Evettt... Mahkeme Sonuçlandı.

gözünün yaşına bakma i.. nin,kimbilir daha kimleri dolandırmıştır-ve dolandırmaya devam edecek !!!

hocam adam bana sattığı kanalı başkasınadasatmıştı çook kişiyi dolandırmış yani.

İnş cezasını çektiricem.Karakola ifade vermeye çağırmışlar acaba ne olacak zaman gösterecek.Tek istediim mahkeme olması veya buna eğer ben cezamı çekmezsem hapis cezası verilmesi.O zaman tam köşeye sıkışır.:D:D

Hocam adamın en kötü adını soy adını bulman lazım.Onun dışında tbai tle nosu adres filan belirtirsen ek olarak kolaylık sağlar.Sonra gidicen adliyeye suç duyurusunda bulunucam dicen sana yardımcı olacaklar.

aynen hocam.

Hocam adam bana diyoki yt işlerinden 10 k kazanıyorum aylık.Bana çok yüklü ödeme yapacak ki davamı geri çekim.Hemde öyle böyle bir yüklü ödeme değil çooook yüklü.O ödeyeceği çok yüklü para evlat acısı gibi koysun ona.Hee işine gelmezse ya siciline işler ya da nitelikli dolandırıcılıktan alır 6 ay en az ceza si si... gelir kapıma:Dhapis yatmak zor iştir hemde 20 yaşında bir genç için;)

isim so ismi ne bunun bilelim bari .. bide parayı alırken dikkatli ol bari :D mağdurken suçlu olma :D

Eğer suç işleyen arkadaş 20li yaşlardaysa bence affedebilirsin. Bu da sırf yaşından dolayı ve hesaplarını geri alabilmenden dolayıdır.

bu işin peşini bırakma demişlerdi hocam ilk bu olay yaşandığında.Bende hiç üşenmedim bir gün boyunca adliyelerde süründüm.Ama o adamı kapıma getirdim ya içim rahatladı.Elbette affetmicem.ben nasıl deli olduysam oda uğraşsın deli olsun.en kötü siciline işlesin bu yaptığı nitelikli dolandırıcılık.

Sanırım ytpara da bir ilk oldum.Kanal satım işlerinde hırsızlık yapana bunları yaşatarak:)

bence bu konun sabitlenmesi lazım örnek olucaksınız ki hırsızların paçası tutuşsun hepsinin sonu bu olduğunu adaletten kaçamayacaklarını bilsinler biraz dilleri yansın ki öyle herşeye dillerini uzatmasınlar

Eğer kesin suçluysa cezasını çeksin bence

isim so ismi ne bunun bilelim bari .. bide parayı alırken dikkatli ol bari :D mağdurken suçlu olma :D

hocam çok dikkatli davranıyorum:) reddettim adamı skype tan.Nasılsa yine görüşücez:))

isim soy isim belirtmim hocam haklıyken haksız duruma düşmeyelim.Sadece yt para ahalisi bu forumda çok kişiyi dolandırmış birinin kısa sürede cezasını çekeceğini görsün yeter.O yüzden açtım konuyu.bu dolandrıcılığı yapanı rencide etmek,adını açıklamak vs vs için değil.

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] affet boşver para yardımı yapsın bir hayır kurumuna yaptırt affet hayatı kaymasın.

Eğer suç işleyen arkadaş 20li yaşlardaysa bence affedebilirsin. Bu da sırf yaşından dolayı ve hesaplarını geri alabilmenden dolayıdır.

niye neden ? insanlar bu yüzden hırsızlık yapıyor bu yüzden bu kadar yürekliler sen acı o acı o affet zaten içerde 3 ay yatıp çıkıyor hırsızlık yapıp çaldığı para 10 bin adam 10 bin için 3 ay yatıyor zaten

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] affet boşver para yardımı yapsın bir hayır kurumuna yaptırt affet hayatı kaymasın.

ne yardımı hocam adam senın bilgisayarına giriyor hesaplarına giriyor sen yardım etsin diyorsun bırakın bu işleri

Hocam affetme af yok eğer affedersen yine yaparlar affetmessende yaparlar da yine (: sen yine de affetme.

niye neden ? insanlar bu yüzden hırsızlık yapıyor bu yüzden bu kadar yürekliler sen acı o acı o affet zaten içerde 3 ay yatıp çıkıyor hırsızlık yapıp çaldığı para 10 bin adam 10 bin için 3 ay yatıyor zaten
Hocam benim görüşüm böyle sana da saygı duyuyorum diğer arkadaşların görüşlerine de. Dolandırıcı şahısın bu olay yüzünden bir daha bu tarz işlere girişmeyeceğim düşüncesi oluşmuş olabilir. Tabi bunlar varsayımlar fakat bence şahısla yüz yüze gelip o ışık görülürse 1 kez şans verilebilir. Bu dünya da hiç bir şey cezasız kalmaz.

inanın gram acımıyorum başkasının malına göz diken insanlara. acımayın ite, gittiği yere kadar süründürün ********i. oh rahatladım

donuna kadar al hocam milletin kazandığı geçinmeye çalıştığı paraya göz koyan ş......lerin gözünün yaşına bile bakma. Aynısı aileme oldu bizim dava hala devam ediyor ama adalet yerini bulacaktır !!

Çok sevindim sizin adınıza. Kesinlikle affetmeyin tabiki. Hayatı kaysın kaymasın orası sizi bizi prensipte ilgilendirmez zaten. Ki keylogger vs birşeyler kullanmış ve bu alenen mahrem hayata tecavüz. Bunu mu affedeceksiniz. Ayrıca tek mağdur siz değilsinizdir kanımca. Allah kimseye göstermesin.

affetme sakın hocam. sütü bozuk insandan hayır gelmez sürünsün pe.....nk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri