Enpara kredi kartı

Dolar hesabim enparada
altın enparada
birikim enparada
ustune paramda vardı altında vardı gene red verdi :D hocam

aşağı yukarı benimde 10k yakın dövizim var 3 yıldır faturalarımı buradan ödüyorum bana da vermediler. kredi kartı olayında gözümden düştüler açıkçası :rolleyes:

Mesele sahip oldugum diğer kartların limitle ri fazlamış onlardan birinin limitini düşürecekmişim daha sonra yükselteceklermiş:p

Son düzenleme:
Hesabimda surekli olarak yazdan beri 1-10k arasi para girdi ciktilari oluyor zaten. Basvuru yaparken hesabimda yaklasik 4k vardi. Surekli enpara kullanan birisiyim ama kart vermemesi tuhaf. 1.5 senedir enpara kullanicisiyim

Dolar hesabim enparada
altın enparada
birikim enparada
ustune paramda vardı altında vardı gene red verdi :D hocam

Bende aynı sizin gibiydim bana bu şekilde verdiler. Daha doğrusu başvurunca nasıl olsa onaylanmayacak gelmeyecek ama şansımı deneyeyim diye başvurdum ama onaylandı. Müşteri hizmetlerini aradım sordum daha önce başvurularda red aldım devamlı neden bu sefer verdiler diye sordum yukarıda yazdığım cevabı verdiler ama benim kart garanti kredi kartıydı. Bende devamlı garanti bankla çalışıyordum. (4 yıl önce)

Bende aynı sizin gibiydim bana bu şekilde verdiler. Daha doğrusu başvurunca nasıl olsa onaylanmayacak gelmeyecek ama şansımı deneyeyim diye başvurdum ama onaylandı. Müşteri hizmetlerini aradım sordum daha önce başvurularda red aldım devamlı neden bu sefer verdiler diye sordum yukarıda yazdığım cevabı verdiler ama benim kart garanti kredi kartıydı. Bende devamlı garanti bankla çalışıyordum. (4 yıl önce)

1.000 TL limitle onaylandı kredi kartım.

Türk vatandaşı olup yurt dışında okuyorsanız Türkiye'den kredi kartı almayı unutun. Çoğu bankanın kredi kartı başvuru formunda yurt dışında öğrenci seçeneği yok, olan da gelir belgesi bekliyor.

Yahu arkadaş sen nasıl Yurt dışında okuyan bir insandan Türkiye'de bir işte çalışıp sigortasının yatmasını bekleyebilirsin?

En az 10 bankaya başvurdum, öğrenci belgemi yolladım yok. En son sağolsun ellerine hiç bir şey sunmamama rağmen Akbank verdi o da 1300 limitli.

2014 Yılını hatırlarım Birleşik devletlere ayak basar basmaz SSN'm olmamasına rağmen 700 dolarlık kredi kartım iki güne kapıma gelmişti. İki sene sonra da AMEX e başvurdum iki dakikaya kalmadan $10k üzeri limitli kartım onaylandı.

Şeytan diyor git paranı kendin öde sağlık sigortası yaptır en azından sigortan yatıyormuş gibi göster sisteme işlesin sonra başvur istediğin kartı al. Başka seçenek bırakmıyorlar insana.

Dogrusunu soylemek gerekirse bu kadar hizli onaylanmasini beklemiyordum.

Basvuruyu yaptim, 20 dakika icinde sonuc geldi. 3 is gunu icerisinde, temsilcilerimiz sizi ziyarete gelecek seklinde mail geldi.

Insallah su kumbaradan bir tane daha getirirler :( .

Edit : Hesabina para giris cikisi oldugu halde neden karti onaylanmadi diye soranlar var. Yeni duzenlemelerden sonra bazi sartlar getirildi. Iste gelirinin bilmem ne kadar miktarina gore limit veriliyor, ilk defa aliyorsan sigorta falan gerekiyor bla bla.

Sigortasiz alanlarda da genelde ev sizin mi gibi sorulara cevap verebilen kisiler. Banka kendini guvenceye aliyor. Yanlis biliyorsam duzeltin.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri