Enbiya Network %80 Ödeme

neden %90dan %80e düştünüz?

Düşürmedik hocam. %90 vermeye devam ediyoruz. Onların başvuru şartları daha ağır olmakla birlikte hala aktif bir alım gerçekleştiriyoruz %90 ile.

Sevgili arkadaşlar. Ben 3 senelik networkçüyüm. Benim işim bu. Ben işimi yaparım da sizin girdiğiniz zahmete yazık. Zamanınıza yazık. Nedir ki bu?
sb0jDmA.gif

herkez bi yerden bişiler koparıyor :D hadi hayırlısı son rütüşler zaten.

Sayın hocam ben gerçekten Quiz'in attığı kanalları tertemiz kapanma riski taşımayan kanallar olduğuna inanıyorum. Koparmak demeyelim de elbette bu temiz kanallar ile çalışmak isterim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Düşürmedik hocam. %90 vermeye devam ediyoruz. Onların başvuru şartları daha ağır olmakla birlikte hala aktif bir alım gerçekleştiriyoruz %90 ile.

Sevgili arkadaşlar. Ben 3 senelik networkçüyüm. Benim işim bu. Ben işimi yaparım da sizin girdiğiniz zahmete yazık. Zamanınıza yazık. Nedir ki bu?
sb0jDmA.gif

Sayın hocam ben gerçekten Quiz'in attığı kanalları tertemiz kapanma riski taşımayan kanallar olduğuna inanıyorum. Koparmak demeyelim de elbette bu temiz kanallar ile çalışmak isterim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

forumdakiler 3-4 ay partner sıkıntısı çekerken nerede idin hocam ben onu soruyorum sadece.

forumdakiler 3-4 partner sıkıntısı çekerken nerede idin hocam ben onu soruyorum sadece.

Benim için siz de takdir edersiniz ki spam içerik çok yeni bir alan network çalışmalarımda.

Elbette ki soracaksınız bu arada. Sorulmazsa, sorgulanmazsa biz akla gelen soru işaretlerine cevap veremeyiz. Güvensiz bir ortam oluşur. Sorduğunuz için teşekkürler ancak dediğim gibi spam içeriğe zaten çok yeni yöneldim. Ağır olan şartlarımıza bir de başvurucuların da %25'i ancak alınabilmesi ekleniyor. Yani tam yönelebilmiş de değilim aslında :)

Benim için siz de takdir edersiniz ki spam içerik çok yeni bir alan network çalışmalarımda.

Elbette ki soracaksınız bu arada. Sorulmazsa, sorgulanmazsa biz akla gelen soru işaretlerine cevap veremeyiz. Güvensiz bir ortam oluşur. Sorduğunuz için teşekkürler ancak dediğim gibi spam içeriğe zaten çok yeni yöneldim. Ağır olan şartlarımıza bir de başvurucuların da %25'i ancak alınabilmesi ekleniyor. Yani tam yönelebilmiş de değilim aslında :)

Enbiya =
2012 Nisan'ından beri Youtube içindeyim.
2013'ten bu yana Acifin, BBTV, Freedom ve hatta Fullscreen (recruiter) gibi networklerle subnetworklük anlaşmaları yaptım.

Bu üstte yazılan networklerde sun-networkunuz vardı demişsiniz bu partnerler spam alan partnerler kimse kimseyi kandırmasın zamanında hepsi spam aldı. yani ben özgündüm yeni geçtim yemez bu forum bunları ben gine diyim diyeceğimi cevap vermenize gerek yok uzar gider konu.

+ olarak bu üyeliğiniz tarihiyle bu partner çalışma seneleride uyuşmuyor. multi olma olasılıgınızı yüksek buluyorum.

şu başlığı değiştirin insan quizden atılan kanallara ödeme yapılcak sanıp giriyor...

Enbiya =
2012 Nisan'ından beri Youtube içindeyim.
2013'ten bu yana Acifin, BBTV, Freedom ve hatta Fullscreen (recruiter) gibi networklerle subnetworklük anlaşmaları yaptım.

Bu üstte yazılan networklerde sun-networkunuz vardı demişsiniz bu partnerler spam alan partnerler kimse kimseyi kandırmasın zamanında hepsi spam aldı. yani ben özgündüm yeni geçtim yemez bu forum bunları ben gine diyim diyeceğimi cevap vermenize gerek yok uzar gider konu.

+ olarak bu üyeliğiniz tarihiyle bu partner çalışma seneleride uyuşmuyor. multi olma olasılıgınızı yüksek buluyorum.

Saygılarımı sunuyorum. Biraz amiyaneye kaçan yorumlar bunlar. Kimse benim alanımdaki yetkinliğimi sorgulamayaz. Bir derdiniz varsa adminlere çekincelerinizi bildirin.

Onun dışındaki ithamlarınız ise forum üyelerimizce ciddiye alınabilir ise onları da değerlendirip bize ona göre başvursunlar.

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

şu başlığı değiştirin insan quizden atılan kanallara ödeme yapılcak sanıp giriyor...
Haklısınız hemen değiştiriyorum. Uyardığınız için teşekkürler.

Kapananlari odicekmisiniz? Odeme tarih araligi verirmisiniz ve kapananlar normal odeme donemlerinde mi odenecek, ve direk kanallara davetiyeyi siz mi gondereceksiniz yoksa ana partner mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu partnerden daha önce ödeme alan bir üye var mı? Referans gösterebilir misiniz?

Kapananlari odicekmisiniz? Odeme tarih araligi verirmisiniz ve kapananlar normal odeme donemlerinde mi odenecek, ve direk kanallara davetiyeyi siz mi gondereceksiniz yoksa ana partner mi?

The terms and conditions (the "Terms and Conditions") which govern the relationship between you (the "Content Provider") on the one hand, and Trexton in partnership with VOUStudios, (collectively "VOUStudios"), a California limited liability company, on the other hand, with regard to the YouTube channel(s) broadcast over the internet (collectively, the "Properties") described in the application (the "Application") submitted to VOUStudios. By accepting these Terms, you covenant and agree to be bound by the Application and the Terms (collectively, the "Agreement").

sözleşmeden alıntıladım

Bu partnerden daha önce ödeme alan bir üye var mı? Referans gösterebilir misiniz?
Maalesef gösteremeyiz hocam. Ama biz çok ödemeler aldık ve yaptık. İnanıyorum ki bu ödemeleri yapıp güvenimizi de had safaya çekip iş alanımızı daha da birlikte büyüteceğiz.

Ben çok fazla kapama yaşamadım. Var olan kanallarımdan sadece iki tanesi kapandı bu MCN altında. En son Eylül'de kapanma yaşadık ve ödedik Katip hocam. Bu para çünkü MCN'e ödendi. Gel gelelim diğer başlıkta (%90 ödeme başlığımız) bazı arkadaşlar Youtube'un sözleşme yenilediğini ve bir daha kapananları ödemeyeceğini ısrarla tekrarladılar.

Ben o güncellenen sözleşmenin Haziran'dan beri aynı olduğunu o sözleşmeye rağmen kapanan kanalların MCN'lere (ve Adsense'lere) dağıtıldığını söylediysem de artık -var olan durumda- kapananları ödüyoruz diyorum.
Yani bu kanallara karşı Youtube politika değiştirmezse kapananlar ödeniyor.

Şunu da belirteyim bana gelen başvuruların çok az bir kısmı "yeni kanal" statüsünde. Ytpara aracılığı ile 20 kanal bağladı isek bunların 1'i ya kapanır ya kapanmaz. Aylanmış tertemiz kanal hepsi.

Maalesef gösteremeyiz hocam. Ama biz çok ödemeler aldık ve yaptık. İnanıyorum ki bu ödemeleri yapıp güvenimizi de had safaya çekip iş alanımızı daha da birlikte büyüteceğiz.

Ben çok fazla kapama yaşamadım. Var olan kanallarımdan sadece iki tanesi kapandı bu MCN altında. En son Eylül'de kapanma yaşadık ve ödedik Katip hocam. Bu para çünkü MCN'e ödendi. Gel gelelim diğer başlıkta (%90 ödeme başlığımız) bazı arkadaşlar Youtube'un sözleşme yenilediğini ve bir daha kapananları ödemeyeceğini ısrarla tekrarladılar.

Ben o güncellenen sözleşmenin Haziran'dan beri aynı olduğunu o sözleşmeye rağmen kapanan kanalların MCN'lere (ve Adsense'lere) dağıtıldığını söylediysem de artık -var olan durumda- kapananları ödüyoruz diyorum.
Yani bu kanallara karşı Youtube politika değiştirmezse kapananlar ödeniyor.

Şunu da belirteyim bana gelen başvuruların çok az bir kısmı "yeni kanal" statüsünde. Ytpara aracılığı ile 20 kanal bağladı isek bunların 1'i ya kapanır ya kapanmaz. Aylanmış tertemiz kanal hepsi.

Kapananlari da ayni donemde odediniz degil mi hocam, zaten google partnerlere hepsini bir oduyor mcnye

Bir de daviteyi siz mi gondereceksiniz onu cevaplamamissiniz hocam, bir de odeme tarihi

Kapananlari da ayni donemde odediniz degil mi hocam, zaten google partnerlere hepsini bir oduyor mcnye

Bir de daviteyi siz mi gondereceksiniz onu cevaplamamissiniz hocam
Aynı gün oldu. Her ne kadar bu paraların belirli bir süre içerisinde Google tarafından geri çağrılması söz konusu ise bizim MCN'imiz çok çok az kapanma yaşadığı için normal kanallara ne zaman ödedi ise o zaman ödedi.

Fakat sayın Katip hocam kapanana bu kadar duyarlı olmanız bizim için biraz çekince yaratan ve üzen bir durum. Biz her ne kadar -var olan şartlar altında- kapananı ödüyoruz desek de doğrusu riskli, kapanma ihtimali yüksek kanallar bağlamak da istemeyiz. Kanalları mümkün mertebe aylanmış hatta yıllanmış seçiyoruz.

Aynı gün oldu. Her ne kadar bu paraların belirli bir süre içerisinde Google tarafından geri çağrılması söz konusu ise bizim MCN'imiz çok çok az kapanma yaşadığı için normal kanallara ne zaman ödedi ise o zaman ödedi.

Fakat sayın Katip hocam kapanana bu kadar duyarlı olmanız bizim için biraz çekince yaratan ve üzen bir durum. Biz her ne kadar -var olan şartlar altında- kapananı ödüyoruz desek de doğrusu riskli, kapanma ihtimali yüksek kanallar bağlamak da istemeyiz. Kanalları mümkün mertebe aylanmış hatta yıllanmış seçiyoruz.

Spam yapiyoruz hocam 5 k dolar kanal kazanip kapaninca odeme alamayiz bu husus tabiki onemli

Var hocam son derece gelişmiş bir dashboard var.

Hocam içeriğe bakmaksızın demişsiniz. ve "Yani geçen hafta açtığınız kanalın profesyonel görüntüsü de yoksa başvurunuz benim tarafımdan reddedilecek" demişsiniz.

Şimdi prof. görüntüden kasıt kanal resmi, açıklama, vs gibi kriterler sanırım. Bunları yapıp içeriğide çizgi film çalıştıgımızda kanalımız kabul edilecek midir ? Edilirse de kapanma riski çok yüksek olacaktır malum.

Bahsettiğiniz şekilde prof. görünümlü 50 kanal bagladık diyelim. İçeriklerde çizgi üzerine diyelim. Bu kanallar 1 ayını doldurmadan kapanırsa ne olacak ? Problem yaşamayacak mı iki tarafta ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri