Enes Batur, Kerimcan ve Danla Bilic'e Dava Açıldı

ScReaM

Kayıtlı Üye
Sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic'e "çocuklara kötü örnek oluyorlar" gerekçesiyle Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından dava açıldı.

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, “Çocuklarımız bizim bireyler olarak, anne baba olarak sahip çıkmamız gereken gençlerimiz. Bunlar artık örf ve adetlerimizden uzaklaşmaya başladı.

Sosyal medya ve dijital çağ hayatımıza girdiğinden beri, bunların olumlu yönde etkilerini değil, olumsuz yönde etkilerini almaya başladık. İşte bunlardan biri fenomenler. Vazgeçilmez fenomenler. Fenomenlerden birisi olan Enes Batur'a, biz dernek üzerinden yine ailelerden gelen şikayetler üzerine hemen açmadık tabi önce araştırdık baktık doğruluk paylarına baktık. Baktık ki gerçekten çok korkunç bir derecede sosyal medyayı 18 yaş altında olan çocuklarımız takip ediyor. Bunlar psikolojik olarak, hem pedagogların kontrolünde olması gerekiyor. Hem de anne babaların kontrolüne alınması lazım” diye konuştu.

Kaynak

geç bile kalındı, sokaklar akli dengesi enes kerim veya danla olmuş çocuklarla dolu :(

Enes denen eleman LEŞ Ergen videoları çeken karaktersizin teki.
Kerimcan denen zaten Oğlan, bülent ersoy kankisi.
Danla denen gereksiz geçende bir röportajında '' Kaşarlık yaparak ünlü oldum '' diyen bir tip.
https://www.superhaber.tv/danla-bil...dum-kerimcan-durmaz-sey-dermisim-haber-144875

-------------

Evet gençlik denen 13-18 yaş arasındaki Ergenlerin Rol modeli ve ÜNLÜ YOUTUBER'LARI böyle olan bir ülkeden nasıl yetişkinler çıkar cevapları siz bulun.
Aslında devletin bu konulara el atması lazım.
Ezel denen müptezeli içeri atınca FREEezel diye Tag açılan bir ülkeden ne beklenirki?
Allah ülkenin sonunu hayır etsin.

Benim anasayfamda Enes Batur'da çıkıyor Barış Özcan da, Kimi tıkladığın seni tanımlıyor zaten. Çocuklar buna akıl erdiremez belki ama, iş yine de ailede-arkadaş çevresinde bitiyor. Anne baba elinde tabletle bunları izlerse çocukta gidip National Geographic izliyecek hali yok

Türkiye'de herhangi bir sektörde başarı yakalarsanız anında önünüze engel koymaya çalışanlar çıkar. Bu sadece youtuber olayı değil. Ben bir market açayım işlerim çok iyi olsun hemen etraftaki kıskançlık ve fesatlık duyguları tavan yapmış insanlar tarafından açığım aranmaya başlar. Bunun bir çok örnekleride var(midyeci ahmet gibi). Adamın dükkanının önüne park eden araçlar için ekipler cezayı mekana kesiyorlar siz düşünün. Herkes kendi çocuğunun gelişiminden sorumludur. o aile istemediği bir içeriği çocuğunun izlememesini sağlayamıyorsa o aile hakkında suç duyurusunda bulunun.

Maalesef olumsuzluklardan beslenen ve fesatlıktan çamuru içine batmış bir toplum olduk.

Sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic'e "çocuklara kötü örnek oluyorlar" gerekçesiyle Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından dava açıldı.

Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, “Çocuklarımız bizim bireyler olarak, anne baba olarak sahip çıkmamız gereken gençlerimiz. Bunlar artık örf ve adetlerimizden uzaklaşmaya başladı.

Sosyal medya ve dijital çağ hayatımıza girdiğinden beri, bunların olumlu yönde etkilerini değil, olumsuz yönde etkilerini almaya başladık. İşte bunlardan biri fenomenler. Vazgeçilmez fenomenler. Fenomenlerden birisi olan Enes Batur'a, biz dernek üzerinden yine ailelerden gelen şikayetler üzerine hemen açmadık tabi önce araştırdık baktık doğruluk paylarına baktık. Baktık ki gerçekten çok korkunç bir derecede sosyal medyayı 18 yaş altında olan çocuklarımız takip ediyor. Bunlar psikolojik olarak, hem pedagogların kontrolünde olması gerekiyor. Hem de anne babaların kontrolüne alınması lazım” diye konuştu.

Kaynak
Çok yerinde bir hareket. Umarım kanalları kapatılır.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Türkiye'de herhangi bir sektörde başarı yakalarsanız anında önünüze engel koymaya çalışanlar çıkar. Bu sadece youtuber olayı değil. Ben bir market açayım işlerim çok iyi olsun hemen etraftaki kıskançlık ve fesatlık duyguları tavan yapmış insanlar tarafından açığım aranmaya başlar. Bunun bir çok örnekleride var(midyeci ahmet gibi). Adamın dükkanının önüne park eden araçlar için ekipler cezayı mekana kesiyorlar siz düşünün. Herkes kendi çocuğunun gelişiminden sorumludur. o aile istemediği bir içeriği çocuğunun izlememesini sağlayamıyorsa o aile hakkında suç duyurusunda bulunun.

Maalesef olumsuzluklardan beslenen ve fesatlıktan çamuru içine batmış bir toplum olduk.
Fikrinize saygılıyım ama bence meseleye şu şekilde bakmalıyız. Bir adam gelse evinizin yanında tabakhane açsa; kendimi korurum, rahatsız olmam diyemezsiniz. Kötülük de böyledir pis koku gibi her tarafa sirayet eder. Sonra ona alışmaya başlarsınız ve o pis koku da size normal gelir.
Bir yanlış gördüğümüzde düzeltmeliyiz ki kimseye zarar vermesin.
Saygılar...

hiçbirini izlemiyorum hiç de sevmediğim tipler lakin yine birilerine bok atalım diye uğraşanlar var . kardeşim gidin önce televizyonlardaki programlara dizilere ayar çekin. Veliler olarak siz kontrol edebilirsiniz internette neyi izleyip izlemediğini. Boş işler bi halt olmaz...

Çok yerinde bir hareket. Umarım kanalları kapatılır.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Fikrinize saygılıyım ama bence meseleye şu şekilde bakmalıyız. Bir adam gelse evinizin yanında tabakhane açsa; kendimi korurum, rahatsız olmam diyemezsiniz. Kötülük de böyledir pis koku gibi her tarafa sirayet eder. Sonra ona alışmaya başlarsınız ve o pis koku da size normal gelir.
Bir yanlış gördüğümüzde düzeltmeliyiz ki kimseye zarar vermesin.
Saygılar...

Olay aslında öyle değil. Kimse sizin evinizin yanına tabakhane açmıyor. Tabakhane uzakta. Fakat sizin çocuklarınız o tabakhane'nin etrafında dolaşmaktan keyif keyif alıyor. Bunun önlemini almak tamamen ebeveynlere düşüyor. Zira isteyen gider isteyen gitmez. Zaten yeteri kadar sansür ve baskıyla uğraşıyoruz Toplum olarak. Televizyonda eskiden yayınlanan bir dizilerin tekrarını izlemeyi severim. Şu an bu dizileri yapabilmek bu baskı nedeniyle zaten imkansız.

Son düzenleme:
İnternette engellemelere destek verenler yarın kendine dokununca Özgür internet diye yakınır

Olay aslında öyle değil. Kimse sizin evinizin yanına tabakhane açmıyor. Tabakhane uzakta. Fakat sizin çocuklarınız o tabakhane'nin etrafında dolaşmaktan keyif keyif alıyor. Bunun önlemini almak tamamen ebeveynlere düşüyor. Zira isteyen gider isteyen gitmez. Zaten yeteri kadar sansür ve baskıyla uğraşıyoruz Toplum olarak. Televizyonda eskiden yayınlanan bir dizilerin tekrarını izlemeyi severim. Şu an bu dizileri yapabilmek bu baskı nedeniyle zaten imkansız.

Benim çocuğum orada dolaşmıyor. Ama unutma seninki dolaşabilir. Nasıl olsa bana zarar vermiyor diye düşünme. Gün gelir o yılan gelir seni sokar.
Tercih senin kardeşim.
Böyle düşünmeye devam edin bir gün ah ah dersiniz ama iş işten geçmiş olur.
Benim çocuklarım için değil toplumun çocukları için endişeleniyorum.

Açıkcası takip etmediğim insanlar bunlar. Fakat anne baba çocuğuna sahip çıkmasın, önüne koysun laptopu versin telefonu eline sonra onu bunu suçlasın. Arkadaş youtube da bir tek bu insanlar yokki. Hangi birisine dava açacaksınız? Çocuklar youtube girdiğinde bir sevişme sahnesine yada kavga videosuna yada herhangi bir +18 videoyaya denk gelebilir. Anne baba çocuklar her istediğinde önüne koysun pc yi ondan sonra o şu bu suçlu olsun. Bıraksınlar bu işleri.

Enes baturun eline vibratör alıpta salladıgı günleri ne çabuk unuttunuz ?

Geçenlerde 7 yaşındaki oğlum almış eline cep telefonunu kendi kendine koşup bir şeyler anlatıyordu. Ne yaptığını sorduğumda ''Enes Batur gibi youtuber olacakmış'' işte o an anladım ki bu tipler para kazanırken gençler ,yetişenler son derece olumsuz etkileniyorlar. Ben şahsen kumar videolarından dolayı aile ve sosyal bakanlığına bimer üstünden şikat edecen Enes Batur'u . Gençleri kumara teşvik etmekten. Eğer dava açtıysalar ellerine sağlık.

Benim gibi bu forumda babalar ve anneler var aman diyeyim cocuklarınıza uygun olmayan içerikleri izletmeyin sürekli takip edin ki sonra çok sancılı süreçler yaşamak zorunda kalmayın.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

İnternette engellemelere destek verenler yarın kendine dokununca Özgür internet diye yakınır
Normalde kimse ile bu durumlar da ikili diyaloglara girmedim ama size şöyle cevap vereyim yerler internetteki özgürlüğü sizin arama motorlarından önce internetin ne denli tehlikeli bir şey olduğunu bilmediğinizi farz ediyorum . Tehlikeliden kasıt şu anda savaş oyunlarından etkilenen çocuklardan bahsedilirken ülkeye internet girdiğinde parçalanmış insanlar , bomba yapımı profesyonel , hayvanlara eziyet ve vahset dolu vs vs siteler doluydu ortalık. Şu anda bunların hepsi şükür ki deepwep'te . Son olarak burada sorun youtube veya internet değil . İnternet üstünden olumsuz davranışlar sergileyenler.

Son düzenleme:
Geçenlerde 7 yaşındaki oğlum almış eline cep telefonunu kendi kendine koşup bir şeyler anlatıyordu. Ne yaptığını sorduğumda ''Enes Batur gibi youtuber olacakmış'' işte o an anladım ki bu tipler para kazanırken gençler ,yetişenler son derece olumsuz etkileniyorlar. Ben şahsen kumar videolarından dolayı aile ve sosyal bakanlığına bimer üstünden şikat edecen Enes Batur'u . Gençleri kumara teşvik etmekten. Eğer dava açtıysalar ellerine sağlık.

Benim gibi bu forumda babalar ve anneler var aman diyeyim cocuklarınıza uygun olmayan içerikleri izletmeyin sürekli takip edin ki sonra çok sancılı süreçler yaşamak zorunda kalmayın.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Normalde kimse ile bu durumlar da ikili diyaloglara girmedim ama size şöyle cevap vereyim yerler internetteki özgürlüğü sizin arama motorlarından önce internetin ne denli tehlikeli bir şey olduğunu bilmediğinizi farz ediyorum . Tehlikeliden kasıt şu anda savaş oyunlarından etkilenen çocuklardan bahsedilirken ülkeye internet girdiğinde parçalanmış insanlar , bomba yapımı profesyonel , hayvanlara eziyet ve vahset dolu vs vs siteler doluydu ortalık. Şu anda bunların hepsi şükür ki deepwep'te . İnternette özgürlük çocukların özgürlüğünün başladığı yerde bitmek zorunda .

Aile de iyi bir eğitim alınırsa hiç bir şey olmaz kardeşim merak etme

abicim burası internet koca okyanus, enesle kerimcanlamı bitiyor sanki, sen çocuğunu bilinçlendireceksin yoksa bugün enes gider yarın teres gelir, internete sansür gelmemeli

Aile de iyi bir eğitim alınırsa hiç bir şey olmaz kardeşim merak etme

Hocam 5 milyon ortalama olarak çocuk izliyorsa ailede verilen eğitimlerinde tartışmaya açmamız lazım . Bu arada beni yanlış anlamayın en internetin engelmesinde değil interneti kötüye kullananların engellenmesinden yanayım.

Son düzenleme:
Sanki cocuklarin aile veya arkadas ortamlari dört dörtlük. Bu ülkede özgürce hicbir sey yapilamayacak mi artik.

Gereksiz bir olay gündeme gelme çabası. Demek ki insanların ilgisini çekiyor ki izleniyor. Bence internet özgür olmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri