Enpara Birikim Hesabı - Adsense ilişkisi

akif olarak 10 adet birikim hesabı diye biliyorum arkadaşlar. birini kapatıp yerine açtığınızda farklı iban veriyor.

Arkadaşlar enpara alternatifi bu tarzda birikim hesabı açabildiğimiz banka var mı ?

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hocam forumda daha önce de soruldu , enpara konularına baksaydınız görürdünüz :)

Şuanda birikim hesabına alıyorum ödeme (2 aylık 2xx) sınırı zor gecıyorum ama sıkıntı yok yanı :D 10 adsensın olsa 10 farklı ıbandan alırsın ödeme ...

Ek olarak TEB vadesiz hesap açmada sınır yok sanırım, istediğiniz şubeyi seçebiliyorsunuz ayrıca hesap açarken.

Yeni ibann lazım olanın aklında bulunsun.

bugün bir adsenseden bu yöntemle sorunsuz ödeme aldım, paylaşım için tekrardan teşekkürler arkadaşlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar birikim hesabı mı açıyoruz vadesiz hesap mı ? Şimdi bakayım dedim vadesiz hesap açtıgımızda eft gelse de 18 lira kesiyor eft göndersek de 18 lira kesiyor

Arkadaşlar birikim hesabı mı açıyoruz vadesiz hesap mı ? Şimdi bakayım dedim vadesiz hesap açtıgımızda eft gelse de 18 lira kesiyor eft göndersek de 18 lira kesiyor

orada hesaplara tıkla sonra yeni hesap aç de birikim hesabı aç.bu kadar

orada hesaplara tıkla sonra yeni hesap aç de birikim hesabı aç.bu kadar

birikim oldugunu sordum zaten hocam şuan birikim hesabına baktım eft ücreti vs yazmıyor açtım bakalım .

hocam hedeflenen birikim tutarı falan sallıyor muyuz ? hedef tarih vs
boş bıraktım hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:
birikim oldugunu sordum zaten hocam şuan birikim hesabına baktım eft ücreti vs yazmıyor açtım bakalım .

hocam hedeflenen birikim tutarı falan sallıyor muyuz ? hedef tarih vs
boş bıraktım hocam teşekkür ederim

salla onları eft falan filan önemli değil vadesiz hesabına yollarsın paranı oradan işlem yapacaksın zaten sıkıntı olmaz.faizde işliyor ayrıca.o hedefleenen falan boşa

salla onları eft falan filan önemli değil vadesiz hesabına yollarsın paranı oradan işlem yapacaksın zaten sıkıntı olmaz.faizde işliyor ayrıca.o hedefleenen falan boşa

anladım hocam hesaplar arası havale oluyor zaten pek sorun yok . teşekkürler

Bende Kullandım. 5 Tane Birikim Hesabı.

açtım bende az önce hocam yeni hesap :) farklı iban verdi tabi . Hocam adsense 2 adet var isim soyisim farklı ama banka hesabı ne kadar ayrı hesap olsa da isim aynı sorun çıkar mı sizce son aylarda ödeme aldınız mı bu şekilde

açtım bende az önce hocam yeni hesap :) farklı iban verdi tabi . Hocam adsense 2 adet var isim soyisim farklı ama banka hesabı ne kadar ayrı hesap olsa da isim aynı sorun çıkar mı sizce son aylarda ödeme aldınız mı bu şekilde

Nisan ayında aldım üstad en son. sorun olmadı geçen ay yani.

Bu konuyu neden dün görmedim ben:mad: Gittim iş bankasından yeni hesap açtım 1 tane ıban için:confused: enpara nedir kimindir diye bakayım dedim finansbankınmış orda zaten hesabım vardı şimdi daha da pişman oldum bak:(

Son düzenleme:
iş bankası açmak daha sağlam olmuş hocam :)

Valla hocam sağlamlığı adsense banlanana kadar:rolleyes: İş Bankasında da vardı zaten bir hesabım görevli kadın da soruyor bu hesabı niçin kullanacaksınız? ne desem bilemedim yeni ıban lazım deyip geveledim bişeyler:D:cool:

Valla hocam sağlamlığı adsense banlanana kadar:rolleyes: İş Bankasında da vardı zaten bir hesabım görevli kadın da soruyor bu hesabı niçin kullanacaksınız? ne desem bilemedim yeni ıban lazım deyip geveledim bişeyler:D:cool:

enpara iyiymiş hocam birkaç tıkla oturdugun yerden hesap açıyorsun yeni iban veriyor hemen . ama dediğim gibi adsense işi belli olmaz farklı banka biraz daha sağlam olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri