Enpara kullanıcıları dikkat

enparaya harcama itiraz formu doldurup gönderirseniz iade yapmak zorundalar onun dışında faturası ödenen numarayı savcılığa suç duyurusunda bulunun savcılık kamu davası açsın ki yanlarına kar kalmasın

Enpara ayarlardan ödemeleri kısıtlayın,harcama yapacağınız zaman açarsınız.

biraz önce instagramda gezerken enpara reklamına denk geldim. Meğerse fake bir reklammış daha fazla bilgi al diyip siteye girdim enpara sitesinin birebir aynısını yapmışlar site (enpara.online) tc şifre ve gelen sms şifresini girince kartımdan 2.000tl vodafone faturası ödendi olarak göründü.

İnstagramda gördüğünüz en para reklamına dikkat edin fakeye yakalanmayın. Mobil olduğum için fazla fark edemedim hatta şaşırdım çünkü mobil tarayıcıdan internet şubesine girmiyordu.

Vodafone müşteri hizmetlerini aradım mail atmam gerektiğini söyledi paranında yüksek olasılıkla iade edeceklerini bildirdi. mailden gelecek cevabı bekliyorum şuan. aman dikkat sizde yakalanmayın.

AyNOQL.png

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bankaya dilekçe yazmanızı tavsiye ederim. Elinizde bi kanıt olmuş olur. Eğer sadece fatura ödendi ise gün sonu olmadığını için iadesi bugün gerçekleşir. Yasal olarak olması gereken budur. Bu konuda sıkıtrırır iseniz ve sert bi dilekçe yazar iseniz problemin çözüleceğini düşünüyorum.

Min 200-250 milyar max 2 milyon
Sizin bahsettiğiniz rakamlar sadece hayal hocam. Yazdığınız tutarlar mümkün değil :) 3-5 işsiz shoplardan aldıkları cvvleri fbye basıp gün kurtarmaya calısyorlar :)

Geçmiş olsun hocam dikkat etmek lazım ortalık dolandırıcılıktan geçilmiyor

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bankaya dilekçe yazmanızı tavsiye ederim. Elinizde bi kanıt olmuş olur. Eğer sadece fatura ödendi ise gün sonu olmadığını için iadesi bugün gerçekleşir. Yasal olarak olması gereken budur. Bu konuda sıkıtrırır iseniz ve sert bi dilekçe yazar iseniz problemin çözüleceğini düşünüyorum.

Sizin bahsettiğiniz rakamlar sadece hayal hocam. Yazdığınız tutarlar mümkün değil :) 3-5 işsiz shoplardan aldıkları cvvleri fbye basıp gün kurtarmaya calısyorlar :)

:) Senin adwordsa yaptığın gibimi ? bu işi yapanlardan biride sensin

Aldığı phishing domainler

https://who.is/whois/ziraatbankacilik.com

Ayrıca açtığı konu :https://www.ytpara.com/onayli-gmail...i-tarihli-gmail-alinacaktir-2016-ve-alti.html

Eski ve onaylı adwords hesabı arıyor , bu da muhtemelen çaldığı kredi kartlarıyla phishing sitelerin reklamlarını basıp milleti dolandıracak eski ve onaylı olmasıda banlanmaması için.

Forum yönetimi bu elemanın ip adresini atabilirmi bana sibere bildireyim elemanı biraz sürünsün :)

Ayrıca açtığı konu :https://www.ytpara.com/onayli-gmail...i-tarihli-gmail-alinacaktir-2016-ve-alti.html

Eski ve onaylı adwords hesabı arıyor , bu da muhtemelen çaldığı kredi kartlarıyla phishing sitelerin reklamlarını basıp milleti dolandıracak eski ve onaylı olmasıda banlanmaması için.

Forum yönetimi bu elemanın ip adresini atabilirmi bana sibere bildireyim elemanı biraz sürünsün :)
Sherlock-Special-Trivia-Quiz_icon_hires.jpg

İp adresim.Vps vs mevcut değil sorgulayabilirsiniz.

htUsTnjITeGHdoY0sw1YZg.png

Bunu vermemin sebebi eğer biraz adamlık var ise içinde gidip şikayetçi olursunda seninle bi adli makamda karşılaşabiliriz.Çünkü şikayetçi olabilecek kişi sen değilsin benim.

phishingi kendi nickim ile kurdum öyle mi iftirada bulunmadan önce biraz beyninizi kullanın. Siz kendi nickinizi kullanarak domain alır mısınız ? Bu kadar aptal mısınız ? Phishing kuracak herkes bu detayı düşünür diye düşünüyorum.Eğer şahsi bilgilerinizi öğrenir isem Yazdığınız hakaret içerikli mesajları da gerekli mecralarda kullanacağıma emin olabilirsiniz.

Sizin gibi kalitesiz insanların bu forumda olması diğer üyelere hakaret.İnsanlara bok atmadan önce biraz beyninizi kullanın daha verimli olacaktır sizin için.

İyi forumlar

bankayı da araya koyarsanız bunu yapan şahıs hapisi boylar, siciline işledi mi anca temizlikçi olabilir.

İp adresim.Vps vs mevcut değil sorgulayabilirsiniz.

htUsTnjITeGHdoY0sw1YZg.png

Bunu vermemin sebebi eğer biraz adamlık var ise içinde gidip şikayetçi olursunda seninle bi adli makamda karşılaşabiliriz.Çünkü şikayetçi olabilecek kişi sen değilsin benim.

phishingi kendi nickim ile kurdum öyle mi iftirada bulunmadan önce biraz beyninizi kullanın. Siz kendi nickinizi kullanarak domain alır mısınız ? Bu kadar aptal mısınız ? Phishing kuracak herkes bu detayı düşünür diye düşünüyorum.Eğer şahsi bilgilerinizi öğrenir isem Yazdığınız hakaret içerikli mesajları da gerekli mecralarda kullanacağıma emin olabilirsiniz.

Sizin gibi kalitesiz insanların bu forumda olması diğer üyelere hakaret.İnsanlara bok atmadan önce biraz beyninizi kullanın daha verimli olacaktır sizin için.

İyi forumlar

Hocam bişey sorucam senin isim serdar mı ? bi arkadaşımın nicke benziyorda ?

biraz önce instagramda gezerken enpara reklamına denk geldim. Meğerse fake bir reklammış daha fazla bilgi al diyip siteye girdim enpara sitesinin birebir aynısını yapmışlar site (enpara.online) tc şifre ve gelen sms şifresini girince kartımdan 2.000tl vodafone faturası ödendi olarak göründü.

İnstagramda gördüğünüz en para reklamına dikkat edin fakeye yakalanmayın. Mobil olduğum için fazla fark edemedim hatta şaşırdım çünkü mobil tarayıcıdan internet şubesine girmiyordu.

Vodafone müşteri hizmetlerini aradım mail atmam gerektiğini söyledi paranında yüksek olasılıkla iade edeceklerini bildirdi. mailden gelecek cevabı bekliyorum şuan. aman dikkat sizde yakalanmayın.

fatura borcu ödenen numara ile olan konuşmam: https://i.hizliresim.com/LONXGb.png

AyNOQL.png

hocam ıadenızı alsanız dahı savcılıga sıkayet etsenız ıyı olmazmı en azındn basklarının canı yanmaz

Hic unutmuyorum enpara el degistirmisti ozaman site linkine qnb diye biseyler eklemisler giris yapmamistim arastirdim finans banka falan girdim oda oyle... site linki degisikligi baskalarininda dikatini cekmis sitede konusunu bulmustum ben gercek siteden bile iskillenirken sen nasil kandin bilmem artik buda ders olur reklamdan girmezsin artik....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri