Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar enpara alternatifi bu tarzda birikim hesabı açabildiğimiz banka var mı ?
Arkadaşlar birikim hesabı mı açıyoruz vadesiz hesap mı ? Şimdi bakayım dedim vadesiz hesap açtıgımızda eft gelse de 18 lira kesiyor eft göndersek de 18 lira kesiyor
orada hesaplara tıkla sonra yeni hesap aç de birikim hesabı aç.bu kadar
birikim oldugunu sordum zaten hocam şuan birikim hesabına baktım eft ücreti vs yazmıyor açtım bakalım .
hocam hedeflenen birikim tutarı falan sallıyor muyuz ? hedef tarih vs
boş bıraktım hocam teşekkür ederim
salla onları eft falan filan önemli değil vadesiz hesabına yollarsın paranı oradan işlem yapacaksın zaten sıkıntı olmaz.faizde işliyor ayrıca.o hedefleenen falan boşa
Bende Kullandım. 5 Tane Birikim Hesabı.
açtım bende az önce hocam yeni hesapfarklı iban verdi tabi . Hocam adsense 2 adet var isim soyisim farklı ama banka hesabı ne kadar ayrı hesap olsa da isim aynı sorun çıkar mı sizce son aylarda ödeme aldınız mı bu şekilde
Nisan ayında aldım üstad en son. sorun olmadı geçen ay yani.
tesekkür ederim hocam bu arada her iki adsense de aynı isim soy isim mi yoksa farklı farklı mı ?
Bu konuyu neden dün görmedim benGittim iş bankasından yeni hesap açtım 1 tane ıban için
![]()
iş bankası açmak daha sağlam olmuş hocam![]()
Valla hocam sağlamlığı adsense banlanana kadarİş Bankasında da vardı zaten bir hesabım görevli kadın da soruyor bu hesabı niçin kullanacaksınız? ne desem bilemedim yeni ıban lazım deyip geveledim bişeyler
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.