English-Russian TBM FARKI

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sana %100 katılıyorum ama benim asıl en baştan bahsetmek istedigim artık turkish-english içerigin dışında daha farklı ülkelerin daha farklı videolarında izlenim almalıyız geçen gün muhteşem yüzyılı part şekline bölüp rusça sunan bir kanal gördüm güldüm önce dizi işi rusyadaki youtuberler tarafından da yapılııyor :D

O konuda haklisin. Genel calismak yerine bazi bolgelere odakli calismak az eforla kesin kazanc saglar. Rusca,japonca,cince,hintce,arapca,korece bunlardan baslicalari.

---------- Mesaj saat 22:01:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:57:53 civarında gönderildi. ----------

"Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra)" hemen düzeltme çinceden daha çok konuşulur ingilizce. rusların da kızları güzeldir ama bu başka bir konu. ingilizce ile hiç bir dil kıyaslanmamalı bence ingilizce içerikli bi video 100 izlenirse rus 12 çin 32 türk 7 izlenir. ingilizceye devam... bilimsel veriler ışığında yapmış olduğum bu tespiti burada bitirmek istiyorum. :p

hayir hocam resmi olan cincenin daha cok konusuldugudur. populasyona bakarsan anlarsin zaten.

вы знаете русский? :) Rusça bilmeden millet nasıl rusça kanala girişsinki. Ve 3-5 kuruş için kendi dilinden vazgeçmeğe değmez kardeşim. Benim yüksek rakamlı kanallarım kendi ana dilim azerice. Alternatif olarak türk, rus, ve diğer dillerde kanallarımda var. Eğer dil biliyrosanız yapın sizde. Ama Türkçe kanalınız olduktan sonra yapın.

вы знаете русский? :) Rusça bilmeden millet nasıl rusça kanala girişsinki. Ve 3-5 kuruş için kendi dilinden vazgeçmeğe değmez kardeşim. Benim yüksek rakamlı kanallarım kendi ana dilim azerice. Alternatif olarak türk, rus, ve diğer dillerde kanallarımda var. Eğer dil biliyrosanız yapın sizde. Ama Türkçe kanalınız olduktan sonra yapın.

мало türkçe kanallarımda tbm hüsranına ugrayınca o günden sonra bıraktım türkçe içerigi 0.01 tbm nedir ? :D

мало türkçe kanallarımda tbm hüsranına ugrayınca o günden sonra bıraktım türkçe içerigi 0.01 tbm nedir ? :D

Boş ver hocam. Tbm zamanla değişir. Reklam verenlerde her geçen gün artıyor Türkiyede.

ama dediğim gibi Türkçe kanal yerine rusça açmayın. Ama alternatif olarak açabilirsiniz. En azından dilimize saygı duyalım :)

rusça yardım lazım olursa yazabilirsiniz.

0,07 leri türkce icerikle bende yakaliyorum. Türkce icerik sandiginiz kadar kötü degil.

yanlışın var o dediğin ana dil konusu evet ana dili olarak en çok çince ancak genel olarak çin 1.4 b ise ing 3b dir. hatta tüm dünyadır ;)

resmi olarak dedim ya zaten hocam :D yoksa ingilizce bilen sayisina baksan (cidden gercekten bilenleri gectim) turkiyenin bile tamami ORTA DERECE ingilizce biliyor :D

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION]

Türkce icerik öyle söylendigi gibi kötü degil bakma sen. Ingilizce kanallardan birsey kazanamiyorum. Türkce icerikli kanallarim kurtariyor beni her ay sonu.

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION]

Türkce icerik öyle söylendigi gibi kötü degil bakma sen. Ingilizce kanallardan birsey kazanamiyorum. Türkce icerikli kanallarim kurtariyor beni her ay sonu.

szjhq.jpg

Bende 0.9 ve 0.10 arası gidip geliyorum cok kotu değil demi ?

Pek anlamıyorum tbmden

türkçe içeriği brakma fikrine tamamen katılıyorum türkçe kanallarımı ya partner yaptım yada ingilziceye çevirdim şimdi bgbg aniden patladı 3-5 dolar arası, hergün to yükseldi tbm yükseldi keyfim yerinde :) izlenim az alıyorum ama oranlar iyi olunca emeğin karşılığını fazlasıyla veriyor

arkadasım nasıl devam ediyormusun ruscaya

Şuanda rusça tbm 02 lerde beyler kaçışın derim size. :D Pişman oldum resmen o kadar emeğe.

Ya ben Tıklama Oranı'ndan neden bu kadar korkulduğunu anlamıyorum. Yanlış bir şey yapılmadığı takdirde %20 TO ay ortalamasıyla ödemeler aldığım oldu. Yani korkmaya gerek yok bir yanlışlık yapılmıyorsa arkadaşlar.

to yu nasıl o kadar yükselttiniz hocam

Bence Rusça çalışmak mantıklı, ama sonuç olarak İngilizce dünya dili olduğu için her zaman Rusça'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION] izlediğim amatör rus videolarından şunu açıkça söyleyebilirim adamlar kamerayı doğru düzgün tutamadıkları için mouse'u da doğru düzgün tutamayıp tıklıyorlardır :D

Fazla vodkadandır o :D

---------- Mesaj saat 13:44:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:42:17 civarında gönderildi. ----------

hocam tabii ki o senin tercihin ama daha fazla verir diyerek insanlari yanlis bilgilendirme. Isi madem oyle dusunuyoruz sende boyle dusun. Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra). Rakamlara vurursak rusca ingilizcenin yaninda hic bisey. Soyledigim gibi is senin nasil calistigina bagli. Sen videonu daha cok platformda tanitirsan ingilizce icin o kadar cok izlenim alirsin. Rusyadan alabilecegin izlenim en fazla nedir? 140 milyon civari cunku Rusya'nin nufusu bu. Ingilizce ise dunyada genel. 7 milyar insan var.Bunlarin 10% u ingilizce biliyor desek yine Rusya'nin 7 kati olur neredeyse. Tekrar soyluyorum, esit sartlarda calisildiginda ruscanin ingilizceyi gecmesine imkan yok.

ama şöylede bir şey var.Rusça videodaki izlenimlerin %90ından fazlası Rusyadan geliyor ama İngilizce izlenen videonun % kaçı ABD ve UK ' dan geliyor? Hangimiz oturup Rusça vido izledikki?

Alfabeyi biliyorum ama dili bilmiyorum ya :D Muhtemelen

Vı znayete russkiy yazıyor demi? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri