En iyi sınırsız internet ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar ben ttnet'in 16mb hız sınırsız 24 ay 46tl ilk ay bedava kampanyasına geçmeyi düşünüyorum sorum şu siz hangi neti kullanıyorsunuz hangisi daha iyi yani ttnet dışında daha iyi ve hesaplı olan bi net var mı çünkü ev telefonunu'da kapatmayı düşünüyorum neti'de kapatayım kurtulayım şu kazık faturadan diyorum ama yukarıda saydığım gibi daha hesaplı bi net var mı siz ne kullanıyorsunuz öneriniz nedir ??

Adil kullanım kotalarına dikkat edin

Ben şu anda 35 mbps hız 100 GB AKK ayda 62.5 TL ödüyorum. TTnet Hipernet
Alt yapı uygunsa öneririm

Arkadaşlar ben ttnet'in 16mb hız sınırsız 24 ay 46tl ilk ay bedava kampanyasına geçmeyi düşünüyorum sorum şu siz hangi neti kullanıyorsunuz hangisi daha iyi yani ttnet dışında daha iyi ve hesaplı olan bi net var mı çünkü ev telefonunu'da kapatmayı düşünüyorum neti'de kapatayım kurtulayım şu kazık faturadan diyorum ama yukarıda saydığım gibi daha hesaplı bi net var mı siz ne kullanıyorsunuz öneriniz nedir ??

Hocam bu ücrete yalın adsl bağlantı ücreti dahil mi

hesaplı olması konusunda bişey söyleyemem ama ttnet dışında diğer bütün şirketlerde ip sıkıntısı çekebilirsin.

Adil kullanım kotalarına dikkat edin

Ben şu anda 35 mbps hız 100 GB AKK ayda 62.5 TL ödüyorum. TTnet Hipernet
Alt yapı uygunsa öneririm

Valla alt yapı konusunda bi bilgim yok 62 dedikten sonra faturalar 72 82 gelme vs şeyler oluyor mu ben de zamanında 59tl aldığım nete sonradan yani 1 sene geçmeden 69 70 ödemeye başladım

adil kullanım kotası kac gb ?

50GB'dan sonra hızında düşme olacakmış

[MENTION=28902]ZaferSahin[/MENTION] fırsatın varsa süperonline fibernet al.Sana 2 kampanya öneriyim hocam.

Hocam bu kampanyada 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 69.9 İkinci 12 ay 79,90 TL ödüyorsunuz hocam.Hız 50 mbps 100 GB akk var hocam.Gece 00:00-00:06 akk yokmuş bakarsın.
Gece Kuşu Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Bu kampanyada 50 Mbps Limitsiz 100 GB AKK fiber internet ASUS MeMO Pad 7 tablet ile birlikte! 74.90 tl hocam tablet senin olur.
Asus MeMO Pad 7 Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Bunları öneriyorum.

sana tavsiyem SuperOnline al

onu kullanan bi arkadaş alma ttnet iyidir ben geçtim ama geri ttnet'e dönecem dedi netten bi arkadaş sebebini bilmiyorum tabi nedir ne değildir

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

[MENTION=28902]ZaferSahin[/MENTION] fırsatın varsa süperonline fibernet al.Sana 2 kampanya öneriyim hocam.

Hocam bu kampanyada 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 69.9 İkinci 12 ay 79,90 TL ödüyorsunuz hocam.Hız 50 mbps 100 GB akk var hocam.Gece 00:00-00:06 akk yokmuş bakarsın.
Gece Kuşu Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Bu kampanyada 50 Mbps Limitsiz 100 GB AKK fiber internet ASUS MeMO Pad 7 tablet ile birlikte! 74.90 tl hocam tablet senin olur.
Asus MeMO Pad 7 Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Bunları öneriyorum.

Kulağa hoş geliyor hocam çok teşekkür ederim kampanyaları karşılaştırıp değerlendirecem hayırlısı cevap için tekrar teşekkür ettim.

Valla alt yapı konusunda bi bilgim yok 62 dedikten sonra faturalar 72 82 gelme vs şeyler oluyor mu ben de zamanında 59tl aldığım nete sonradan yani 1 sene geçmeden 69 70 ödemeye başladım

50GB'dan sonra hızında düşme olacakmış

50gb bana hayatda yetmez.. sana yetermi tabi bilemem..

Türkiye'de gerçek anlamda SINIRSIZ diye bir internet kalmadı maalesef sınırsız adı altında millete iteliyolar.. Üstelik ttnet tekeli olduğundan hiçbir şekilde kurtulmak mümkün olmuyor. Şahsen ben Turkcell Superonline kullanıyorum ve çok memnunum ancak her yere servis vermiyorlar maalesef..

Yok hocam telefonu kapattıracam diye yazmışsında onu kapattırınca ister istemez yalın adsl almak zorundasın bildiğim kadarıyla.

evet süperonline geçersem ikisinide kapatacam ama geçemezsem mecbur açık kalacak hem yalın hemde saydığım kampanyayı kullanmak isterdim ama öyle bi fırsat sunmuyorlar maalesef.

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:35 ----------

50gb bana hayatda yetmez.. sana yetermi tabi bilemem..

yetmiyor zaten hocam ilk 10 gün içerisinde bitiyor sonra internetin hızını düşürüyorlar ama film felan izlerken yine iyi izletiyor takılma olmuyor tabi video download upload işleri tam bi işkence oluyor :)

onu kullanan bi arkadaş alma ttnet iyidir ben geçtim ama geri ttnet'e dönecem dedi netten bi arkadaş sebebini bilmiyorum tabi nedir ne değildir

---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Kulağa hoş geliyor hocam çok teşekkür ederim kampanyaları karşılaştırıp değerlendirecem hayırlısı cevap için tekrar teşekkür ettim.

http://www.ytpara.com/1246860-post30.html
oku hocam bunu :)

[MENTION=28902]ZaferSahin[/MENTION] Hocam Bizim Ofisimizdeki internet
100Mpbs Hiper İnternet Adil Kulanım Kotası Limitsiz AYlık 109 TL Ödüyoruz Gayette Menunuz Tavsiye edeirm internet sağlayıcısı:Ttnet

Son düzenleme:
Vayy valal ttneti bırakacam galiba ama süperonline her yere vermiyormuş galiba merkezde oturuyoruz inşallah buraya verirler ayın 15 gibi bi şeyler yapacam hayırlısı bu arada bi şey sormak istiyorum ttnet gibi 69 öde dedikten sonra 79 fatura kesmez inşallah

bize 55,95 tl geldi hocam ilk ay 150gb ye yakın kullanınca hız düştü hız düşse bile çok rahat geziyorsun internette ttnet gibi mbit düşmüyor . Superonline zaten ttnetin alt yapısını kullanıyor hocam .

Vodafone düşünebilirsin.10 günde bağladılar fakat 50 mbit 150 gb akk ve 4 mbit upload var.Pingler gayet iyi.Fiyat 70 lira.Ben memnunum.

süperonline akksız tarife var bende. 25 mbit olanı aylık 100 tl. ben 50 mbit olanı kulanıyorum. Aylık 170 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri