enparaya harcama itiraz formu doldurup gönderirseniz iade yapmak zorundalar onun dışında faturası ödenen numarayı savcılığa suç duyurusunda bulunun savcılık kamu davası açsın ki yanlarına kar kalmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz önce instagramda gezerken enpara reklamına denk geldim. Meğerse fake bir reklammış daha fazla bilgi al diyip siteye girdim enpara sitesinin birebir aynısını yapmışlar site (enpara.online) tc şifre ve gelen sms şifresini girince kartımdan 2.000tl vodafone faturası ödendi olarak göründü.
İnstagramda gördüğünüz en para reklamına dikkat edin fakeye yakalanmayın. Mobil olduğum için fazla fark edemedim hatta şaşırdım çünkü mobil tarayıcıdan internet şubesine girmiyordu.
Vodafone müşteri hizmetlerini aradım mail atmam gerektiğini söyledi paranında yüksek olasılıkla iade edeceklerini bildirdi. mailden gelecek cevabı bekliyorum şuan. aman dikkat sizde yakalanmayın.
![]()
Sizin bahsettiğiniz rakamlar sadece hayal hocam. Yazdığınız tutarlar mümkün değilMin 200-250 milyar max 2 milyon
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bankaya dilekçe yazmanızı tavsiye ederim. Elinizde bi kanıt olmuş olur. Eğer sadece fatura ödendi ise gün sonu olmadığını için iadesi bugün gerçekleşir. Yasal olarak olması gereken budur. Bu konuda sıkıtrırır iseniz ve sert bi dilekçe yazar iseniz problemin çözüleceğini düşünüyorum.
Sizin bahsettiğiniz rakamlar sadece hayal hocam. Yazdığınız tutarlar mümkün değil3-5 işsiz shoplardan aldıkları cvvleri fbye basıp gün kurtarmaya calısyorlar
![]()

Senin adwordsa yaptığın gibimi ? bu işi yapanlardan biride sensin
Aldığı phishing domainler
https://who.is/whois/ziraatbankacilik.com
Ayrıca açtığı konu :https://www.ytpara.com/onayli-gmail...i-tarihli-gmail-alinacaktir-2016-ve-alti.html
Eski ve onaylı adwords hesabı arıyor , bu da muhtemelen çaldığı kredi kartlarıyla phishing sitelerin reklamlarını basıp milleti dolandıracak eski ve onaylı olmasıda banlanmaması için.
Forum yönetimi bu elemanın ip adresini atabilirmi bana sibere bildireyim elemanı biraz sürünsün![]()
Senin adwordsa yaptığın gibimi ? bu işi yapanlardan biride sensin
Aldığı phishing domainler
https://who.is/whois/ziraatbankacilik.com
Ayrıca açtığı konu :https://www.ytpara.com/onayli-gmail...i-tarihli-gmail-alinacaktir-2016-ve-alti.html
Eski ve onaylı adwords hesabı arıyor , bu da muhtemelen çaldığı kredi kartlarıyla phishing sitelerin reklamlarını basıp milleti dolandıracak eski ve onaylı olmasıda banlanmaması için.
Forum yönetimi bu elemanın ip adresini atabilirmi bana sibere bildireyim elemanı biraz sürünsün![]()
İp adresim.Vps vs mevcut değil sorgulayabilirsiniz.
![]()
Bunu vermemin sebebi eğer biraz adamlık var ise içinde gidip şikayetçi olursunda seninle bi adli makamda karşılaşabiliriz.Çünkü şikayetçi olabilecek kişi sen değilsin benim.
phishingi kendi nickim ile kurdum öyle mi iftirada bulunmadan önce biraz beyninizi kullanın. Siz kendi nickinizi kullanarak domain alır mısınız ? Bu kadar aptal mısınız ? Phishing kuracak herkes bu detayı düşünür diye düşünüyorum.Eğer şahsi bilgilerinizi öğrenir isem Yazdığınız hakaret içerikli mesajları da gerekli mecralarda kullanacağıma emin olabilirsiniz.
Sizin gibi kalitesiz insanların bu forumda olması diğer üyelere hakaret.İnsanlara bok atmadan önce biraz beyninizi kullanın daha verimli olacaktır sizin için.
İyi forumlar
Hocam bişey sorucam senin isim serdar mı ? bi arkadaşımın nicke benziyorda ?
biraz önce instagramda gezerken enpara reklamına denk geldim. Meğerse fake bir reklammış daha fazla bilgi al diyip siteye girdim enpara sitesinin birebir aynısını yapmışlar site (enpara.online) tc şifre ve gelen sms şifresini girince kartımdan 2.000tl vodafone faturası ödendi olarak göründü.
İnstagramda gördüğünüz en para reklamına dikkat edin fakeye yakalanmayın. Mobil olduğum için fazla fark edemedim hatta şaşırdım çünkü mobil tarayıcıdan internet şubesine girmiyordu.
Vodafone müşteri hizmetlerini aradım mail atmam gerektiğini söyledi paranında yüksek olasılıkla iade edeceklerini bildirdi. mailden gelecek cevabı bekliyorum şuan. aman dikkat sizde yakalanmayın.
fatura borcu ödenen numara ile olan konuşmam: https://i.hizliresim.com/LONXGb.png
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.