EmreYT Haberlerde.

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
introyu kaldırmış alttan logoları da sansürlemiş ne saçma iş

вαттυѕαу;593024' Alıntı:
Herşeyi anlarımda adamın videosunun üstündeki face linklerini felan neden silersin be ? [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] yerinde olsam iletişime geçer sildiririm o videoyu .

Ne anladım ben bu işten. Güya Kanal ismi logo falan eklendi
Onu da silmişler.

Çirkeflik bu ya başka birşey değil. Yayınlıyorsunuz bari kanal ismini silmeyin

Bu spamabi de artık her kimse %99 bu forumdan ve %99 bu mesajları da okuyor. Yazıklar olsun her kimsen

Son düzenleme:
Bu foruma herkesi almamak lazımmış demekki bu olaydan sonra yazıklar olsun adamın emeğini çalanlara

EMrenin ün yapması için bu tarz haberleri videolarının sansürlenerak alınmasına karşı çıkmaması gerek.Daha ileride videoları daha profesyonel düzenleyerek yt ye atarsa hem kendi açısından hemde haber siteleri bu tarz videoları introları keserek koyamıyor.Video sonuna video içine video başına kısa saniyeler ile ani geçişler ekleyerek kendini tanıtabilirsin.

Başlığı okuyan çoğu insanın aklına ana haber bülteni geldi insanlar bir an [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] yi Show ana haberde, atv ana haberde hayal etti.Başlık koyma yeteneğin güzel bu yeteneğini youtube'tada kullandığını düşünürek iyi para kazandığını tahmin ediyor, tebriklerimi iletiyorum.

Başlığı okuyan çoğu insanın aklına ana haber bülteni geldi insanlar bir an @EmreYT yi Show ana haberde, atv ana haberde hayal etti.Başlık koyma yeteneğin güzel bu yeteneğini youtube'tada kullandığını düşünürek iyi para kazandığını tahmin ediyor, tebriklerimi iletiyorum.
Oda yakınca olacakdır eminim.Kesinlikle olur bu şekil devam ederse.Hatta bu video Emre nin çıkış videosu olacak gibime geliyor bakalım.

вαттυѕαу;593054' Alıntı:
İşte adam o yüzden 5000 tl kazancak , Şuan herşeyi para olarak görmüyor , Önce abone , tanınma , sonra para . Hangi özgün kanal ilk ayında 5000ler kazanıyor , İşte bu yüzden özgün olamıyoruz

hocam 5000 hatta 10000 kazanabılırsınız özgunde onemlı olan dogru seo calısması ve dogru kategorı :) orneklerını gordum cunku

arkaya komple bir logo falan koymalısın hocam.
opacity i 5-10 yap. silemesinler.

kardeşim bence adamlara mesaj at dava açıcağını videomu benden izin kullandığınız ve logolarımı kaldırdığınız için sizi şikayet ediceğini söyle onlar sana bak nasıl dönüyor
[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION]

arkadaş adına üzülüyorum orjinal kanalda 4-5 geçmezken başka kanallar almış başını gitmiş video başlığı ile aratıyorum videolar bölümde farklı farklı siteler çıkmakta bence bu arkadaş yardımcı olun...seo ve konu içeriği hazırlama hakkında emekleri boşa gidiyor şuan :(

meşhur falan olmaz bu gidişle.Türkiye standartlarında iyi işler yapıyor ama işte spamcı cezmi kalorifer ve en son haber siteleri bütün emeğini kullanmışlar hiçbir izin almadan.Kazançlı olan onlar üzüldüm video sahibi adına

Hocam şu haliyle emre şuan uğraşamaz onlarla. Bırakın hiç değilse yüzü tanınır. Büyük sayfaların paylaşması emrenin yüzünü daha kalıcı kılar. İleride youtubeda iyi yerlere geldiği zaman kanalı doğrulandığı zaman kolay kolay kimse alamaz. Alsada o zaman uğraşılır onlarla. Adam ne yapacak mahkeme açacak mecburen onlara o mahkemelerde o kadar uzun sürüyorki. Bu akbabalar bunu bildikleri için kafalarına göre atıyorlar böyle.

Katılıyorum Hocam Size... Bence Tanınabilirliğine Katkısı Olur Bu Tarz Haber ve Videoların...

arkadaşlar mesajları okudum tek tek 1saate eve geçiyorum detaylı konuşuruz.. Ytpara'yı seviyorum :)

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

bu arada bu forumun yolunu unuttu diyenler ben zaten akşamları online oluyorum ve kaç tane video atarsam youtube ile ilgilenmeye devam etmesem bile buradaym burası çok farklı. yargıcı insanlar çok acayipsiniz.

Emre tazminat davası bile açabilirsin. Düş peşlerine derim. Yt den 3 yılda kazanacağını mahkemeyle kazan.

Arkadaslar [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] ile gorusuyoruz bir suredir. Insallah tum bu sorunlari en takin zamanda cozecegiz ve markalasma yolunda ilk adimi atacagiz.

Bu çocuğun videolarını zevkle izliyorum. Gittikçe ilerletiyor kendini. İnşallah güzel yerlere gelir kardeşim. :)

Emre bilişim suçları ile ilgili aratırsın en ünlü avukat Meltem Banko. Twitter ve facesi var iletişime geç. Peşini bırakma bu emek hırsızlarının. Dava aç mutlaka.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri