Açıklayıcı bir reklam metni kullanmalısın eğer site içerisinde satış yapıyorsan sonuç ban yersin. Adwords hesabı açabilirsin herhangi bir gmail hesabı ile ilk 25 tl ödersin daha sonra kupon kullanırsın her hesaba 1 kupon kullanma hakkın var ama bazı hesaplar var istediğin kadar kupon yükleyebiliyorsun onuda sertifikalı olan adwords uzmanlarının panelleri yapılıyor diye biliyorum.
Adwords kolay değildir uzman birine verirsen daha iyi olur yapabilirsen sende amatör olarak yapabilirsin.
Kelime başına rakam belirlersin diyelim ki 0,10 kuruş günlük limit ayarlarsın 10 tl gibi eğer benim reklam daha çok tıklansın dersen kelime baiına 1,00 tl ye kadar verirsin yani 25 tl 25 tıklamada biter, her 1000 gösterime ücret ödersin buda ayrı bir olay,
şu şekilde yapabilirsin yada günlük limit 100 tl seçer kelime başına 0,10 kuruş gösterirsin oda bir nevi çok giriş çok tıklama alır sitene giriş çok olur. 100 tl bir günde bitmeyebilir karar senin. deneme yanılma yaparsın en azından 1 haftada ne olacağı belli olur zaten.
benim denediğim nokta bu satış yapanlar için ideal diye düşünüyorum
Adwords kuponu almak istiyorsan
Google AdWords | Google Tıklama Başına Ödeme (TBÖ) İnternet Reklamcılığı bir zamanlar alıyordum sorun çıkmıyor mail adresine gönderiyor. (mail adresin açık olsun adwords hesabına bağlı olan)başka yerden almak istiyorsan güvenilir yerden almanı tavsiye ederim fiverr de satanlar çok.
Adwords politikalarını oku derim hatalı yazım dahi kabul etmiyor.
https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=tr
Kısaca şöyle açıklayıcı metin yaz ünlem bir adet, acil, dikkat, kelimelerine ban yiyebilirsin dikkat et virgül, nokta , bir adfet olacak zaten nasıl yapılacağı hakında örnekler var okuyun derim.
aynı gmail adresinden ban yersen hesabın askıya alınabilir bir daha reklam veremezsin.
ip ve aynı bilgisayarda çerezleri siler tekrar adwords hesabı açar verirsin diğer türlü kabul etmiyor