fatihbaz
Süper Moderatör
Ya Sayın mODERAtörüm seni görünce sanki iskender büyük -konuşuyor sanıyorum..değiştir artık şu resmi![]()
daha önce degiştirdim,isyan çıktı forumda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya Sayın mODERAtörüm seni görünce sanki iskender büyük -konuşuyor sanıyorum..değiştir artık şu resmi![]()
hani yurtdışından gelen paraların hesabı sorulmucak diye bi kanun çıkartılmıştı daha 4-5 ay oldu bu haberler çıkalı
bir sey diyim mi asıl simdi sorgulanacak
hani yurtdışından gelen paraların hesabı sorulmucak diye bi kanun çıkartılmıştı daha 4-5 ay oldu bu haberler çıkalı
o öyle değildi eğer yurtdışında türkiyeden kaçırdıgın para varsa ülkeye sokmanıza 1 kereliğine izin veriyoruz vergi kesilmeyecek dendi. tam bilgi olmadnan yazmayalım bence
aynı şeye çıkıyor adam illagel parasını yurtdışana kaçırıyor tr ye sokarken hiç hesap sorulmuyor ancak bizim aldığımız paralar faturalı legal olan para ona izin veren buna hayli hayli izin vermesi gerekior
Bide spam bitti diyolar![]()
Bide partnerin ismini söyleseydi daha iyi olcaktıÇağatay efsane spamcıdır.
Buna cevap verilmesini beklemiyorsunuzdur heraldeismi yok mu partnerin?
Hesabın bloke olduktan sonra nasıl açtırdın?Daha once beni de aradilar 4 5 haneli odemeler oluyordu birden fazla hesaptan, sirketten vesaire. Daha sonra bir kere bloke edildi. Fakat sonrasinda herhangi bir islem uygulanmadi. Benim merak ettigim konu kapanan hesaptan, para tahsilati nasil oluyor? Isin komik tarafi gelen parayi surekli faiz hesabina aktarinca arayip yatirim teklifi yapiyorlar. Denk gelen oldu mu benden baska bilmiyorum.
Hesabın bloke olduktan sonra nasıl açtırdın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.