Eve Polis geldi. Acil yardım istiyorum

en korktuğum olaylardan biri , bu tür konular da özellikle çevrenin haberi olursa çok kötü olur , %100 masum bile olsan insanların gözün de farklı görünebilirsin , inşallah sizin için öyle olmaz.

en korktuğum olaylardan biri , bu tür konular da özellikle çevrenin haberi olursa çok kötü olur , %100 masum bile olsan insanların gözün de farklı görünebilirsin , inşallah sizin için öyle olmaz.

Kesinlikle öyle hocam valla. Anneme çok üzüldüm ben zaten kadın ağladıkca agladı sorguda. Bu işin de peşini bırakmıcam her ne olucaksa olsun .

@doganyldz hocam videolar yüklendikten ne kadar süre sonra sizin eve geldiler. Bide aklıma bişey takıldı: Bulursam 2010dan önce açılmış kanal alıyodum, bu kanallardan önceden illegal video yüklenmişse biz kanalı kullandığımızda bizmi sorumlu oluruz.

Son düzenleme:
@doganyldz hocam videolar yüklendikten ne kadar süre sonra sizin eve geldiler. Bide aklıma bişey takıldı: Bulursam 2010dan önce açılmış kanal alıyodum, bu kanallardan önceden illegal video yüklenmişse biz kanalı kullandığımızda bizmi sorumlu oluruz.

Hocam uzun bir süre sonra geldiler tam bir tarih belirtemeyecegim maalesef kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursam da vallahi ulaşabildikleri tek ip yi suçluyorlar hocam. Ben onu ögrendim. Siz de dikkat edin bu konuda

Hocam uzun bir süre sonra geldiler tam bir tarih belirtemeyecegim maalesef kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursam da vallahi ulaşabildikleri tek ip yi suçluyorlar hocam. Ben onu ögrendim. Siz de dikkat edin bu konuda

Hocam, endişeni anlıyorum. Çünkü benzer tarz bir olay geldi başıma. Hiç polis merkezinden içeri girmemiş insanlar olarak böyle evine polis vs gelince insan bir panik oluyor.

Allah tekrarını yaşatmasın. Pardon ama bu işin en boktan yeri burası. Çocuk *****su diyorlar da. Sen sanki alıp bir köşede çoluğun, çocuğun videosunu çekip mi yüklemişsin?

Adalet saçan ABD hükümeti girsin youtube baksın nice viedolar yüklü. Nasıl yasal olarak halen yayındalar. Çok saçma bir işleyiş var. Hocam sizin için üzüldüm, ama anneniz için ayrı üzüldüm doğrusu. Çok geçmiş olsun. İnşaAllah adalet yerini geçte olsa yerini bulur. Aslında hepimize geçmiş olsun demek gerekiyor.

gmail hesaplarımı kendim açıyorum. asla açtığım hesapları satmıyorum. Manuel olarak video yüklediğim için yüklediğim videoları özellikle kontrol ediyorum. Herkes kendi güvenliğini alsa böyle sorunla karşılaşma ihtimali sıfıra yakın olur.

O ip leri tam sormayı unuttum açıkcası hocam. Pazartesi arayıp sorucam. İnanın sorgudayken aklımdan çıkmış tam karakola girerken aklımdaydı ama dolmuşa bindigimde aklıma geldi.
Eğer oluşturulma ipsiyle video yükleme ipsi aynıysa benim olmam mkansız o zamanlar günde 100den fazla gmail oluşturuyordum ve ip log kullanıyordum yani 1000 ipde falan denk geliyordu aynı ip.
Benim fikrim de şu. Bir bota baglayıp ordan yükleme yapıldıysa ip tutmadıgı için youtube direk oluşturuldugu ip yi mi suçladı.

dusunsene benım evıme gelıp ınternetımı kullanan var,ozaman mail açsın sonra gıtsın evıne o maille sakat seyler yuklesın al basına iş,
bence butun ipler dıkkate alınmalı

botla calısanlar dikkat etmeli adamlar icerikleri botlarla cekiyor günde 50 100 kanal yapıpta bütün icerikleri kontrol edemezsin bir yanlıs kanal bir video cektinmi 2 yıl icerdesin ne yüklediginize dikkat edin arkadaslar spam diyip gecmeyin.

gmail hesaplarımı kendim açıyorum. asla açtığım hesapları satmıyorum. Manuel olarak video yüklediğim için yüklediğim videoları özellikle kontrol ediyorum. Herkes kendi güvenliğini alsa böyle sorunla karşılaşma ihtimali sıfıra yakın olur.

Helal olsun sana :)

Çok geçmiş olsun hocam, senin adına sevindim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu konuyu ilk açtığın zamanı hatırlıyorum büyük talihsizlik, Bundada bir hayır vardır diyelim.. Geçmiş Olsun :)

Çok geçmiş olsun hocam, senin adına sevindim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun hocam teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:41 ----------

Hocam bu konuyu ilk açtığın zamanı hatırlıyorum büyük talihsizlik, Bundada bir hayır vardır diyelim.. Geçmiş Olsun :)

Valla bence de vardır bir hayır hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam geçmiş olsun şimdi hiç bir sıkıntı kalmadı galiba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri