Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

senı sevıyorsa zaten senı tercıh eder,senı tercıh etmıyorsa zaten hıc sevmemıstır

Tk cevap kız seni istemiyorsa yoluna bakacaksın. Kız seni istiyorsa zaten o kişiye varmaz.. :)

Ben çalışmaya Ummana gittim dönüşte bir kızla nişanlanacaktım bir geldim.... Hatta nokta nokta nokta böylede yazıyım.. Evin önünde nişan yaptı kız. Benim kirada oturduğum evin önünde.. Sonra diyolarki fth sen niye evlenmiyosun yaş 32 :) Neler yaşadım neler.. Seni anlıyorum gel içelim.. Senle eğer içiyosan gel şuan içelim.. Sana yapacağım bu olur bu satten sonra..

Öneri için teşekkür ederim, ancak alkol kullanmıyorum tercihim sadece su :)

Ana Babanın rızası olmayan hiçbirşeyden hayr gelmez... en güzeli rızalarını alarak birşeyleri güzellikle yapmak...

Tk cevap kız seni istemiyorsa yoluna bakacaksın. Kız seni istiyorsa zaten o kişiye varmaz.. :)

Ben çalışmaya Ummana gittim dönüşte bir kızla nişanlanacaktım bir geldim.... Hatta nokta nokta nokta böylede yazıyım.. Evin önünde nişan yaptı kız. Benim kirada oturduğum evin önünde.. Sonra diyolarki fth sen niye evlenmiyosun yaş 32 :) Neler yaşadım neler.. Seni anlıyorum gel içelim.. Senle eğer içiyosan gel şuan içelim.. Sana yapacağım bu olur bu satten sonra..

Hacı sende çok büyük kazık yemişsin. Allah göstermesin valla zor iş.

Eğer dediğin gibi kız istemiyorsa ve zorla diretiyorlarsa sana mesaj atan astsubaya sert bir dilde cevap ver, diret ama ailesine baskı yapma.

Eğerki kızı zorla o tarafla evlendirceklerse kızı kaçırma hakkın doğuyor ama öyle değilde kız sırf ailesi istedi diye veya oda birazcık o tarafa varmaya niyetliyse sana sadece yol vermek düşer üstad

Hocam kaçırmak eskide kaldı aklın çelinmesin fakat mutlaka ailesini al karşına açık açık konuş. Yengeye nasıl bakacağını, nasıl mutlu olacağınızı anlat. Biraz cazibe kullan aileye karşı. Yengenin de gönlü sendeyse aile pek fazla karşı duramaz sanırım. Ama konuşmazsan iş riske girer.

ana babanın rızası kolay arkadaşlar, torunu veriyorsunuz kucaklarına her şey çözülüyor.

memurla evlen napicaksin bilgisayarciyi diyen aile ile isin zor hocam allah kolaylik versin

Kimseyi dinleme duruma el koy hatta kıza el koy, ne kendi ailene ne de kızın ailesine de hesap vermek zorunda değilsin. Şartlar normal olmadığı için diyorum bunu yoksa tabikide ailenin rızası çok önemli. Ama ve lakin iki kişi birbirini seviyor evlenmek istiyorsa pürüz çıkaranları elinin tersiyle kapı dışarısına atıp kapıyı kapatıcaksın.

Birbirinizi çok istiyorsanız seviyorsanız son ana kadar bekleyin . Zaten seviyorsanız sonunuzun mutlu biteceğine inanıyorum ben olur da vermezlerse size son ihtimal kaçırın kızı.

Öncelikle kaçırma vs tamamen unutun aklınızın ucundan bile geçmesin,

ilk sayfalarda bir arkadaş çok güzel demiş senin bir şey yapmana gerek yok her şeyi kıza bırak.
Çok doğru demiş burada kızın elini masaya vurması gerekiyor ama gördüğüm kadarıyla kızda iki tarafta gidip geliyor gibi önümüzdeki 1 hafta da bu böyle devam ederse kızla aranızdakiler hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır çünkü astsubay olayı olmadı diyelim kız sana geri dönecek ama senin içine çoktan bir ugte oturmuş olacak "öbür taraf olmayınca bana döndü" için içini kemirecektir.Senin şuanda beklemekten başka yapacak bir şeyin yok gibi.

Merhabalar değerli YTPara aielesi ;

Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi kararsızlık yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;

Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.

Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor :confused:

Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.

Onlar kayınpederin aklını karıştırmaya çalışıyorsa sende karıştır hocam astsubaylık göründüğü gibi kebap meslek değil zaten ülke karışık ordan oraya tayinle kızı sürüklecek birde böyle baksın ailesi yani öyle güllük gülistanlık bir hayat sürmeyecek.

Öncelikle kaçırma vs tamamen unutun aklınızın ucundan bile geçmesin,

ilk sayfalarda bir arkadaş çok güzel demiş senin bir şey yapmana gerek yok her şeyi kıza bırak.
Çok doğru demiş burada kızın elini masaya vurması gerekiyor ama gördüğüm kadarıyla kızda iki tarafta gidip geliyor gibi önümüzdeki 1 hafta da bu böyle devam ederse kızla aranızdakiler hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır çünkü astsubay olayı olmadı diyelim kız sana geri dönecek ama senin içine çoktan bir ugte oturmuş olacak "öbür taraf olmayınca bana döndü" için içini kemirecektir.Senin şuanda beklemekten başka yapacak bir şeyin yok gibi.

Aynen dediğiniz gibi olmaya başladı zaten benimde içimde bi ukte oluşmaya başladı işin açıkcası.

Sonuçta bir haftadır ailesine söz geçiremiyorsa bu işte bi sıkıntı vardır diye düşünüyorum.

Dananın kuyruğu bir hafta içinde kopacak bakalım ne olacak.

Olay kızda bitiyor bence. Eğer seni gerçekten seviyorsa ailesini karşısına alıp kesin olarak konuşup tavrını koymalı. Hatta beni sevmediğim istemediğim birine verirseniz sizi hayatım boyunca affetmem sizinle görüşmem gibi sert tavır koyarsa ailesi mecbur kalır. Sonuç olarak olay kızda bitiyor yani hocam.

Allah gönlüne göre versin İnşallah mutlu bi şekilde olay çözülür :)

Eski usul eğer yengede seni istiyorsa Al sağlam 1-2 Akrabanı kaçır yengeyi yapacak başka bir şey yok ...

Zamanında buna benzer bir durum yaşamıştım. Bütün her şey kızda bitiyor maalesef. Gerçekler biraz can yakıcı olabiliyor. Benden tavsiye; kızı arama ve benimle evlenmeyecek misin ? falan deme olur mu. Çünkü; böyle bir olay başıma geldi ve ben daha sonra öğrendim ki, kız kendi rızası ile başkasına gitmiş. O yüzden canını sıkma ve kalbini ferah tut. Eğer kızın gönlü varsa ne yapar ne eder o ailesini ikna eder.

Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Hayırlı olmayacaksa da vermesin.. Bazen ömür boyu mutlu olacağını düşündüğün kişi yanlış kişi olabiliyor.

Bu olay da tam bir turnusol kağıdı görevi görecek. Bekle ve sabret..

Sevgiler..

Hayırlısı Olsun Ins. Hocam Ben Olsam Konusma Yoluna Gıderım. Kızın Buradakı Kararı Cok Onemlı Kız Senı mı Istıyor Yoksa Astsubay'ı mı ? Senı ıstıyor Ise Aılesıne Soyleyecegı Tek Sey Senınle Evlenmek Istedıgını Soylemesı Zaten Aılesıde Bunu Duydugunda Zorla Astsubay'a Verecek Degıl kı Oyle Bırsey Olursa Astsubay'a Vermek Gıbı Bırsey Kız Arkadasına Soylersın Astsubay'a Onu Istemedıgını Soyler Kendısının Bır Erkek Arkadası Oldugunu ve Onunla Denemek Istıyorum Dıye Eger Anlayıslı Bır Vatandas Ise Zaten Vazgecer. Allah Yardımcın Olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri