sana %100 katılıyorum ama benim asıl en baştan bahsetmek istedigim artık turkish-english içerigin dışında daha farklı ülkelerin daha farklı videolarında izlenim almalıyız geçen gün muhteşem yüzyılı part şekline bölüp rusça sunan bir kanal gördüm güldüm önce dizi işi rusyadaki youtuberler tarafından da yapılııyor![]()
O konuda haklisin. Genel calismak yerine bazi bolgelere odakli calismak az eforla kesin kazanc saglar. Rusca,japonca,cince,hintce,arapca,korece bunlardan baslicalari.
---------- Mesaj saat 22:01:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:57:53 civarında gönderildi. ----------
"Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra)" hemen düzeltme çinceden daha çok konuşulur ingilizce. rusların da kızları güzeldir ama bu başka bir konu. ingilizce ile hiç bir dil kıyaslanmamalı bence ingilizce içerikli bi video 100 izlenirse rus 12 çin 32 türk 7 izlenir. ingilizceye devam... bilimsel veriler ışığında yapmış olduğum bu tespiti burada bitirmek istiyorum.![]()
hayir hocam resmi olan cincenin daha cok konusuldugudur. populasyona bakarsan anlarsin zaten.