Engel geçilmesi en zor videolar

hocam botunuzdaki efektler genede videoyu kötü yapıyor bu şekil süper olmuş

tebrikler

daha iysi için uğraşıyoruz hep hocam :) teşekkürler, yarın eklerim programa muhtemelen. yeni güncellemede tasarımdan özelliklere kadar birçok şey değişecek yine gittikçe kusursuz bir bot yapmayı planlıyoruz

daha iysi için uğraşıyoruz hep hocam :) teşekkürler, yarın eklerim programa muhtemelen. yeni güncellemede tasarımdan özelliklere kadar birçok şey değişecek yine gittikçe kusursuz bir bot yapmayı planlıyoruz

hocam bence video demin konuda verdiğiniz gibi olsa yani küçük ekranlı olsa
ve görüntü orjinal olursa hertürlü izlenir

size bir kıyak yapıyım

etikete bu kodu eklediğiniz zaman küçük ekranlı video yeterincee ekranı büyüyor bu da aklınızda bulunsun
yt:crop=16:9

hocam bence video demin konuda verdiğiniz gibi olsa yani küçük ekranlı olsa
ve görüntü orjinal olursa hertürlü izlenir

size bir kıyak yapıyım

etikete bu kodu eklediğiniz zaman küçük ekranlı video yeterincee ekranı büyüyor bu da aklınızda bulunsun
yt:crop=16:9

eyvallah hocam yarın kardeşimle bakarız dediğinize :)

Fury yükle hocam geçen biraz uğraştım görüntü geçti sesten yakaladı. yakaladığı yere müzik ekledim başka yerden yakaladı oraya ekledim başka yerden yakaladı kısaca sesi nerden geçtiysem başka yerden yakaladı :D

Fury yükle hocam geçen biraz uğraştım görüntü geçti sesten yakaladı. yakaladığı yere müzik ekledim başka yerden yakaladı oraya ekledim başka yerden yakaladı kısaca sesi nerden geçtiysem başka yerden yakaladı :D

ya o filmi bende yükledim torrente ilk düştüğünde adamlar sinemada yayınlanmamış filme dünya geneli verdiriyodu :D

Merhaba arkadaşlar, YT Spammer özel render'da ki sıkıntılar giderildikten sonra, söylediğiniz 2 video Inna ve Taylor Swift videoları para kazanmaya açık birşekilde geçildi program ile.
Uygulananlar;
- YT Spammer Özel Render
- %20 Ses Hızlandırma

Inna:
http://www.youtube.com/watch?v=TJFGAEwDyyY

Tayor:
http://www.youtube.com/watch?v=KdxtGF2P_8k

Hocam taylor en sevdiğim şarkıcıdır bu hızda şarkı süper olmuş :D dinliyorum şuanda :D

YT Spammer Özel Render süre olarak daha uzun sürüyor evet ben çalısıtıgım diziyi geçmedi mesela

filtre yöntemi ile

Hocam çalıştığınız dizi için özel filtre yapmalısınız, çizgi filmde işe yarayan filtreler dizilerde yaramıyor, dizilerde işe yarayan filtreler çizgi filmlerde yaramıyor, bunu en iyi siz bilirsiniz, kendinize filtre yapıp denerseniz daha yararlı olur.

2 saate yakın bir videoyu özel renderle ka dakikada aatar hocam yt ye?

Hocam program Youtube'a video yüklemiyor sadece render alıyor, 900 mb bir dosyayı ortalama 30-40 dakkaya alıyor özel render.

Walking dead diyecektimde inna geçmişse buda geçer herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri