En Etkili Adwords Reklam Şekli Nedir?

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

VASP

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Yeni açtığım ingilizce tabanlı özgün kanal için 25 dolarlık adwords reklamı yapmayı düşünüyorum. 25 dolar reklama 100 dolar hediye veriliyormus adwors'da

Bu reklamı nasıl kullanabilirim,neler yapılabilir aydınlatır mısınız :)

Adwords için birde reklama çıkacak birini ayarlaman lazım. Kelimeye göre para alıyorlar onuda belirtiyim.

Adwords için birde reklama çıkacak birini ayarlaman lazım. Kelimeye göre para alıyorlar onuda belirtiyim.

Reklam şekillerinde herhangi bir video izlenirken, sağ kısımda sarı yazı ile önerilenler kısmı sizce daha faydalı bir reklam olmaz mı

takip. tamda kanal için reklam vereyim diye gugulda arama yapıyordum iyi geldi başlık.

Açıklayıcı bir reklam metni kullanmalısın eğer site içerisinde satış yapıyorsan sonuç ban yersin. Adwords hesabı açabilirsin herhangi bir gmail hesabı ile ilk 25 tl ödersin daha sonra kupon kullanırsın her hesaba 1 kupon kullanma hakkın var ama bazı hesaplar var istediğin kadar kupon yükleyebiliyorsun onuda sertifikalı olan adwords uzmanlarının panelleri yapılıyor diye biliyorum.

Adwords kolay değildir uzman birine verirsen daha iyi olur yapabilirsen sende amatör olarak yapabilirsin.
Kelime başına rakam belirlersin diyelim ki 0,10 kuruş günlük limit ayarlarsın 10 tl gibi eğer benim reklam daha çok tıklansın dersen kelime baiına 1,00 tl ye kadar verirsin yani 25 tl 25 tıklamada biter, her 1000 gösterime ücret ödersin buda ayrı bir olay,

şu şekilde yapabilirsin yada günlük limit 100 tl seçer kelime başına 0,10 kuruş gösterirsin oda bir nevi çok giriş çok tıklama alır sitene giriş çok olur. 100 tl bir günde bitmeyebilir karar senin. deneme yanılma yaparsın en azından 1 haftada ne olacağı belli olur zaten.
benim denediğim nokta bu satış yapanlar için ideal diye düşünüyorum

Adwords kuponu almak istiyorsan Google AdWords | Google Tıklama Başına Ödeme (TBÖ) İnternet Reklamcılığı bir zamanlar alıyordum sorun çıkmıyor mail adresine gönderiyor. (mail adresin açık olsun adwords hesabına bağlı olan)başka yerden almak istiyorsan güvenilir yerden almanı tavsiye ederim fiverr de satanlar çok.

Adwords politikalarını oku derim hatalı yazım dahi kabul etmiyor.
https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=tr
Kısaca şöyle açıklayıcı metin yaz ünlem bir adet, acil, dikkat, kelimelerine ban yiyebilirsin dikkat et virgül, nokta , bir adfet olacak zaten nasıl yapılacağı hakında örnekler var okuyun derim.
aynı gmail adresinden ban yersen hesabın askıya alınabilir bir daha reklam veremezsin.
ip ve aynı bilgisayarda çerezleri siler tekrar adwords hesabı açar verirsin diğer türlü kabul etmiyor

Son düzenleme:
Açıklayıcı bir reklam metni kullanmalısın eğer site içerisinde satış yapıyorsan sonuç ban yersin. Adwords hesabı açabilirsin herhangi bir gmail hesabı ile ilk 25 tl ödersin daha sonra kupon kullanırsın her hesaba 1 kupon kullanma hakkın var ama bazı hesaplar var istediğin kadar kupon yükleyebiliyorsun onuda sertifikalı olan adwords uzmanlarının panelleri yapılıyor diye biliyorum.

Adwords kolay değildir uzman birine verirsen daha iyi olur yapabilirsen sende amatör olarak yapabilirsin.
Kelime başına rakam belirlersin diyelim ki 0,10 kuruş günlük limit ayarlarsın 10 tl gibi eğer benim reklam daha çok tıklansın dersen kelime baiına 1,00 tl ye kadar verirsin yani 25 tl 25 tıklamada biter, her 1000 gösterime ücret ödersin buda ayrı bir olay,

şu şekilde yapabilirsin yada günlük limit 100 tl seçer kelime başına 0,10 kuruş gösterirsin oda bir nevi çok giriş çok tıklama alır sitene giriş çok olur. 100 tl bir günde bitmeyebilir karar senin. deneme yanılma yaparsın en azından 1 haftada ne olacağı belli olur zaten.
benim denediğim nokta bu satış yapanlar için ideal diye düşünüyorum

Adwords kuponu almak istiyorsan Google AdWords | Google Tıklama Başına Ödeme (TBÖ) İnternet Reklamcılığı bir zamanlar alıyordum sorun çıkmıyor mail adresine gönderiyor. (mail adresin açık olsun adwords hesabına bağlı olan)başka yerden almak istiyorsan güvenilir yerden almanı tavsiye ederim fiverr de satanlar çok.

Adwords politikalarını oku derim hatalı yazım dahi kabul etmiyor.
https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=tr
Kısaca şöyle açıklayıcı metin yaz ünlem bir adet, acil, dikkat, kelimelerine ban yiyebilirsin dikkat et virgül, nokta , bir adfet olacak zaten nasıl yapılacağı hakında örnekler var okuyun derim.
aynı gmail adresinden ban yersen hesabın askıya alınabilir bir daha reklam veremezsin.
ip ve aynı bilgisayarda çerezleri siler tekrar adwords hesabı açar verirsin diğer türlü kabul etmiyor

Hocam detaylı yazı için teşekkür ederim ben sadece youtube kanalıma özel ve bir videomu seçip onu kullanmak istiyorum websitesi değil onun hakkında bilgi verebilir misiniz

Hocam 25 dolar, 100 dolar youtube kanalının reklamı için yetersiz ve gereksiz. Onun yerine yabancı bi sayfadan reklam alarak daha çok kitleye erişebilirsiniz düşüncesindeyim. Ama 25 dolar çok büyük bi meblağ değil kendiniz deneyerekte tecrübe sahibi olabilirsiniz. bol şans

Hocam 25 dolar çok az ben adwords konuştum örneğin fikir olucaksa size şöyle diyim.Benim mobil oyunlarım var bunların reklamını yapmak için adwords kesinlikle kullanmak istiyorum.Mobil oyunda oyun sırasında çıkan video reklamlar gibi yapıcam ben bunun bütçesini sordum.Dediler 3-4 bin lira ayırmanız lazım ama bu ciddi şekilde oyunları v.s duyurmaya yarayacak.

25 dolar olucak iş değil youtube kanalınızda olsa bütçeyi çok yükseltin ve videolu reklamlar yapın hocam kesinlikle en etkili yöntem bu bizim insanlarımızı okumayı değil izlemeyi severler.

Hocam 25 dolar çok az ben adwords konuştum örneğin fikir olucaksa size şöyle diyim.Benim mobil oyunlarım var bunların reklamını yapmak için adwords kesinlikle kullanmak istiyorum.Mobil oyunda oyun sırasında çıkan video reklamlar gibi yapıcam ben bunun bütçesini sordum.Dediler 3-4 bin lira ayırmanız lazım ama bu ciddi şekilde oyunları v.s duyurmaya yarayacak.

25 dolar olucak iş değil youtube kanalınızda olsa bütçeyi çok yükseltin ve videolu reklamlar yapın hocam kesinlikle en etkili yöntem bu bizim insanlarımızı okumayı değil izlemeyi severler.

Hocam benim istediğim youtube'da önerilenler'de cıkma veya video öncesi cıkmak. yani okuma veya herhangi kelime vb. tanıtım videosu yok direktman videom cıkıcak

Hocam detaylı yazı için teşekkür ederim ben sadece youtube kanalıma özel ve bir videomu seçip onu kullanmak istiyorum websitesi değil onun hakkında bilgi verebilir misiniz

aynı yol ile devam edebilirsiniz. videoya alttaki linke tıklayın veya linki videoya yazın derim kabul olacağı hakkında bir fikrim yok yanlız deneyebilirsiniz. video reklamı vermedim malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri