıt olursan eger en azından yt icinde videoların kopyalanmaz.

https://www.youtube.com/content_id_signup

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar ...

öncelikle hepinize tek tek teşekkür ederim, forum kültürü budur..

*@iwocan ile görüşüyoruz doğrudur.

*ensonhaber e güzel dokunaklı bir konuşma yapacağım yarın arayıp.. mail attım dönüş yapmadılar

*Videolar Cezmi ve kemal ne güzel oldugu gibi koydular ve koyduklarından itibaren FB mesaj,abone, YT yorum abone beğeni olarak döndü..

*Sağlam videolar yapmak istiyorum forumun eğer iyi kazançlı abileri varsa destek olursa harika şeyler yapacağımdan eminim..

*Aklımda hâlâ Adsense mi Partner mi soruları var onları çözmeye çalışıyorum

*Ben ortak çalışma istediğimi açtığım konu vardı 1 ay kadar önce kamera ve mikrafon desteği olurum diye açmıştım şuana kadar 2 kişi dönüş yaptı ..

*Bu Sayfalarda görenler ailemi de aradılar ve onlar da artı olarak döndü aslında.. Ailemle aram kötüydü işi bırakıp prank a giriştiğim için ama onlar da umutlular artık ve babam Traktör al bana köye yolla diyor :D

*Yolda giderken tanınıyorum az da olsa, bu çok hoş bir duygu ama kesinlikle egoist değilimdir kendimi kaptırmam da ..

* Bu arada hep beni gördünüz ama ikizim de oynayacak ya da ikiz şakaları da yapacağız.. artık seri seri çekeceğiz bakalım ve Vlog vs başlayacağız =) şu ara maddiyatı çözmeliyiz bakalım ..

*Elektrikler gitmeden bunu atayım, devam ederim =)

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:12 ----------

Şaka Yapmak İsterken Binlerce Dolar Kaptırdı - Haberler.com

bunlar iyice adi çıktı yaptıkları edite bak .. içeriği değiştirmeleri için mail attım

Ben aççaktım banane ya .s .s

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar ...

hocam tanınma olayına dikkat et iyi yorumlarda okuyoruz kötülerinide :D barzonun biri çıkar yok bacımı öptün video falan filan diye zarar vermeye kalkar.

İstanbulda olsam çoktan iletişime geçerdim seninle maalesef uzağız :) İlerde bir şeyler olur belki.

@EmreYT abi bursayada bekleriz seni bizim okulda bi beraber gezeriz tamamdir 6000 izlemede benden gelir cok rahat malum 6000 kisilik okul , birde bunun arkadas cevresi vs. var orasinida sen dusun bu arada adama kaptirdigin dolarlar feda olsun de gec onlar coktan geldi sana haberin yok :-) sana tavsiyem youtube is ortagi na basvur ve onunla calis content id vs. seylerde alirsinn onunla , MUA gibi olursun kisa zamanda veya Hayrettin :-)

Forumdan bağımsız 2 farklı arkadaşım videonu gösterdi telefondan. Sevindim senin adına. İyice yayılıyor videoların. :D

Harbiden binlerce dolar gittimi ? gerçek paramıydı?

Forumdan bağımsız 2 farklı arkadaşım videonu gösterdi telefondan. Sevindim senin adına. İyice yayılıyor videoların. :D

sen de adresinden takip edin demişsindir =) .. bizi ve ailemizi de arıyorlar görenler =) ama daha çoook görecekler =)
[MENTION=9367]HellRider[/MENTION] Mümkün mü hocam cüzdana binlerce dolar sığması TR de habercilik işte rank kasmak için .. =)

Başlangıca göre mükemmel gidiyorsun hocam her yerde yayınlamışlar gerçi senin kanal adını vs hep kapatmışlar ama o da onların ayıbı

Kanal adını kapatma amaçlarını biri söyleyebilir mi? Bu emek hırsızlığının amacı nedir? Kanal ismi orada dursa ne kaybederler?
Sen hem içeriği izinsiz al hemde kaynak bile gösterme. Oldu canım baska?

Emre kardeşim ofis olarak çok taktir ediyoruz yaptığın işleri. 3 Ortak yt ofisimiz var ataşehirde birşeye ihtiyacın olursa araç oyuncu ofis bilgisayar veya herhangi bir materyal her zaman ulaşabilirsin bilgin olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri