Arkadaşlar birikim hesabındaki parayı vadesiz hesabıma nasıl aktarabılırım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar birikim hesabındaki parayı vadesiz hesabıma nasıl aktarabılırım ?
Not 4 : Herhangi bir ATM den para çekebiliyorsunuz. illa finansbank olması şart değil
Bu özelliği ayda 1 sefer kullanabilirsiniz. Aynı ay içerisinde ikinci kez başka atm den para çekmeye kalktığınızda hesap işlem ücreti alınır...
BOL KAZANÇLAR...
Evet hocam doğrudur. Onu belirtmeyi unutmuşum şimdi mesajı editliyorum.
Hocam bu arada 1 adet birikim hesabı kullanıyorum. 10 taneyi denediniz mi sorunsuz hepsini aktif kullanabiliyormusunuz ?
[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hocam diyelim 10 tane birikim hesabı açtım kullan yarın birini kapatıp yeni açabiliyorum değil mi ? ve açtığım yenı hesap farklı bır ıban değilmi ?
Bu özellik türkiye finanstada var ister vaadesiz ister vaadeli Tl doviz gibi istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesap işletim ücreti dövizde kesiyordu en son Tl hesabını bilmiyorum eft işlemlerinde 2 tl komisyon alıyorhesap işletim ücreti ? veya başka bir ücret varmı ?
Max 10 tane birikim hesabını aktif olarak kullanabilirsiniz...
Dediğiniz gibi adsenseyi kapattınız veya banlandı o adsenseye bağlı olan birikim hesabını kapatıp yeni bir birikim hesabı açabilirsiniz ve IBAN farklı oluyor...
BOL KAZANÇLAR...
Hocam benim iki ismim var daha önce enpaada örneğin abc ismimle adsense vardı adsense banlandı.Şimd bir birikim hesabıyla bir adsense daha bağlasam ama ismi bac yazsam yada ilk ismimi normal ikinci ismiminde baş harfini yazsam enpara ödemeyi hesaba geçiyor mu ?
Şimdi bu birikim hesabı ile farklı iban numarası olan bir hesap açıyoruz. Peki, birikim hesabındaki parayı aynı kart ile mi çekiyoruz yoksa her hesap için bize başka bir kart mı gönderiyorlar? Ayrıca adsense aynı adları görünce şüpheye düşmez mi?
Enpara hesabınızdan 10 adet birikim hesabı aşabilirsiniz...
Tek kart ama birikim hesabınızdaki paraları vadesiz hesabınıza aktarmanız gerekir çekmek için...
Adsense aynı adı görünce şüpheye düşmüyor...
BOL KAZANÇLAR...
daha önce denememedim ve bende böyle düşünüyordum ama denedim ve öyle olmadıgını gördüm hocam.birikimdeki parayı vadesiz hesaba aktarmadanda çekiliyor,defalarca çektim![]()
Yani üstünde farklı iban nosu olan karttan, yine farklı iban nosu olan birikim hesabındaki parayı çekebiliyoruz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.