★★★★En uygun İzlenim ve Like Hizmeti - İnanılmaz Fiyatlar★★★★

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

baris13

Kayıtlı Üye
En ucuz izlenim ve like fiyatları için listemizi inceleyin.

•301+ Takılması olmaz.
•Bot / Proxy kullanılmaz.
•%100 Güvenilirdir.
•%100 Para İadesi garantisi.
•Dünya Genelinden İzlenimler
•24-48 Saat arasında izlenimler gerçekleşir.
•Videonuzun %70 kadarını izlerler.
•Videonuzun üst sıralarda çıkmasına yardımcı olur.
•Reklamları kapatınız.

★★★★ÖZEL PAKETLER★★★★

Son düzenleme:
1 Kişiye 100 like beğeni referansı vereceğim

refffff

ilk defa ref aldım be :)

edit:hocam genelde ürün satarken katlanırını aldın zaman daha ucuza gelir sizde daha aynı fiyata geliyor :D bi gözatın

Son düzenleme:
refffff

ilk defa ref aldım be :)

edit:hocam genelde ürün satarken katlanırını aldın zaman daha ucuza gelir sizde daha aynı fiyata geliyor :D bi gözatın

Pm atın hocam youtube video linkinizi.

Bu arada editinize cevap olarak şunu söyleyim. Şuan ki satışlarımdan inanın para kazanmıyorum şu fiyat listesi biraz referans toplamak için. Daha sonra normal fiyatlara döneceğim. O zaman dediğiniz gibi kampanyalı fiyatlar olacak. Ama şuan kampanya içinde kampanya yapamam hak verirsiniz :) Forumun ve hatta Türkiye'nin en ucuz hizmetinizi sunmaya çalışıyorum.

hayırlı olsun hocam izlenimleri bölme şansımız var mı? varsa minimum bölme oranı nedir?

100 like olarak ref alındı +150 like geldi izlenim de etkisi oluyor tavsiye ederim

bir kaç konuda saolsun bilgi verdi herşey için teşekkürler [MENTION=44072]baris13[/MENTION] hocam

bir kaç konuda saolsun bilgi verdi herşey için teşekkürler [MENTION=44072]baris13[/MENTION] hocam

Rica ederim, bilgi paylaşılınca güzel.

Bu arada konuya talep olmadı bir kaç arkadaştan özel mesaj aldım ama dönüşler beklediğim kadar iyi değil. Bu yüzden hizmete daha tam anlamı ile başlamadan son veriyorum. Umarım benim bu fiyatlarımdan daha ucuzları gelir de o ucuzlardan alırsınız. Çünkü şuan ki aldığınız fiyatlar gerçekten çok yüksek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri