Endonezya Gerçek Simkart Onaylı Kanallar

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Katip

Kayıtlı Üye
Güncel Stok Adedi:0
Arkadaşlar Merhaba.. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben kesinlikle mail satıcısı değilim.. Sadece forum tarihinin en kaliteli oluşturulmuş maillerini keşfetmiş ve bunu sizlere ulaştıran kişiyim.

ENDONEZYA GERÇEK SİM KART telefon numaraları ile onaylanmış kanallar için vermiş olduğum 5 adet ref sonucu aşağıda belirtilmiştir. Ben de sonucu çok merak ettim ve hiç kimsenin uygulamadığı bir sistemi uygulayarak 5 ayrı bot kullananlara ref verdim ve hepsinde de sonuç %100 başarılı. Tüm botlarda bu başarıyı sağlayan başka bir gmail yoktur. Şahsen denedim.

Her zaman tedarik edemeyeceğim ancak elimde oldukça satmayı planladığım bu gmailleri burada paylaşacağım.. Ben ticaret için değil daha çok sizlere hizmet etmek için bunu yapmak istiyorum. Ben bu kişiyi bulacağım diye kaç kişiyle diyaloğa girdim kaç kişi tarafından dolandırıldım kim bilir :) bunun karşılığı olarak da +0,50 kuruşluk bir meblağ alacağım.. Yani ben bu gmailleri tanesi 2.5TL'den satın alıyorum 3 TL'ye satışını gerçekleştiriyorum.. Bu da emeğimin karşılığıdır.. Dediğim gibi aldığım fiyatı da yazayım ki herkesin içi rahat olsun.. Benim şükürler olsun kimseye yanlışım olmaz.. Allah herkese bol bol kazanmayı nasip eder inşallah..

REF SONUÇLARI:
yutup botu;
Ben aldığım kanala 4 bin tane içerik attım dün normalde kapanması lazımdı ama bu saat oldu kapanma olmadı. Kanallar cok sağlam şekilde acılmıs ve girişte 2 adımlı doğrulaması aktif kanallar. Kurtarma mailleri yahoo mailler kurtarma tel no ekli usa üzerinden acılmıs. Yutupla yüklendi

ytkazan botu;
Aldığım kanalı denedim, toplamda 436 adet video attım, Ytkazan botunu kullanarak. Video uzunlukları değişik, 1 dakikadan 120 dakika aralığında değişiyor. Kanal hala ayakta

manuel;
500 tane videoyu freemake ile indirip chrome ile kanala yukseledim suanda bir sorun yok kanalda

videoyap;
Videoların tamamı videoyap botu ile yüklenmistir.
Kısa ve uzun attıgım +500 yüklü kanallar hala ayakta.
Normal sartlarda 30 tane attıgımda ertesi gün kapanıyordu hatta yükleme yapmadan bile kanallar ucuyordu.
Arkadası gercekten tebrik ediyorum.İnşAllah kalitesi hic bozulmaz.

videoyap;
ref olabilirim :) videoyap kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok :)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.. Endonezya telefon numarası ile onaylanmış ve USA ipsi kullanılmış 5 adet yt kanalını ref amaçlı bot kullanan ilk 5 kişiye vereceğim
İstediklerim;
denemeleri bugün yapıp sonucu bugün veya yarın kesinlikle bildirmelidirler.
Ref alacaklardan 5 kişinin hepsinin ayrı bot kullanması gerekli. yani her botta denetmek istiyorum.. 5 kişiden 1 si vds manuel kullanmalı. diğer 4 kişi videoyap ytkazan gibi botları kullanan kişilerden seçilecektir.. amacım her botu denemektir sağlamlığını test etmek için.. 1.5 saat sonra eve geçeceğim o zaman dönüşleri yaparım arkadaşlar teşekkürler.. konu altına mesaj bırakmanız yeterli ne tür şekilde yükleme yapacağınızı bildirerek

Alabilirmiyim. Yükleme şekli, Ytkazan Botu

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] ytkazan için [MENTION=13548]zazax33[/MENTION] vds manuel için [MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION] videoyap için refleri verildi sonucu buraya yazarlarsa sevinirim..
@Reapsone başka bot kullanıyorsan ref verebilirim :)

yutup ve youplader gibi başka bot kullanan 2 kişiye daha ref vereceğim arkadaşlar.. 3 kişiye şuan verdim belirttim zaten :)

Yutup var elimde gürhan verdiğin kanala 5k atarım kapanırsa yazarım kapanmazsa yazmam :D

pm atıyorum yavuz eğer başka kanallara denediysen böyle yüklü ve kapanmayan varsa ricamdır bunda da dene bakalım sonucu bende merak ediyorum :D sonucu yaz ama yazmazsan olmaz :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri