ben de onu diyorum hocam yaklaşık 230 milyarcık işte nolcak elimin kiri yani baya ucuz geldi sülaleyi arkadaşları mahalleyi toplayıp maç falan izlemek istiyorum fiyatı da baya hesaplı geldi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de onu diyorum hocam yaklaşık 230 milyarcık işte nolcak elimin kiri yani baya ucuz geldi sülaleyi arkadaşları mahalleyi toplayıp maç falan izlemek istiyorum fiyatı da baya hesaplı geldi
@zekikaynak
LG 105UC9V 105 inç 267 cm Ekran Ultra HD 5K 3D CURVED SMART LED TV LCD / LED
bakın hocam ürün tükenmiş bile yoruma bakın bir de![]()
![]()
eğer o yorum admin yorumu değilse bende hayatımda hiç youtube'u kullanmadım![]()
![]()
bugün cezmide gördüm bunu yorumları iyide ama bunun yorumları daha iyi![]()
LG 98UB980V 98 ''(248 CM) 4K UHD 3D SMART LED TV 1300 HZ-DAHİLİ UYDU 2 GÖZLÜK - Vatan Bilgisayar
geçenki konuda yorumları görmemiştim
![]()
вєякαη;1162734' Alıntı:güzel reklam olmuş ama nerdeyse bende alacaktım televizyonun altındaki beyazlığı görünce içime sinmemişti acaba bu model satılmıyor bu beyazlıktan dolayı düşündüm bi an
https://www.youtube.com/watch?v=Pb-9g5c8cAc
aynı başlıklar, aynı espiriler... forum için sıradan bir gün![]()
televizyonu alabilmek için evimi ve sağ böbreğimi sattım. şuan televizyon kutusunda yaşıyorum oldukça geniş ve ferah. televizyona gelince gayet güzel
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] zeki kelimesinin anlamını tam olarak bulduğu ender kişilerdensin kardeş. Seninle gurur duyuyoruz
Bence 1 tane alma pazarlık yap, 3 tanesini 500'e yaparlarsa 3 tane al eşe dosta hediye edersin bayramda
Bu yorum nedir ya
Yorumlara koptum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.