Enpara kredi kartı

Kartı gelen var mı ? Kuryeye verildi 4 gün oldu gelmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vadesiz hesap yokken sadece kredi kartı için telefondan sms ile başvurabilir miyiz ?

Finansbank kredi kartı olanlar boşuna başvuru yapmasın Enpara kredi kartının bir işe yaradığı yok. Ortak limit olayı var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Nasıl başvuru yapıyorsunuz?

Ben freelancer olarak çalışıyorum. Forumdakilerin çoğu gibi :)

Aylık belgelenebilir sabit bir maaş belgem yok ancak bir yerlerden geliyor (forumdaki çoğu kişi gibi)

Başvuru yaparken hangi kısımı seçmemiş gerekiyor veya onay alanlar nasıl başvuru yaptı.

Kredi kartına pek ihtiyacım yok ama bir kenarda dursun istiyorum.

Arkadaşa katılıyorum bugün başvurayım dedim ama nasıl dolduracağıma karar vermedim. Serbest meslek vs yapınca bile iş yeri soruyor siz ne yaptınız taktik verin :D Gelire 3000 öğrenci mi desem acaba aöf belgesini gösteririm. Diğer kartları kapatıp bunu kullanırım aidat vs sömürmesinler bizi

adamlar benle bildiginiz taş taş geçtiler 1 tl limitle kartınız onaylandı diyor mesaj da :)

aktif ileti kuryesi yüzünden 1 haftadır bekliyoruz kartı, geleceğini de zannetmiyorum abuk subuk firmalarla iş yapıyor bu bankalar

20sinde geldim benim kartım. Antalya merkez. çok şık olmasa da güzel duruyor kart.

Sadece ziraatin öğrencilere verdigi 500tl lik kredi kartim var onuda hic kullanmadim. İlk kredi diye kimse kart vermezse hangi banka verecek

Kredi kartı başvurunuza olumlu yanıt veremediğimiz için inanın biz de çok üzgünüz. L Kredi kartı başvurunuzun olumlu sonuçlanabilmesi için daha önce kullanmış olduğunuz kredilerin ve kredi kartlarınızın ödemelerini geciktirmeden, düzenli olarak yapmış olmanız, şu anda düzenli ve kayıtlı bir gelirinizin olması ve tüm bankalardaki mevcut kredi ve kredi kartı borçlarınızın toplamının, kayıtlı gelirinize oranla makul bir seviyede olması önemli.

Dilerseniz bu kriterlerimizi göz önünde bulundurarak ilerleyen dönemlerde tekrar kredi kartımıza başvurabilirsiniz.

Sadece ziraatin öğrencilere verdigi 500tl lik kredi kartim var onuda hic kullanmadim. İlk kredi diye kimse kart vermezse hangi banka verecek

Eğer bir yerde vs. çalışmıyorsan ve daha önce kredi kartı kullanmadıysan hesap hareketlerinizi inceliyorlar ayrıca hesabınızdaki paraya bakıyorlar.

Örn. devamlı paranızı enpara da tutuyorsanız enparayı kullanıyorsanız garanti bank size kolay kolay kart vermez enpara'nın verme olasılığı daha yüksektir.

Eğer bir yerde vs. çalışmıyorsan ve daha önce kredi kartı kullanmadıysan hesap hareketlerinizi inceliyorlar ayrıca hesabınızdaki paraya bakıyorlar.

Örn. devamlı paranızı enpara da tutuyorsanız enparayı kullanıyorsanız garanti bank size kolay kolay kart vermez enpara'nın verme olasılığı daha yüksektir.

Hesabimda surekli olarak yazdan beri 1-10k arasi para girdi ciktilari oluyor zaten. Basvuru yaparken hesabimda yaklasik 4k vardi. Surekli enpara kullanan birisiyim ama kart vermemesi tuhaf. 1.5 senedir enpara kullanicisiyim

Hesabimda surekli olarak yazdan beri 1-10k arasi para girdi ciktilari oluyor zaten. Basvuru yaparken hesabimda yaklasik 4k vardi. Surekli enpara kullanan birisiyim ama kart vermemesi tuhaf. 1.5 senedir enpara kullanicisiyim

bende aylık 5 k dolanıyor en parada .. maasımı bıle vakıftan alır enpara atarım
fakat ev kredisi çektiğimden galiba vermiyorlar

Dolar hesabim enparada
altın enparada
birikim enparada
ustune paramda vardı altında vardı gene red verdi :D hocam

1m den fazla lira döndürdüm enparada bana red vermisşer hani dedim internetden alisverisde lazim olur diye basvurdum sigortami arkadasin dükkandan gösteriyorum onu bile aramislar otadami calisiyor diye redden sonra ekparayi kapattim nakitide kuveyte attim haftaya ararlar neden paranizi bizde tutmursunuz diye cünkü 3 ay calismadim bunlarla 20 kere aradilar biliyorum aslinda cok güzel bir sistem ama neden bana böyle davrandi bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri