Enpara Birikim Hesabı - Adsense ilişkisi

daha önce denememedim ve bende böyle düşünüyordum ama denedim ve öyle olmadıgını gördüm hocam.birikimdeki parayı vadesiz hesaba aktarmadanda çekiliyor,defalarca çektim :)

Ben hep vadesiz hesaba aktarıp çekmiştim... Bunu öğrendiğim iyi oldu deneyeceğim...

Teşekkürler... BOL KAZANÇLAR...

Birikim hesabindan direk para cekiliyor ama alisveris ve para transferi yapilmiyor bunun icin vadeli hesaba cekmek gerek

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enpara hesabındaki isminizle adsense aynı olsun... Neden farklı yapıyorsunuz ki...

Ayrıca isim farklılığından dolayı ödeme gelmiyor sanırım... Bir araştırın derim...

Hocam kendi tam adımla açtığım adsense banlanmıştı.Tekrar aynı isimle açarsam adsense banlanmaz mı ?

aynen öyle.enpara hesabı açınca elimize gelen 1 tane kart var zaten başka bi kart yok ortada hocam.daha sonra internet üzerinden yeni birikim hesapları açtım ve bunlarında ibanları birbirinden farklı.bankamatige gittigimde işte hangi hesapda oldugu farketmeksizin,bu enpara hesabıma baglı diger hesaplardanda hemen o an para çektim.bitek $ hesabından denemedim,o olmaz heralde.yani finansbank bankamatikden $ vermiyor diye biliyorum.

Aynen bende onu fark ettim. Finansbank atm'sinde kartı takıp para çekerken bütün hesaplar görünüyor. İstediğinden para çekebiliyorsun. Yalnız bu sadece finansbank atm'sinde gözüküyor. Diğerlerinde denedim onlarda gözükmüyor. O konuda dikkat edin sıkıntı olabilir.

Adsensede önemli olan isim değil pin için girilen adrestir... Adreste oynama yaparak aynı isimle onlarca adsense açabilirsiniz...

BOL KAZANÇLAR...

Valal hocam adres olayını biliyorum ama sanki isimdende sıkıntı çıkıyor sanıyordum ama bir çok arkadaş aynı ismin problem olmadığını söylüyor. Açtığım adsense aynı isimle bankaya bağlıyacağım umarım adsense patlamaz.

Adsensede önemli olan isim değil pin için girilen adrestir... Adreste oynama yaparak aynı isimle onlarca adsense açabilirsiniz...

BOL KAZANÇLAR...

oynamadan kastın nedir hocam ? tamamen değiştirmek mi yoksa mesela mahalleyi önce yazıp sokağı sonra yazmak mı ?

oynamadan kastın nedir hocam ? tamamen değiştirmek mi yoksa mesela mahalleyi önce yazıp sokağı sonra yazmak mı ?

Tamemen değiştirmek değil o zaman pin nasıl gelecek :)

Mahalle yerine Mah. yazabilirsiniz, Sokak yerine Sok. yazabilirsiniz, dediğiniz gibi mahalle ile sokak yerini değiştirebilirsiniz... gib gibi...

BOL KAZANÇLAR...

Birikim hesabindan direk para cekiliyor ama alisveris ve para transferi yapilmiyor bunun icin vadeli hesaba cekmek gerek

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet,bunu unutmuşum hocam.para göndermeyi denemedim ama alışveriş yaparken birikim hesaplarındaki parayı kullanamıyoruz,geçen ay bikaç kıyafet alırken kartdan ödeme yapayım dedim ama paranın hepsi birikim hesabındaydı ve parayı çekemedi.bende mecburen gidip bankamatikten çekip ödemeyi öyle yapmıştım.

Aynen bende onu fark ettim. Finansbank atm'sinde kartı takıp para çekerken bütün hesaplar görünüyor. İstediğinden para çekebiliyorsun. Yalnız bu sadece finansbank atm'sinde gözüküyor. Diğerlerinde denedim onlarda gözükmüyor. O konuda dikkat edin sıkıntı olabilir.

hiçbi kartımdaki parayı kendi atmsi dışında kullanmadım daha önce yani başka bankamatikten hiç para çekmedim hocam ama onuda ögrenmiş olduk,eyv ;)

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Valal hocam adres olayını biliyorum ama sanki isimdende sıkıntı çıkıyor sanıyordum ama bir çok arkadaş aynı ismin problem olmadığını söylüyor. Açtığım adsense aynı isimle bankaya bağlıyacağım umarım adsense patlamaz.

hocam benim ismim fatih baz mesela,bu isimde türkiyede bitek ben mi varım ki aynı ad soyad sorun çıkarsın?fatih baz adında şarkıcı mı türkücü me birisi çıkmıştı hatta bi süre önce :) yani aynı ad soyad sahibi bisürü insan var ülkede,isimden sorun çıkmaz.

evet,bunu unutmuşum hocam.para göndermeyi denemedim ama alışveriş yaparken birikim hesaplarındaki parayı kullanamıyoruz,geçen ay bikaç kıyafet alırken kartdan ödeme yapayım dedim ama paranın hepsi birikim hesabındaydı ve parayı çekemedi.bende mecburen gidip bankamatikten çekip ödemeyi öyle yapmıştım.

hiçbi kartımdaki parayı kendi atmsi dışında kullanmadım daha önce yani başka bankamatikten hiç para çekmedim hocam ama onuda ögrenmiş olduk,eyv ;)

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

hocam benim ismim fatih baz mesela,bu isimde türkiyede bitek ben mi varım ki aynı ad soyad sorun çıkarsın?fatih baz adında şarkıcı mı türkücü me birisi çıkmıştı hatta bi süre önce :) yani aynı ad soyad sahibi bisürü insan var ülkede,isimden sorun çıkmaz.

birikim hesabını ilk defa açıyorum hocam hesap adı süresi amacı vs önemlimi bunlar http://i.hizliresim.com/B2p6JD.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri