Engel geçmede farklı bir yöntem :)

mobilvadisi

Kayıtlı Üye
Merhaba baylar,

yt de içerik gezerken denk geldim örnegin bir grup cizgi film videoları indirip yüklüyorum telif&ünlem veriyor hatta renderi zorluyorum yinede sıkıntı çıkarıyor bazı videolar. Ancak bazı uyanık arkadaşlar farklı bir engel geçme yöntemi çözümü bulmuşlar buna :) para kazanması vs açık reklam çıkıyor.

mesela bu arkadaş:
X9VdN7.png

An43N0.png

videolar küçültülmüş bir biçimde köşede oynamaya devam ederken adam almış çekirdegini, çayını arada bir kikirdiyor, konuşuyor
hatta bu adamların bazılarının kanalı onay tiki bile var şirket gibi olmuşlar
izlenimleri vs de gerçekten hiç fena değil.
nasıl oluyorda kanalları kapanmadan devam edebiliyor

bu arada adamların keyfi yerinde sanırım bu ay adsenseleri kesintisiz kesinleşti :rolleyes:

Son düzenleme:
reaction videoları diyolar hocam buna, epeydir var, hatta ben bi ara şey düşünmüştüm bunların videolarından birini alıp içindeki videoya kendi içeriğimi yükleyeyim demiştim ama denemedim :D

bu videolara telif atılmama sebebi video nun sahibine bir zararı olmaması aksine yararı olması telif atılsa bile kanala zarar vermiyor sadece para kazanamaz

Butür çok video var, adamlar saatlerce oturup manga-çizgi film vs hakkında yorum yapıyor.
2 senedir felan görüyorum.
Yeni değil.

dragon ball eşleşen veriyor 4 dakika üstü olunca engel alıyorsun, ve eğer ses yoksa reaksiyon videosu çekebiliyorsun, geçen bende gördüm adam tüm reaksiyon videolarını video'da toplamış reklamları açmıştı :D

bende son zamanlarda denk geldim. her icerik icin olur mu bilmiyorum ama bazı iceriklerde bellki ise yarıyor. ne kadar kazandırı bilmiyorum ama kapanmadıgı surece parayı alırlar. bu isi yaptıklarına gorede kazanıyorlar demekki

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

dragon ball eşleşen veriyor 4 dakika üstü olunca engel alıyorsun, ve eğer ses yoksa reaksiyon videosu çekebiliyorsun, geçen bende gördüm adam tüm reaksiyon videolarını video'da toplamış reklamları açmıştı :D

sesi acık olanlar var benim gordugum, sesi az acmıslar ama var, bide zaten alt yazılı videoları yapıyorlar genelde

bende son zamanlarda denk geldim. her icerik icin olur mu bilmiyorum ama bazı iceriklerde bellki ise yarıyor. ne kadar kazandırı bilmiyorum ama kapanmadıgı surece parayı alırlar. bu isi yaptıklarına gorede kazanıyorlar demekki

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

sesi acık olanlar var benim gordugum, sesi az acmıslar ama var, bide zaten alt yazılı videoları yapıyorlar genelde
bunlar kesin partnerdir :D ben öyle görüyorum çoğunlukla..

bunlar kesin partnerdir :D ben öyle görüyorum çoğunlukla..

valla nedir bilmem ama adamlar yapıyor isi goturuyor :) he biri var toplamıs tum videoları birlestirip atmıs ve hatta yetmemis 3 kanal acıp her kanalda aynı videonun farklı kisilerin videolarını birlestirip yapmıs. :D

valla nedir bilmem ama adamlar yapıyor isi goturuyor :) he biri var toplamıs tum videoları birlestirip atmıs ve hatta yetmemis 3 kanal acıp her kanalda aynı videonun farklı kisilerin videolarını birlestirip yapmıs. :D

bende izliyorum, yani :D ben bile izliyorsam demekki her animeci bunları izliyordur :D lan ingilizce konuşabilsem benim bilgilerim alayını ezer ama yok konuşamıyoruz :D

bende izliyorum, yani :D ben bile izliyorsam demekki her animeci bunları izliyordur :D lan ingilizce konuşabilsem benim bilgilerim alayını ezer ama yok konuşamıyoruz :D

bazıları pek konusmuyor. sadece mimik var :) denemekten zarar gelmez. yap 1-2 video bak.

yanı mantıklı benımde boyle bır kanalım var adsense kesınlesmesıde oldu şükür bence bu kategorı su an en ıyı yol ya da turkce ozgun calısmak en garantısı :)

bazıları pek konusmuyor. sadece mimik var :) denemekten zarar gelmez. yap 1-2 video bak.
hocam top10 videolarına bakıyorum adam 10 video koymuş telifli ama para ka<zanması açık alttlara reklam dizmiş, bir tek video altına fair use yazmış :D lan bildiğin tüm bölümleri yayınlıyorsun ne adil kullanımıdır bu :D biz yapsak telif demekki önce partner bulmak lazım aksi halde bu iş olmaz..

hocam top10 videolarına bakıyorum adam 10 video koymuş telifli ama para ka<zanması açık alttlara reklam dizmiş, bir tek video altına fair use yazmış :D lan bildiğin tüm bölümleri yayınlıyorsun ne adil kullanımıdır bu :D biz yapsak telif demekki önce partner bulmak lazım aksi halde bu iş olmaz..

tek kisi olanların coguda tum bolumu yayınlıyor. hepsi partner mi bilmiyorum ama eger partnerse o zaman partner kanal satın almak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri