Evet Spam'dan Özgüne geçtim Ve 1.Günüm [Süper]

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
san kim hırsız dedi ya sen ne töbe töbe , kardeşim kendini hırsız hissediyorsna biz napalım ? bladerim sen gel skype ıd veiyorum simdi sana forumda yazamyacğaım kelimelr var gel bakalım boyunun ölçüsünü alalım bi senin " JKRMZ "

kardeşim k.bakma konuyu tekrar hortluyorum ama, geçen gün bu konuda, bazı kimseler spam çalışanlara hırsız diyor dedim, inanmadın, işte canlı canlı örneğini göstericem şimdi

bu konuda anlhcylmz diye birisinin yazdığı yorumu oku

http://www.ytpara.com/konu-disi/17106-youtube-hayatimi-olumsuz-yonde-degistirdi.html

hatta dur hemen alıntılıyorum

Spam çalışan hırsız gibi video çalıp duran elalemin kanalını kopyalayan botlarla 1000lerce video atan 100 200 tane kanal açıp boş boş videolar atıp youtubeye çöplüğe çevirenler abuk subuk booklara para vermeye vaktinin yarısını pc başında harcamaya muhtaçlar. Adam akıllı 1 bilemedin 2 tane kanal açıp kendi emeğinizle kesip biçip video atsaniz güzel tasarımlarla abone kazanıp yavaş yavaş ilerleseniz bunları çekmeyeceksiniz. 4.5 aydır tek kanal üzerine çalışıyorum 30.000 Abonem var. günde 1 saatimi ayırıp düzenli olarak bir video hazırlıyorum çıkıyorum. Ve aylık kazandığım para 2500 4000 arası değişiyor. Belki birilerine küpe olurda youtubeyi hile hurda ile yürütmeyi bırakıp bizimde işimize çomak sokmazlar.

işte kardeşim benim sitemim tamamen böyle şahıslaraydı
bunlar öyle kimslerdirki, beceremedikleri şeyleri kötülüyorlar, aynen kedi gibidirler, kedi nasılki ete ulaşamıyorya, ulaşamadığı için murdar diyor, bunlarda aynen böyledir, spamı beceremiyorlar, ve bundan dolayı spamı kötülüyorlar ve spam çalışanlara hırsız diyorlar

arkadaşlar benim bu sayfada ortalamalar yazan çıkıyo adsense sayfasında bu sayfadaki kazanç ekranında ortalama faln yazan bişe yok acaba ben adsensede yanlış yazan yeremi bakıyorum ürünlerden girip bakıyorum ama bende terslik nerede anlamadım
(birde bgbg neye göre artıyor onu çözemedim

Yahu el insaf adam yapmış işte bir şeyler, profesyonel stüdyo mu kursun, özgün ama bana kadar diyor. :)
"anonyload" Hocam maşallah Allah daha da arttırsın vallahi çok iyi. Partner mi kanallar spama dayanıklı olması için ne yapıyorsunuz ?

kardeşim k.bakma konuyu tekrar hortluyorum ama, geçen gün bu konuda, bazı kimseler spam çalışanlara hırsız diyor dedim, inanmadın, işte canlı canlı örneğini göstericem şimdi

http://www.ytpara.com/konu-disi/17106-youtube-hayatimi-olumsuz-yonde-degistirdi.html

bunlar öyle kimslerdirki, beceremedikleri şeyleri kötülüyorlar, aynen kedi gibidirler, kedi nasılki ete ulaşamıyorya, ulaşamadığı için murdar diyor, bunlarda aynen böyledir, spamı beceremiyorlar, ve bundan dolayı spamı kötülüyorlar ve spam çalışanlara hırsız diyorlar

Valla kedi ulaşamadığı cigere birşey der ama sen yanlış gelmişsin arkadaşın ulaşamadığı yok yani kazanıyorda senin spamla kazanmaya çalıştığını adam o yöntemi tasvip etmiyorum diyerek kendi normal yolla kazanıyor
yani buna beceremiyor demek bilmiyorum nekadar doğru
spamı kötülemiyorum yada destekliyorumda demiyorum hemen sağa sola çekilmesinde ama

beceremedğini gördünmüde konuşuyorsun sende özgüncüğülü beceremiyorsun derim ben gecerim ozaman olur biter kedi uzanamadığı cigere mındar diyormuş ya :D

Bence kendi interneti ile yüklediği için özgün dedi :D

bu arada iyi kazanç daha fazla kazanırsın. Spam ile çok daha fzlasını kazanmaktayım

Spamı beceremiyorlar mı? Senin spam dediğin şey düpedüz hırsızlık. Adam emek veriyor proje üretiyor kanal açıyor sadece 1 video açmak için saatlerini harcıyor. Sen o adamin 10larca videosunu indirip aynı isimle kendi kanalına yüklüyosun. Sonra diyorsunki beceremeycek ne var. Bana göre bu düpedüz emek hırsızlığı. He bu arada ben ne ulaşamayacacğım spama ihtiyacım yokki. Kendi emeğimle tek kanaldan kazanıyorum bu parayı... Bu kötü hali yoğunluktan video atamiyorum 1 haftadır.
Benim niyetim kimseyi kötülemek hakaret edip hırsız gibi ithamlarda bulunmak değildir. Ancak yaptığınız şey gerçekden insanların emeğini çalmakla birlikte vaktinizide boşa harcıyor çünkü er yada geç o kanal patlıyor. Siz kendi çekimlerinizden para kazansanız başkalarının atmasına izin verir misiniz? Tamam bende kendi videolarımı çekmiyorum. Ama gidip kimeden çalıp spamlamiyorum montaj yaparak telif hakkı olmayan kimenin üzerinde para kazanmadığı amatör içerik çalışıyorum.

yjwr.jpg

Spamı beceremiyorlar mı? Senin spam dediğin şey düpedüz hırsızlık. Adam emek veriyor proje üretiyor kanal açıyor sadece 1 video açmak için saatlerini harcıyor. Sen o adamin 10larca videosunu indirip aynı isimle kendi kanalına yüklüyosun. Sonra diyorsunki beceremeycek ne var. Bana göre bu düpedüz emek hırsızlığı. He bu arada ben ne ulaşamayacacğım spama ihtiyacım yokki. Kendi emeğimle tek kanaldan kazanıyorum bu parayı... Bu kötü hali yoğunluktan video atamiyorum 1 haftadır.
Benim niyetim kimseyi kötülemek hakaret edip hırsız gibi ithamlarda bulunmak değildir. Ancak yaptığınız şey gerçekden insanların emeğini çalmakla birlikte vaktinizide boşa harcıyor çünkü er yada geç o kanal patlıyor. Siz kendi çekimlerinizden para kazansanız başkalarının atmasına izin verir misiniz? Tamam bende kendi videolarımı çekmiyorum. Ama gidip kimeden çalıp spamlamiyorum montaj yaparak telif hakkı olmayan kimenin üzerinde para kazanmadığı amatör içerik çalışıyorum.

yjwr.jpg

Kardeşim kesinlikle doğru söylüyorsun hepimiz çok iyi biliyoruz ki her işte olduğu gibi bu işte de para kazanmanın tek yolu çalışmak diğer türlüsü içeriği girdiğimiz ismi yazdıktan sonra yüzlerce aynı videonun çıkmasıyla oluşan çöplükten başka bir şey değildir...
Şöyle bir şey daha var ki kullandıkları video birleştirme programı üzerinden asıl emeği bir kaç saniye hızlandırarak yeni kod sistemi ile ilk sıralara yerleşmek!!!! Bu da zaten tamamen senin söylediğine çıkıyor. HIRSIZLIK ile gelen para gelmesin... Çalmadık çırpmadık işte sonuç; :cool:

yjwr.jpg

"Tamam bende kendi videolarımı çekmiyorum."

Dinime küfreden müslüman olsa !!

"Tamam bende kendi videolarımı çekmiyorum."

Dinime küfreden müslüman olsa !!

En sonunda dayanamayacağım paylaşacağım kanalımı susup kalacaklar ya neyse. Çok zor değil sende aç dünyanın en hızlı 10 arabası slaytı hazırla , en tehlikeli köpekler slaytı hazırla. Vinelerinin yayınlanmasını isteyen amatör vinecilerin vinelerini birleştirip yükle sende kazanırsın. Zor değil. Ayrıca bunların içerisinde kendi çekimim olan ufak tefek incelemeler de var ya. neyse niye kendimi hırpalıyorsam!

En sonunda dayanamayacağım paylaşacağım kanalımı susup kalacaklar ya neyse. Çok zor değil sende aç dünyanın en hızlı 10 arabası slaytı hazırla , en tehlikeli köpekler slaytı hazırla. Vinelerinin yayınlanmasını isteyen amatör vinecilerin vinelerini birleştirip yükle sende kazanırsın. Zor değil. Ayrıca bunların içerisinde kendi çekimim olan ufak tefek incelemeler de var ya. neyse niye kendimi hırpalıyorsam!

Tüm mağazayı boşaltmakla tezgahtan bir kaç parça seçmece ürün araklamak arasında sadece nicelik farkı var, nitelik değil. Her ikisi de hırsızlık.
Creatice commons çalışıyorum diyorsan eyvallah derim. Senin ki az çalanın çok çalana sitem etmesi gibi olmuş :)

Bu Forumda Beğen gibi Beğenme butonuda olması gerekiyor.

kimse kimseye Hırsız diyemez. Hele ki Kendisi Hırsızlık olarak tabir ettiği işlevi yapıyorsa..

Bu Forumda Beğen gibi Beğenme butonuda olması gerekiyor.

kimse kimseye Hırsız diyemez. Hele ki Kendisi Hırsızlık olarak tabir ettiği işlevi yapıyorsa..

Spamcılara sürekli Hırsız diye hitap eden birkaç Zat-ı Muterem var forumda bunların forumda aslında işi olmaması lazım.
Forumun %85'i Yt to Yt çalışırken spam yaparken aslında bu lafları forumun %85'ine söylüyorlar.

Tüm mağazayı boşaltmakla tezgahtan bir kaç parça seçmece ürün araklamak arasında sadece nicelik farkı var, nitelik değil. Her ikisi de hırsızlık.
Creatice commons çalışıyorum diyorsan eyvallah derim. Senin ki az çalanın çok çalana sitem etmesi gibi olmuş :)

ya yok usta mesele çok farklı. Şimdi hergün forumda tüm kanalarım kapatıldı adsensem banlandı gibi konular görüyoruz. bunların sebebide botlar ve spam. E youtubenin spamcılara karşı tutumunu görüyoruz. Ben yabancı içerik çalışıyorum ve 1.5 yıla yakın süredir youtube işi içerisindeyim ve işin az çok eskisiyim. Bu spamlar Türkiyede çok ama çok fazla oluyor. Kaygım o ki bu spamlar yüzünden google türkiye ile olan iş ortaklığını kesecek ve 1000lerce insan ekmeğinden olacak. Ben farkındaysanız hiçbir postumda kendiniz video çekin başka video koymayın demiyorum. Sadece kanal kopyalamayın spam ile yada kopyalama botları ile bu işden para kazanan insanların emeğini çalıp kendi hesaplarınızıda riske atmayın diyorum. Yoksa benim ne menfaatim var spamcılardanda bu kadar sataşayım...

Anlhcylmz boş konuşuyorsun bunu bil.
hiç mi başkasının çektiği / oluşturduğu videoyu atmadın kanallarına ?

Yeni kişileri spama yönelmemesi konusunda UYARABİLİRSİN. Ama Spamcılara Hırsız diyemezsin. Hırsız yakıştırmasını hatta ve hatta daha da ağır sıfatları senin için kullanırlar.

yahu sanane demezler mi adama? sen kimsin ki başkasının işine karışabiliyorsun? bir yetkin mi var insanların üzerinde senin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri