Enpara bilgi dışı harcama

RocKSceN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 7 saat önce hesabımdan parça parça 900 TL lik bilgim dışında bir harcama yapılmış. Bankayı aradım talep formu oluşturuyoruz 45 günlük bir süreç var süreç sonunda ne olur bilemiyoruz dediler. Şaka gibi...

Başına gelen var mı parayı kısa sürede nasıl geri alabilirim? Bu arada hesaplarınızı kontrol edin bi

Not: 17 Ocak 2017 | tüm harcamalar iade edildi nihayet...

Son düzenleme:
Harcama nereye yapılmış hocam bunlar hakkında bilgi aldınız mı?

Hesap hareketlerine baktım aliexpress, WALMART.COM, SP * ROKLAND GAINESVILLE TR, ALLUSACLOTHING.COM, NATIVE CANADA FOOTWEAR LTVANCOUVER TR buralara parça parça toplamda 900 TL den fazla harcama yapılmış

Bizim Garanti hesabından da14 Milyarlık kredi istenmişti 1. onayı dahi almışlardı bankayı arayıp iptal ettik.

Cep telefonunuza onay kodu gelmiyor mu alışveriş yaparken ?

3D desteklemeyen sitelerde şifre gelmiyor bunlarda bu açıktan faydalanmış ama benim kart bilgilerim olmadan nasıl harcama yapılabilir bunu bankaya sordum bilmiyoruz dediler. Kart bilgilerini hiç bir yerde paylaşmadım.

Enpara ödeme sonrası gönderilmeyen ürün için itiraz ettim aynı süreç 45 gün işinde çözülür diyorlar yalnız çok ilgililer. Senin parada döner ama söyledikleri süreyi bulabilir. Kartını zaten iptal ettirmişindir diye tahmin ediyorum. Güvenlik ayarlarından 100 TL üstü tüm giril ve çıkışlar için SMS bildirimi ayarlarsan hemen haberin olur.

sanıyorum enpara kartınızla alışveriş yapılmış, siz siz olun enpara kartınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızda para bırakmayın, paralarınızı birikim hesaplarına atın, faiz hassasiyeti olan arkadaşlar, her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine verebilir, ben böyle yapıyorum 6 aydır

Enpara ödeme sonrası gönderilmeyen ürün için itiraz ettim aynı süreç 45 gün işinde çözülür diyorlar yalnız çok ilgililer. Senin parada döner ama söyledikleri süreyi bulabilir. Kartını zaten iptal ettirmişindir diye tahmin ediyorum. Güvenlik ayarlarından 100 TL üstü tüm giril ve çıkışlar için SMS bildirimi ayarlarsan hemen haberin olur.

Kartı iptal ettirdim hocam 100 TL üzerinde haberim oluyor ama uyuyordum uyanınca smsleri gördüm malesef. Sonucu bilemiyoruz diyolar buna sinir oldum umarım döner geri...

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah parayı kurtarırsın.
Nasıl olduğu hakkında bir bilgin varsa, bizde dikkat ederiz.

sanıyorum enpara kartınızla alışveriş yapılmış, siz siz olun enpara kartınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızda para bırakmayın, paralarınızı birikim hesaplarına atın, faiz hassasiyeti olan arkadaşlar, her ay biriken faizleri ihtiyaç sahiplerine verebilir, ben böyle yapıyorum 6 aydır

Kart cüzdanımda hocam bilgileri de hiç bir yerde yok nasıl olduğunu banka bile bilmiyor...

tele mesaj gelmediyse iptal edilir. 45 gün dediklerine bakma 3 günde iade ediliyor. daha önce başıma geldi. hallolduktan sonra kartı iptal edip yenisini iste belli ki kart bilgilerin başkalarının eline geçmiş.

3D ile alışveriş yapılmayan yerlerden yapılmış belli ki. Merak etme paranı geri alırsın. Ben her zaman paramı birikim hesabımda tutarım. Ordan çekilmiyor.

3d alışveriş yapılmamış ise paranı her türlü geri alırsın. ancak 3d kullanılmış ise bir bardak soğuk su iç.

Bu arada ne olur ne olmaz diye git bir polis merkezine müracaatta bulun.

İnternet alışverişlerin de kullanmadın mı hocam hiç

Evet genelde internetten alışveriş yaparım ama bilinmedik yerlerden yapmam hepsiburada n11 vb. yerlerden

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

3d alışveriş yapılmamış ise paranı her türlü geri alırsın. ancak 3d kullanılmış ise bir bardak soğuk su iç.

Bu arada ne olur ne olmaz diye git bir polis merkezine müracaatta bulun.

Hocam 3D kullanılsa sms gelmesi lazım değil mi ? Başka bir yolu var mı bunun ?

Enpara da aylik internet harcamaniza limit koyabiliyorsunuz. Bunu kullanırsanız bu tur harcamalari onleyebilirsiniz.

aynı durum enpara da benim de başıma geldi gecen ay 300 TL lik bir miktardı benimki de aradım kartı iptal ettirdim form doldurdum bekliyorum.zaten kullananlar hep kontor hat harcaması yapmışlar parça parça seninki gibi.
Ama emin olabilirsin o para sana geri ödenir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri