Güncel Stok Adedi:0
Arkadaşlar Merhaba.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben kesinlikle mail satıcısı değilim.. Sadece forum tarihinin en kaliteli oluşturulmuş maillerini keşfetmiş ve bunu sizlere ulaştıran kişiyim.
ENDONEZYA GERÇEK SİM KART telefon numaraları ile onaylanmış kanallar için vermiş olduğum 5 adet ref sonucu aşağıda belirtilmiştir. Ben de sonucu çok merak ettim ve hiç kimsenin uygulamadığı bir sistemi uygulayarak 5 ayrı bot kullananlara ref verdim ve hepsinde de sonuç %100 başarılı. Tüm botlarda bu başarıyı sağlayan başka bir gmail yoktur. Şahsen denedim.
Her zaman tedarik edemeyeceğim ancak elimde oldukça satmayı planladığım bu gmailleri burada paylaşacağım.. Ben ticaret için değil daha çok sizlere hizmet etmek için bunu yapmak istiyorum. Ben bu kişiyi bulacağım diye kaç kişiyle diyaloğa girdim kaç kişi tarafından dolandırıldım kim bilir
bunun karşılığı olarak da +0,50 kuruşluk bir meblağ alacağım.. Yani ben bu gmailleri tanesi 2.5TL'den satın alıyorum 3 TL'ye satışını gerçekleştiriyorum.. Bu da emeğimin karşılığıdır.. Dediğim gibi aldığım fiyatı da yazayım ki herkesin içi rahat olsun.. Benim şükürler olsun kimseye yanlışım olmaz.. Allah herkese bol bol kazanmayı nasip eder inşallah..
REF SONUÇLARI:
yutup botu;
ytkazan botu;
manuel;
videoyap;
videoyap;
Arkadaşlar Merhaba.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben kesinlikle mail satıcısı değilim.. Sadece forum tarihinin en kaliteli oluşturulmuş maillerini keşfetmiş ve bunu sizlere ulaştıran kişiyim.
ENDONEZYA GERÇEK SİM KART telefon numaraları ile onaylanmış kanallar için vermiş olduğum 5 adet ref sonucu aşağıda belirtilmiştir. Ben de sonucu çok merak ettim ve hiç kimsenin uygulamadığı bir sistemi uygulayarak 5 ayrı bot kullananlara ref verdim ve hepsinde de sonuç %100 başarılı. Tüm botlarda bu başarıyı sağlayan başka bir gmail yoktur. Şahsen denedim.
Her zaman tedarik edemeyeceğim ancak elimde oldukça satmayı planladığım bu gmailleri burada paylaşacağım.. Ben ticaret için değil daha çok sizlere hizmet etmek için bunu yapmak istiyorum. Ben bu kişiyi bulacağım diye kaç kişiyle diyaloğa girdim kaç kişi tarafından dolandırıldım kim bilir
REF SONUÇLARI:
yutup botu;
Ben aldığım kanala 4 bin tane içerik attım dün normalde kapanması lazımdı ama bu saat oldu kapanma olmadı. Kanallar cok sağlam şekilde acılmıs ve girişte 2 adımlı doğrulaması aktif kanallar. Kurtarma mailleri yahoo mailler kurtarma tel no ekli usa üzerinden acılmıs. Yutupla yüklendi
ytkazan botu;
Aldığım kanalı denedim, toplamda 436 adet video attım, Ytkazan botunu kullanarak. Video uzunlukları değişik, 1 dakikadan 120 dakika aralığında değişiyor. Kanal hala ayakta
manuel;
500 tane videoyu freemake ile indirip chrome ile kanala yukseledim suanda bir sorun yok kanalda
videoyap;
Videoların tamamı videoyap botu ile yüklenmistir.
Kısa ve uzun attıgım +500 yüklü kanallar hala ayakta.
Normal sartlarda 30 tane attıgımda ertesi gün kapanıyordu hatta yükleme yapmadan bile kanallar ucuyordu.
Arkadası gercekten tebrik ediyorum.İnşAllah kalitesi hic bozulmaz.
videoyap;
ref olabilirimvideoyap kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok
![]()
Son düzenleme: