eşleşenli müzik ile spam deli gibi devam ediyor

berkribas

Kayıtlı Üye
aylardır kazanç az bgbg az vs vs yazılıyor, yapılmaz deniyor.
ama adamlar bütün filmleri dizileri aralara telifini aldıkları müzikleri ekleyerek spam yapıyor..
sizde görmüşsünüzdür illaki zaten az bir araştırmayla bulunuyor 100 tane kanal

bu zaten var hocam.. deneyen yapanlarda var.sizde yapabilirsiniz sahsen dusundum hala yapmadım ben yapana kadar tamamen bunuda youtube halleder.
bır muzık yaptırıp lısans alabılrsnz yabancı bir siteden

bu zaten var hocam.. deneyen yapanlarda var.sizde yapabilirsiniz sahsen dusundum hala yapmadım ben yapana kadar tamamen bunuda youtube halleder.
bır muzık yaptırıp lısans alabılrsnz yabancı bir siteden

3 4 kişiyle konuştum da gözüktüğü kadar kolay değil dediler bilemedim araştırmak lazım. sorunlar varmış

3 4 kişiyle konuştum da gözüktüğü kadar kolay değil dediler bilemedim araştırmak lazım. sorunlar varmış

peki o kişiler yapmıomu?
yapıosa kolay bisey yok..
bne reelde yogunum artık oyuzden cokugrasamıyorum youtube la zorlastı malum..
ama kazancımın agırlıgı buna baglı olsa zorunda olsam kırı kırk yararım

Bende cms üzerinden yapayım dedim ama bizim ülkemizde göz açtırmazlar buna vietnamlılar yardırıyor her zamanki gibi

Evet yöntem çok ayrıntılı ama yapılıyor
Çatır çatır da kazanılıyor
işi bilene :D

Anladığım kadarıyla şimdi bir film dizi var. Buna kendi müziklerini yerleştirip yüklüyorlar. Sonra film ve dizi üstünden gelen izlenim sayesinde kazanmış oluyorlar. Bu şekilde mi oluyor.

Müzikten biraz anlıyorum, reason studios isimli programla uğraşıp enstrümental bir müzik yaptım. 15-20 dolar ödeyip bir şirketten lisansladım. fimlere dizilere gömüp izlettirdim.

uzun uğraşlar sonucu, milyonlarca izlemeden sonra müziği lisansladığım şirketin paneline 100 usd yansıdı. Payoneer e çekim emri verdim.

Ödeme beklemede diye 1 hafta bekledi, Sonra bi baktım müziğimi siteden silmişler. Withdrawal on hold uyarısı (ödeme askıya alındı) geldi.

Destek ekibine mail attım, müziğiniz Youtube tarafından spam olarak bildirildi ödemenizi yapamiycaz dediler. Benim bilgim yok dedim kavga dövüş ne yaptıysam ödemeyi alamadım.

Vietnamlılar kendi cms leri üzerinden falan yapıyor sanırım. Akıl alcak iş değil. Belki benim haberim yok eserimi kullandılar diyorum. Yok diyorlar. Hadi tamam ödemiyosunuz da parasını ödemişim müziğin lisansını neden iptal ediyosunuz

aşağıya ekrana gelen uyarıyı koyuyorum

Withdrawals Are Temporarily on Hold

Withdrawals on this account are temporarily being held. This may be due to a large hold amount on your account from an unresolved store claim or additional suspicious ativity. Once the holding conflict is resolved the appropriate amount of allocated funds will be made available for withdrawal. If you would like to learn more about potential reasons your withdrawals may be on hold please feel free to refer to our Terms and Conditions

Aslında o parayı YouTube'a geri yollamaları lazım fakat üstüne yatıyorlar. 15.000 doları içerde kalanlar bile varmış.

Yurt dışı telif firmasıyla anlaşılıyor, 5,10 adet telifi kendilerine ait müzik veriyorlar ve videoya ekleniyor. Para onlara akıyor. Gelirin %70'i onlara %30'u size geliyor.
2 Sene sizinle sözleşme şartları var.

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Bu kanalım için düşünmüştüm, 300.000 aboneye ulaşmak 2 ayımı alacak. Sonrasında özgün içerik üretmek istediğim için kabul etmedim. 2 Sene sözleşme beni caydırdı
https://www.youtube.com/channel/UCa2DAIF3zMb-CnlnGOc-4Bw/videos

Müzikten biraz anlıyorum, reason studios isimli programla uğraşıp enstrümental bir müzik yaptım. 15-20 dolar ödeyip bir şirketten lisansladım. fimlere dizilere gömüp izlettirdim.

uzun uğraşlar sonucu, milyonlarca izlemeden sonra müziği lisansladığım şirketin paneline 100 usd yansıdı. Payoneer e çekim emri verdim.

Ödeme beklemede diye 1 hafta bekledi, Sonra bi baktım müziğimi siteden silmişler. Withdrawal on hold uyarısı (ödeme askıya alındı) geldi.

Destek ekibine mail attım, müziğiniz Youtube tarafından spam olarak bildirildi ödemenizi yapamiycaz dediler. Benim bilgim yok dedim kavga dövüş ne yaptıysam ödemeyi alamadım.

Vietnamlılar kendi cms leri üzerinden falan yapıyor sanırım. Akıl alcak iş değil. Belki benim haberim yok eserimi kullandılar diyorum. Yok diyorlar. Hadi tamam ödemiyosunuz da parasını ödemişim müziğin lisansını neden iptal ediyosunuz

Withdrawals on this account are temporarily being held. This may be due to a large hold amount on your account from an unresolved store claim or additional suspicious ativity. Once the holding conflict is resolved the appropriate amount of allocated funds will be made available for withdrawal. If you would like to learn more about potential reasons your withdrawals may be on hold please feel free to refer to our Terms and Conditions

Videoların telif yedi, kanalın da kapandı mı ?

O dediğin firma 3600 dolarımı yedi hala uğraşıyorum ama boş.

Ben de tuncore üzerinden bir müzik lisanslayıp kullanmaya başlamıştım. Parayı vermiyorlarsa boşuna uğraşmayayım

güvenilir şarkı distribütörlüğü bulursanız, paranın üzerine yatmayan tabiikide, köşeyi dönersiniz :)

Son düzenleme:
güvenilir şarkı distribütörlüğü bulursanız, paranın üzerine yatmayan, köşeyi dönersiniz :)

[MENTION=39550]berkribas[/MENTION] örnek kanalları özelden yada buraya ekleye bilirmisiniz ?

hocam net bir şekilde ''' güvenilir şarkı distribütörlüğü bulursanız, paranın üzerine yatmayan, köşeyi dönersiniz ''' bu yorumu yapan biri bütün kanalları da bulabilir diye düşünüyorum. siz ne kadar eminsiniz bu köşeyi döner lafına

hocam net bir şekilde ''' güvenilir şarkı distribütörlüğü bulursanız, paranın üzerine yatmayan, köşeyi dönersiniz ''' bu yorumu yapan biri bütün kanalları da bulabilir diye düşünüyorum. siz ne kadar eminsiniz bu köşeyi döner lafına

Varsayım yapmış. Öyle bir distribütör bulmak imkansıza yakın. Youtube bu konuda cok ciddi, eğer spamlı kanalları banlamazlarsa Youtube ile aralarındaki iş birliği bozulur.

100 tane kanal görürsünüz, onlardan 1 tanesi ödemeyi alırsa şanslı.

Dışarıdan göründüğü gibi değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri