furkan
Yasaklanmış
san kim hırsız dedi ya sen ne töbe töbe , kardeşim kendini hırsız hissediyorsna biz napalım ? bladerim sen gel skype ıd veiyorum simdi sana forumda yazamyacğaım kelimelr var gel bakalım boyunun ölçüsünü alalım bi senin " JKRMZ "
kardeşim k.bakma konuyu tekrar hortluyorum ama, geçen gün bu konuda, bazı kimseler spam çalışanlara hırsız diyor dedim, inanmadın, işte canlı canlı örneğini göstericem şimdi
bu konuda anlhcylmz diye birisinin yazdığı yorumu oku
http://www.ytpara.com/konu-disi/17106-youtube-hayatimi-olumsuz-yonde-degistirdi.html
hatta dur hemen alıntılıyorum
Spam çalışan hırsız gibi video çalıp duran elalemin kanalını kopyalayan botlarla 1000lerce video atan 100 200 tane kanal açıp boş boş videolar atıp youtubeye çöplüğe çevirenler abuk subuk booklara para vermeye vaktinin yarısını pc başında harcamaya muhtaçlar. Adam akıllı 1 bilemedin 2 tane kanal açıp kendi emeğinizle kesip biçip video atsaniz güzel tasarımlarla abone kazanıp yavaş yavaş ilerleseniz bunları çekmeyeceksiniz. 4.5 aydır tek kanal üzerine çalışıyorum 30.000 Abonem var. günde 1 saatimi ayırıp düzenli olarak bir video hazırlıyorum çıkıyorum. Ve aylık kazandığım para 2500 4000 arası değişiyor. Belki birilerine küpe olurda youtubeyi hile hurda ile yürütmeyi bırakıp bizimde işimize çomak sokmazlar.
işte kardeşim benim sitemim tamamen böyle şahıslaraydı
bunlar öyle kimslerdirki, beceremedikleri şeyleri kötülüyorlar, aynen kedi gibidirler, kedi nasılki ete ulaşamıyorya, ulaşamadığı için murdar diyor, bunlarda aynen böyledir, spamı beceremiyorlar, ve bundan dolayı spamı kötülüyorlar ve spam çalışanlara hırsız diyorlar