Evettt... Mahkeme Sonuçlandı.

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar.

bundan tam 1 sene önce adamın biri beni kanal satarken dolandırmış 350 tl mi çalmıştı.Üstelik paypal hesabımı keylogger ile çalmış içinden harcama yapmış ve diğer aktif kullandığım tüm maillerimi de çalmıştı.Tamamen kendi çabalarım ile paramı,kanalı,mailleri,paypal hesabımı ve yaptığı harcamayı hepsini geri aldım.Ama yeter mi YETMEZZZ.Çünkü beni günlerce deli etti bu adam.Gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum.Tam 1 sene gçeti şimdi skype ımı bulmuş benden özür diliyo affetmemi istiyo para teklif ediyo:D:D:D:

karakola ifade vermeye çağırmışlar bunu:D:D:D işte geç olsada adalet sağlandı:D

Merhabalar Arkadaşlar.

bundan tam 1 sene önce adamın biri beni kanal satarken dolandırmış 350 tl mi çalmıştı.Üstelik paypal hesabımı keylogger ile çalmış içinden harcama yapmış ve diğer aktif kullandığım tüm maillerimi de çalmıştı.Tamamen kendi çabalarım ile paramı,kanalı,mailleri,paypal hesabımı ve yaptığı harcamayı hepsini geri aldım.Ama yeter mi YETMEZZZ.Çünkü beni günlerce deli etti bu adam.Gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum.Tam 1 sene gçeti şimdi skype ımı bulmuş benden özür diliyo affetmemi istiyo para teklif ediyo:D:D:D:

karakola ifade vermeye çağırmışlar bunu:D:D:D işte geç olsada adalet sağlandı:D

SAKIN AFFETMEYİN... Ückağıtcılara hiçbiryerde göz açtırmayacaksın hocam.. Ne yaparsa yapsın yalvarsın.. Bakalım şimdiye kadar kimleri dolandırdı cezasını ceksin..

Ben olsam acımam . Ne gerekiyorsa yap derim hocam.

acıma vur kırbacı vur kırbacı :D :D

bu işin peşini bırakma demişlerdi hocam ilk bu olay yaşandığında.Bende hiç üşenmedim bir gün boyunca adliyelerde süründüm.Ama o adamı kapıma getirdim ya içim rahatladı.Elbette affetmicem.ben nasıl deli olduysam oda uğraşsın deli olsun.en kötü siciline işlesin bu yaptığı nitelikli dolandırıcılık.

Sanırım ytpara da bir ilk oldum.Kanal satım işlerinde hırsızlık yapana bunları yaşatarak:)

Hocam aynı şey banada olmuştu yani paypal dolandırıcılıgı fakat adamın bilgilerine ulaşamıyorum dava nasıl açabilirim ?

Diyor ya adalet er yada geç yerini bulur .. adelet yerinide buldu umarim sen bu davandan vazgeçmezsin

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] oh iyi yapmışın kardeşim hayatı bitti işte, üzüldüm de şimdi kesin çoluk çocuktur.

Helal olsun iyi kıstırmışsın

Benimde hostinglerle sorunlarım var adam bana 4 dolarlık paketi kullandırıyo 8 dolar ödeme alıyo bende mi mahkemeye vereyim bu adamı aylardır böyledi bunu söyledim hosting hesabımı sildiler

Her yapılan yanlışın cezası olmalıdır. Ama işin bu boyutunu da düşünün affetin herkes hata yapabilir affetmek sizi yüceltir, mağduriyetinizin karşılığı neyse hakkınız alın derim.(Bu korku yeter fazlasıyla)

gözünün yaşına bakma i.. nin,kimbilir daha kimleri dolandırmıştır-ve dolandırmaya devam edecek !!!

Hocam aynı şey banada olmuştu yani paypal dolandırıcılıgı fakat adamın bilgilerine ulaşamıyorum dava nasıl açabilirim ?
Hocam adamın en kötü adını soy adını bulman lazım.Onun dışında tbai tle nosu adres filan belirtirsen ek olarak kolaylık sağlar.Sonra gidicen adliyeye suç duyurusunda bulunucam dicen sana yardımcı olacaklar.
Dolandırıcılara geri vites yok acıma hacım
aynen hocam.
Diyor ya adalet er yada geç yerini bulur .. adelet yerinide buldu umarim sen bu davandan vazgeçmezsin

Hocam adam bana diyoki yt işlerinden 10 k kazanıyorum aylık.Bana çok yüklü ödeme yapacak ki davamı geri çekim.Hemde öyle böyle bir yüklü ödeme değil çooook yüklü.O ödeyeceği çok yüklü para evlat acısı gibi koysun ona.Hee işine gelmezse ya siciline işler ya da nitelikli dolandırıcılıktan alır 6 ay en az ceza si si... gelir kapıma:Dhapis yatmak zor iştir hemde 20 yaşında bir genç için;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri