Enpara Birikim Hesabı - Adsense ilişkisi

Arkadaşlar birikim hesabındaki parayı vadesiz hesabıma nasıl aktarabılırım ?

Benim adsenselerimin 2 tanesi aynı dediğin şekilde hocam biri en para hesabıma yatıyor diğeride enpara birikim hesabıma yatıyor hiç bir sorun olmadı bu zamana kadar.

Not 1 : Arkadaşlar enparaya websitesi üzerinden başvuru yapıyorsunuz finansbanka bağlı bir sistem banka yetkilileri adresinize gelip kartı teslim yapıyor çayınızı içiyor birde ajanda ile kalem hediye ediyor hayırlı olsun diyip gidiyor.

Not 2 : Enpara Birikim hesapta gecelik faiz olayı var para hesapta kaldıgı her süre paranıza faiz ödüyor banka

Not 3 : Enparada Günlük Atm den Para Çekme Limiti 7500 TL diğer bankalar 1500 TL kadar izin veriyor.

Not 4 : Finansbank olmayan herhangi bir ATM den ayda 1 sefer para çekebiliyorsunuz.

Not 5 : Bütün bankalara gönderdiğiniz veya aldığınız paralardan hiç bir türlü kart ücreti havale ücreti eft ücreti yok

Son düzenleme:
Bu özelliği ayda 1 sefer kullanabilirsiniz. Aynı ay içerisinde ikinci kez başka atm den para çekmeye kalktığınızda hesap işlem ücreti alınır...

BOL KAZANÇLAR...

Evet hocam doğrudur. Onu belirtmeyi unutmuşum şimdi mesajı editliyorum.

Hocam bu arada 1 adet birikim hesabı kullanıyorum. 10 taneyi denediniz mi sorunsuz hepsini aktif kullanabiliyormusunuz ?

Evet hocam doğrudur. Onu belirtmeyi unutmuşum şimdi mesajı editliyorum.

Hocam bu arada 1 adet birikim hesabı kullanıyorum. 10 taneyi denediniz mi sorunsuz hepsini aktif kullanabiliyormusunuz ?

4 tanesini şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum... Ödemelerde bir problem yaşamadım... 10 adsensem olursa 10 tanesini de kullanacağım İnşallah... :)

BOL KAZANÇLAR...

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hocam diyelim 10 tane birikim hesabı açtım kullan yarın birini kapatıp yeni açabiliyorum değil mi ? ve açtığım yenı hesap farklı bır ıban değilmi ?

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hocam diyelim 10 tane birikim hesabı açtım kullan yarın birini kapatıp yeni açabiliyorum değil mi ? ve açtığım yenı hesap farklı bır ıban değilmi ?

Max 10 tane birikim hesabını aktif olarak kullanabilirsiniz...

Dediğiniz gibi adsenseyi kapattınız veya banlandı o adsenseye bağlı olan birikim hesabını kapatıp yeni bir birikim hesabı açabilirsiniz ve IBAN farklı oluyor...

BOL KAZANÇLAR...

Bu özellik türkiye finanstada var ister vaadesiz ister vaadeli Tl doviz gibi istediğiniz kadar hesap açabilirsiniz

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Max 10 tane birikim hesabını aktif olarak kullanabilirsiniz...

Dediğiniz gibi adsenseyi kapattınız veya banlandı o adsenseye bağlı olan birikim hesabını kapatıp yeni bir birikim hesabı açabilirsiniz ve IBAN farklı oluyor...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam benim iki ismim var daha önce enpaada örneğin abc ismimle adsense vardı adsense banlandı.Şimd bir birikim hesabıyla bir adsense daha bağlasam ama ismi bac yazsam yada ilk ismimi normal ikinci ismiminde baş harfini yazsam enpara ödemeyi hesaba geçiyor mu ?

Hocam benim iki ismim var daha önce enpaada örneğin abc ismimle adsense vardı adsense banlandı.Şimd bir birikim hesabıyla bir adsense daha bağlasam ama ismi bac yazsam yada ilk ismimi normal ikinci ismiminde baş harfini yazsam enpara ödemeyi hesaba geçiyor mu ?

Enpara hesabındaki isminizle adsense aynı olsun... Neden farklı yapıyorsunuz ki...

Ayrıca isim farklılığından dolayı ödeme gelmiyor sanırım... Bir araştırın derim...

Şimdi bu birikim hesabı ile farklı iban numarası olan bir hesap açıyoruz. Peki, birikim hesabındaki parayı aynı kart ile mi çekiyoruz yoksa her hesap için bize başka bir kart mı gönderiyorlar? Ayrıca adsense aynı adları görünce şüpheye düşmez mi?

Şimdi bu birikim hesabı ile farklı iban numarası olan bir hesap açıyoruz. Peki, birikim hesabındaki parayı aynı kart ile mi çekiyoruz yoksa her hesap için bize başka bir kart mı gönderiyorlar? Ayrıca adsense aynı adları görünce şüpheye düşmez mi?

Enpara hesabınızdan 10 adet birikim hesabı aşabilirsiniz...

Tek kart ama birikim hesabınızdaki paraları vadesiz hesabınıza aktarmanız gerekir çekmek için...

Adsense aynı adı görünce şüpheye düşmüyor...

BOL KAZANÇLAR...

Adsense isimden ziyade pin adresine bakiyor yani 10 tane birikim hesabi actiniz diyelim 10 uda murat arslan 10 unada adsense bagladiniz hic bir sorun olmuyor yeterki adsenselerin pin adresleri farkli olsun :) yoksa turkiyede tek murat arslan ben degilim o yuzden adres onemli olan adresler eger ayni olursa sorun yapiyor adsense o yuzden ben satin aldigim adsenselerin sadece alacakli adini ve odeme adini degistiriyorum o yeterki :)

yazılanlara şöyle bir göz attım gözüme takılanlara tecrübelerim doğrultusunda cevap vermeye çalışacağım.

- garanti, akbank, enpara, ziraat bankalarında aynı hesabın altında oluşturduğum 'vadesiz hesaplar' veya 'birikim hesapları' na aylardır sorunsuz ödeme alıyorum.

- enparaya bağımlı kalmanıza gerek yok.. çoğu banka bu hizmeti ücretsiz sunuyor.

- internet bankacılığı kullanıyorsanız bir alt hesap oluşturmak bir tıkla hallolacak kadar kolay.

- oluşturduğum bu hesaplar için şuana kadar herhangi bir hesap işletim ücretiyle karşılaşmadım. (zaten adsense sorunsuz ödeme yaptığı sürece ücret kesseler de sorun yok :)

- aynı isim olmasının önemi yok, risk yaratmıyor, farklı IBAN olması yeterli.

- adreslerde de ufak tefek harf/kelime değişikliği, kısaltmalar yaparak aynı adrese 10 farklı pin aldığım da oldu.

- resmi kurumlara pinler daha hızlı geliyor, bilginize ;)

- son olarak banlanan 'IBAN' ı kesinlikle yeni bir adsense de kullanmayın. zaten yukarıda yazdıklarımı okuduktan sonra bunu yapmanıza gerek kalmayacak.

bol kazançlar..

Enpara hesabınızdan 10 adet birikim hesabı aşabilirsiniz...

Tek kart ama birikim hesabınızdaki paraları vadesiz hesabınıza aktarmanız gerekir çekmek için...

Adsense aynı adı görünce şüpheye düşmüyor...

BOL KAZANÇLAR...

daha önce denememedim ve bende böyle düşünüyordum ama denedim ve öyle olmadıgını gördüm hocam.birikimdeki parayı vadesiz hesaba aktarmadanda çekiliyor,defalarca çektim :)

daha önce denememedim ve bende böyle düşünüyordum ama denedim ve öyle olmadıgını gördüm hocam.birikimdeki parayı vadesiz hesaba aktarmadanda çekiliyor,defalarca çektim :)

Yani üstünde farklı iban nosu olan karttan, yine farklı iban nosu olan birikim hesabındaki parayı çekebiliyoruz?

Yani üstünde farklı iban nosu olan karttan, yine farklı iban nosu olan birikim hesabındaki parayı çekebiliyoruz?

aynen öyle.enpara hesabı açınca elimize gelen 1 tane kart var zaten başka bi kart yok ortada hocam.daha sonra internet üzerinden yeni birikim hesapları açtım ve bunlarında ibanları birbirinden farklı.bankamatige gittigimde işte hangi hesapda oldugu farketmeksizin,bu enpara hesabıma baglı diger hesaplardanda hemen o an para çektim.bitek $ hesabından denemedim,o olmaz heralde.yani finansbank bankamatikden $ vermiyor diye biliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri