Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aynı şey banada olmuştu yani paypal dolandırıcılıgı fakat adamın bilgilerine ulaşamıyorum dava nasıl açabilirim ?
gözünün yaşına bakma i.. nin,kimbilir daha kimleri dolandırmıştır-ve dolandırmaya devam edecek !!!
Hocam adamın en kötü adını soy adını bulman lazım.Onun dışında tbai tle nosu adres filan belirtirsen ek olarak kolaylık sağlar.Sonra gidicen adliyeye suç duyurusunda bulunucam dicen sana yardımcı olacaklar.
aynen hocam.
Hocam adam bana diyoki yt işlerinden 10 k kazanıyorum aylık.Bana çok yüklü ödeme yapacak ki davamı geri çekim.Hemde öyle böyle bir yüklü ödeme değil çooook yüklü.O ödeyeceği çok yüklü para evlat acısı gibi koysun ona.Hee işine gelmezse ya siciline işler ya da nitelikli dolandırıcılıktan alır 6 ay en az ceza si si... gelir kapımahapis yatmak zor iştir hemde 20 yaşında bir genç için
![]()
bu işin peşini bırakma demişlerdi hocam ilk bu olay yaşandığında.Bende hiç üşenmedim bir gün boyunca adliyelerde süründüm.Ama o adamı kapıma getirdim ya içim rahatladı.Elbette affetmicem.ben nasıl deli olduysam oda uğraşsın deli olsun.en kötü siciline işlesin bu yaptığı nitelikli dolandırıcılık.
Sanırım ytpara da bir ilk oldum.Kanal satım işlerinde hırsızlık yapana bunları yaşatarak![]()
isim so ismi ne bunun bilelim bari .. bide parayı alırken dikkatli ol barimağdurken suçlu olma
![]()
Eğer suç işleyen arkadaş 20li yaşlardaysa bence affedebilirsin. Bu da sırf yaşından dolayı ve hesaplarını geri alabilmenden dolayıdır.
[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] affet boşver para yardımı yapsın bir hayır kurumuna yaptırt affet hayatı kaymasın.
Hocam benim görüşüm böyle sana da saygı duyuyorum diğer arkadaşların görüşlerine de. Dolandırıcı şahısın bu olay yüzünden bir daha bu tarz işlere girişmeyeceğim düşüncesi oluşmuş olabilir. Tabi bunlar varsayımlar fakat bence şahısla yüz yüze gelip o ışık görülürse 1 kez şans verilebilir. Bu dünya da hiç bir şey cezasız kalmaz.niye neden ? insanlar bu yüzden hırsızlık yapıyor bu yüzden bu kadar yürekliler sen acı o acı o affet zaten içerde 3 ay yatıp çıkıyor hırsızlık yapıp çaldığı para 10 bin adam 10 bin için 3 ay yatıyor zaten
yok bide para teklif ettiği için şikayet etsin skype konuşmalarıyla beraber gitsin .. tam olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.