Müzikten biraz anlıyorum, reason studios isimli programla uğraşıp enstrümental bir müzik yaptım. 15-20 dolar ödeyip bir şirketten lisansladım. fimlere dizilere gömüp izlettirdim.
uzun uğraşlar sonucu, milyonlarca izlemeden sonra müziği lisansladığım şirketin paneline 100 usd yansıdı. Payoneer e çekim emri verdim.
Ödeme beklemede diye 1 hafta bekledi, Sonra bi baktım müziğimi siteden silmişler. Withdrawal on hold uyarısı (ödeme askıya alındı) geldi.
Destek ekibine mail attım, müziğiniz Youtube tarafından spam olarak bildirildi ödemenizi yapamiycaz dediler. Benim bilgim yok dedim kavga dövüş ne yaptıysam ödemeyi alamadım.
Vietnamlılar kendi cms leri üzerinden falan yapıyor sanırım. Akıl alcak iş değil. Belki benim haberim yok eserimi kullandılar diyorum. Yok diyorlar. Hadi tamam ödemiyosunuz da parasını ödemişim müziğin lisansını neden iptal ediyosunuz
aşağıya ekrana gelen uyarıyı koyuyorum
Withdrawals Are Temporarily on Hold
Withdrawals on this account are temporarily being held. This may be due to a large hold amount on your account from an unresolved store claim or additional suspicious ativity. Once the holding conflict is resolved the appropriate amount of allocated funds will be made available for withdrawal. If you would like to learn more about potential reasons your withdrawals may be on hold please feel free to refer to our Terms and Conditions