En Önemli Kararım "Hangi partner" Yardım!

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
ÖZGÜN KANALIM :
arkadaşlar uzun zamandır bir kanal üzerinde çalışıyordum kanalım ingilizce . izlenimleri oldukça yükselttim . bu süre boyuncada adsenseye bağlamadım malum bağlayınca kapanıyor felan

bugun partnere bağlamayı düşünüyorum kafamda 3 tane partner var

1 buzz my videos

2 ıls vision

3 bbtv

arkadaşlar bu 3 partnerden buzz my videos ve ıls türkiyeden de destek veriyor

sizce bunlardan hangisi olmalı lütfen bir yardım edin benim için gerçekten önemli bir karar.

saçma sapan haksız kapanmalar da beni savunsun ve paramı günü geldiğinde hesabıma yatırsın

son olarak bağlandık pişman olduk çıkmak konusunda hangisi daha rahattır bilen arkadaşlar yardım edebilirmi

izlenme taktiği paylaşıyorum desem dolar taşardı burası :D

yardım istedik kimse yok

taktip için takip :D benim gözümde bunlardan hangisi banka ödemesi yapıyorsa onu seç

2 ıls vision

3 bbtv

Kanalım iyi bir seviyeye geldiği zaman bu iki partnerden birine bağlamayı düşünüyorum.
Bana göre ils vision bir adım önde çünkü Türkçe iletişim var, derdini daha iyi anlatabilirsin.

Bence kanalı bağlamadan önce iki partner şirketine de kanal linkinizi vererek "sizin partnerinizi seçersem bana ne gibi destek sağlayabilirsiniz" diye sorun. Eğer kanalınızın izlenimi dediğiniz kadar iyiyse emin olun göz ardı etmeyip, cevaplayacaklardır.

Kanalım iyi bir seviyeye geldiği zaman bu iki partnerden birine bağlamayı düşünüyorum.
Bana göre ils vision bir adım önde çünkü Türkçe iletişim var, derdini daha iyi anlatabilirsin.

Bence kanalı bağlamadan önce iki partner şirketine de kanal linkinizi vererek "sizin partnerinizi seçersem bana ne gibi destek sağlayabilirsiniz" diye sorun. Eğer kanalınızın izlenimi dediğiniz kadar iyiyse emin olun göz ardı etmeyip, cevaplayacaklardır.

cevabınız için teşekkürler

bende bencede ıls daha önde . maili bugun göndericem günlük 50-60k izlenim var

ödemede sorun çıkartmazlar diye ümit ediyorum kesinti hakkında bilginiz varmı yoksa kişiden kişiye değişiyormu

Valla forumda hepsine bir şeyler yazıldı çizldi. Açıkcası hiç birisi ile çalışmıyorum. Özgün kanalım 2-3 senedir Quizde. Bir sıkıntı yaşamadım özgün kanalım ile..

Mermiye kafa atmışsın :D

İnşallah bi sıkıntı yaşamazsın hocam :)

her partneri kötüleyen biri var hocam buzz my videos bile mail atmadan ödemiyormuş en kestirme yol en iyi bildiğin yoldur demişler ben en iyi adsenseyi biliyorm bağladım gitti bakalm hayırlısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri