Eve Polis geldi. Acil yardım istiyorum

antivürüs uygulaması olmadığı zamanlarda defender otomtik korumaya geçmiyor mu

Son düzenleme:
http://www.ytpara.com/konu-disi/66037-acil-durum-var-arkadaslar-17.html evet şimdi buldum konu bu [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] son durum nedir ?

[MENTION=8267]dgn[/MENTION]yldz hocam büyük geçmiş olsun öncelikle sakin ol şimdi seni ifadeye çağırırlar yazılı ifade alırlar götürdükleri bilgisayarları vs. 1,5 ay sonra geri verirler ama avukat tutman gerekebilir ben mahkemeye çıktım 1 ay önce Allah'a şükürler olsun kurtuldum bu durumdan sen sakin ol panik yapma

Geçmiş olsun yapacağımız işi yapmadan çok düşünmemiz gerek bu zamanda

[MENTION=8267]dgn[/MENTION]yldz hocam büyük geçmiş olsun öncelikle sakin ol şimdi seni ifadeye çağırırlar yazılı ifade alırlar götürdükleri bilgisayarları vs. 1,5 ay sonra geri verirler ama avukat tutman gerekebilir ben mahkemeye çıktım 1 ay önce Allah'a şükürler olsun kurtuldum bu durumdan sen sakin ol panik yapma

sizi ne diye suclamıslardı sıkıntı nasıl cözüldü ?

Gerçeklik payı olsa ben burda bu konuyu açar mıyım . Suçumla yüzleşip gidip itiraf ederim . Saçmalamayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yani eğer suçlu değilsen bilişim suç işleri işini yapmıyor düzgün hocam o yüzden dedim art niyet aramayın. geçmiş olsun inş kısa zamanda sonuç ortaya çıkar

Hocam hdd falan umrumda degil. Cezaları çok agır oluyor çünkü. Siz nasıl kurtuldunuz özelden anlatırmısınız ihtiyacım var çünkü

eğer sen yapmadıysan heyecan yapmana gerek yok. gidip öğrenirsin hangi hesaptan ne yaptıklarını.

hocam çok geçmiş olsun. o tarz işlerin para ya da erteleme cezası da yok. hertürlü yatıyorsun. inşallah öyle bir şey çıkmaz. paran bolsa bi avukata git hemen buralarda uğraşma. Çok ciddi bir konu çünkü. r10 da çok adam var böyle üyeliğin varsa bir de orada konu aç.

Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaşın sattığı maillerden dolayı sıkıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sizin de sattığınız maillerle ilgili olabilir mi?

youtubedan dolayımı,cunku youtube +18 içerik zaten yuklenmıyor

Aldığın sosyal medya hesaplarıyla ilgili olabilir ytye öyle bişey atınca direk 18yer yaptığımız kanallar durmuyo öyle içerikler dursun bide proxy kullansanda gerçek ip adresin bulunabilir

geçmiş olsun hocam, inş. çözüme kavuşur.

Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaşın sattığı maillerden dolayı sıkıntı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sizin de sattığınız maillerle ilgili olabilir mi?

Hocam şimdi zaman çok önemli ne zaman satılan mailin ne zaman böyle bir olaya karışıp ne zaman polise ulaştıgı çok önemli

Çok geçmiş olsun hocam insan korkuyor sürekli aynı işleri yapıyoruz sürekli bilgisayar başındayız böyle konular açılınca insan ister istemez kendini o konumda düşünüyor ve korkuyor korkması bile çok insana zor geliyor umarım en yakın zamanda kurtulursunuz hocam.

Arkadaşlar tanıdıgınız avukat var mıdır ankarada ?

bilişimden anlayan bir avukata git bir de. çoğu avukat anlamıyor bilişim suçlarından. avukatlar listesi wardır oturduğun mevkide. ofislerini ara telefonla bilişim suçları hakkında de. biliyorlarsa zaten gel derler. bi çoğu gel der zaten de sana en mantıklı olana gidersin.

Hocam şimdi zaman çok önemli ne zaman satılan mailin ne zaman böyle bir olaya karışıp ne zaman polise ulaştıgı çok önemli

Mail adresiyle alakalıysa ilgili olan mail adresini sana söylerler hocam. Karakola gidecek misin? Onların muhtemelen bilgisi vardır ne ile ilgili olduğu konusunda. Ek olarak; http://www.ozgureralp.av.tr/web/ böyle bir avukat buldum. Bilişim suçlarıyla ilgili bir konuş istersen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri