etiketin bgbg'ye etkisi var mı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
etiket açıklama kullanmadığım kanallarım var hepsi +20dk fakat bgbg en baba 6 tl ve hiç yükselmiyor sadece ing dizi ve çizgi film içeriklerim var .

merak ettiğim şu yine ing çalışıp etiket ve açıklama yazmadan +10 +15 bgbg olan var mı ? yoksa bu etiket yazmadığımdan mı düşük bgbg onu çözmem lazım , yoksa yt işini bırakcam gerçekten iyice canımı sıkıyor.

etiket açıklama demek seo demek,

duzgun seo ile izleyici cekersen dogal olarak bg yukselıcektır

Son düzenleme:
İngilizce dizi içerik 20-25 dk civarı çalışıyorum. Açıklama boş gibi. Etiketler ise dizi ile ilgili, en az 10-15 tane etiketim var. Adwords'den alıyorum. Bgbg 20 Tl altına hiç düşmedi. 22 TL ortalama.
Açıklamayı doldurduğum zaman da yine bu 20 civarı olurdu. Etiketi bilemeyeceğim ama daha çok içerikle ilgili olduğunu düşünüyorum. Sonra da adwors'den aldığım kelimelere.

bende dizi calısıyorum etiket acıklama başlıkta ne yazıyorsa onu yazıyorum bazen bgbg 4-5 bazen 15-20. kesinlikle bgbg reklam gözüken kişinin çerezleri ile alakalı bizim ek olarak yapabiliceğimiz birşey yok bence.

gerçekten aklım fikrim ermiyor o kadar yıl yüzlerce içerik denedim çalıştım süper paralar kazandık çok şükür ama hep 5 6 7 8 tl bgbg ler ile , yani hiç mi denk gelmedik arkadaş 10 15 tl bgbg içeirğe ? başka bişeyler var

İngilizce dizi içerik 20-25 dk civarı çalışıyorum. Açıklama boş gibi. Etiketler ise dizi ile ilgili, en az 10-15 tane etiketim var. Adwords'den alıyorum. Bgbg 20 Tl altına hiç düşmedi. 22 TL ortalama.
Açıklamayı doldurduğum zaman da yine bu 20 civarı olurdu. Etiketi bilemeyeceğim ama daha çok içerikle ilgili olduğunu düşünüyorum. Sonra da adwors'den aldığım kelimelere.

bende dizi calısıyorum etiket acıklama başlıkta ne yazıyorsa onu yazıyorum bazen bgbg 4-5 bazen 15-20. kesinlikle bgbg reklam gözüken kişinin çerezleri ile alakalı bizim ek olarak yapabiliceğimiz birşey yok bence.

dizi için demiyorum ama etiket girince kapanma topluluk olayından şikayetçi değilmisiniz :rolleyes:

dX1nAn.png
etiket açıklama hiçbirşey yok.içerikle alakalı durum sadece.bu tip bgbg olan almancada var ingilizcede japoncada

etiketsiz açıklamasız da yüksek. bi alakası yok. kesinlikle içerik önemli. mesela 1980 dizisini atarsan yaşlılar izler, yaşlılar da adblock kullanmayı bilmiyor. ama gençlik dizisi atarsan gençler izler, onların çoğunda da adblock açık.

etiketsiz açıklamasız da yüksek. bi alakası yok. kesinlikle içerik önemli. mesela 1980 dizisini atarsan yaşlılar izler, yaşlılar da adblock kullanmayı bilmiyor. ama gençlik dizisi atarsan gençler izler, onların çoğunda da adblock açık.

güzel bir bakış açısı. demek ki 20-30 yıl sonra adblock kullanım oranı baya yükselecek. şimdiki nesil yaşlanınca da kullanmaya devam edecek.

neyse bu iş benden bu kadar o halde , bizden geçmiş bu iş , kalın sağlıcakla. yt hayatınızda başarılar...

biraz önce kola içtim haci içinde bişey yoksa :D yok ya cidden 4 5 tl bgbg amelilik yapıyorum ya , gidip bi iş bulup çalışırım. saatlerce pc başında kalmaya değmiyor , ama forumu bırakamam en önce yine ben yazacam her konuya yoruımu :D
Yapma hacı şimdi biri çıkar konu açar,
BGBG yükseltme yöntemi satış konusu.

etiket açıklama kullanmadığım kanallarım var hepsi +20dk fakat bgbg en baba 6 tl ve hiç yükselmiyor sadece ing dizi ve çizgi film içeriklerim var .

merak ettiğim şu yine ing çalışıp etiket ve açıklama yazmadan +10 +15 bgbg olan var mı ? yoksa bu etiket yazmadığımdan mı düşük bgbg onu çözmem lazım , yoksa yt işini bırakcam gerçekten iyice canımı sıkıyor.

hocam bence etiket başlık ve açıklama üçlüsünün bgbg çok büyük etkisi var. aynı video başka kanala yükleyip farklı baslık ve etiketler girdiğimde bgbg 5 TL üstündeyken baska bir kanala yükleyip farklı etiket ve baslık girdiğimde durum 1 TL altında oluyor yani hani diyoruz ya şu kategori çok kazandırıyor bu kategori çok kazandırıyor diye bazılarımızda diyorki ben o kategori çalıştım kazandırmıyor işte bunu diyen arkadaşların kazanmama nedeni girdiği baslık ve etiketler diye tahmin ediyorum :) bir başka örnek verecek olursak enes baturun oynadıgı 10 dk lık gta 5 videosu 1 milyon izlenip 300 dolar kazanç gözükürken burak oyundanın oynadığı 10 dk lık gta 5 videosu 1 milyon izlenip 220 dolar gözüküyor :) şimdi çıkan reklamlar çerezler diyeceksiniz ama bence bunların yanında etiket açıklama ve başlıkında etkisi büyük bir başka örnek verirsek web sitesi ile ugrasıyorum adsense reklamları kullanıyorum web sitemdeki konu baslıgının altına reklam koyuyorum konunun adı mavi jean 2016 pantolonları diyelim konunun içinde pantolon reklamı çıkıyor baska konuya giriyorum thy uçak bileti fiyatları çıkan reklam uçak firması reklamı :) yani başlık etiket açıklama bgbg ye çok büyük önemi var bence

bgbg bu aralra bendede cok kötü 0.01 şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri