Öncelikle ben bir Enes Batur Takipçisi değilim bunu en baştan Söyleyeyim, bu çocuk her ne bok yerse yesin kimsenin buna açacağı davadan bir şey çıkmaz. Youtube çok temiz bir platform değil, kimse kimseyi kandırmasın, Televizyonlarımız hani çok temiz ya hani milyonlara hitap eden dizilere kimse bir şikayette bulunmuyor neden çünkü orası televizyon. Şimdi moda olmuş dizilerde sevişme sahneleri olmazsa olmaz, e o sevişme sahnelerini izleyen bireyle 7 yaşında kızına rahat bir şekilde o diziyi izletebiliyor ise ve bundan şikayetçi olmuyor ise, kimse kusura bakmasın Enes Batura da bir şey yapamaz kimse. Youtube'da bir defasında adını vermeyeceğim bir kanala çocuklar izliyor küfürlü konuşma örnek olacak insansın senin takipçilerin var diye yorum yazmıştım, ertesi gün yüzlerce yorum takipçiler video sahibinden daha fazla küfrediyor. Anlayacağınız eğer şikayet edilmesi gerekiyorsa bu mecra gitsin youtube'da tek tek bütün ahlak dışı kanalları şikayet etsin, aksi taktirde amacının sadece farklı bir şey olduğunu düşündürebilir. Yine yazıyorum ben enes baturu sevmiyorum izlemiyorum da.