senı sevıyorsa zaten senı tercıh eder,senı tercıh etmıyorsa zaten hıc sevmemıstır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tk cevap kız seni istemiyorsa yoluna bakacaksın. Kız seni istiyorsa zaten o kişiye varmaz..![]()
Ben çalışmaya Ummana gittim dönüşte bir kızla nişanlanacaktım bir geldim.... Hatta nokta nokta nokta böylede yazıyım.. Evin önünde nişan yaptı kız. Benim kirada oturduğum evin önünde.. Sonra diyolarki fth sen niye evlenmiyosun yaş 32Neler yaşadım neler.. Seni anlıyorum gel içelim.. Senle eğer içiyosan gel şuan içelim.. Sana yapacağım bu olur bu satten sonra..
Tk cevap kız seni istemiyorsa yoluna bakacaksın. Kız seni istiyorsa zaten o kişiye varmaz..![]()
Ben çalışmaya Ummana gittim dönüşte bir kızla nişanlanacaktım bir geldim.... Hatta nokta nokta nokta böylede yazıyım.. Evin önünde nişan yaptı kız. Benim kirada oturduğum evin önünde.. Sonra diyolarki fth sen niye evlenmiyosun yaş 32Neler yaşadım neler.. Seni anlıyorum gel içelim.. Senle eğer içiyosan gel şuan içelim.. Sana yapacağım bu olur bu satten sonra..
Öneri için teşekkür ederim, ancak alkol kullanmıyorum tercihim sadece su![]()
Merhabalar değerli YTPara aielesi ;
Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi kararsızlık yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;
Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.
Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor
Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.
Öncelikle kaçırma vs tamamen unutun aklınızın ucundan bile geçmesin,
ilk sayfalarda bir arkadaş çok güzel demiş senin bir şey yapmana gerek yok her şeyi kıza bırak.
Çok doğru demiş burada kızın elini masaya vurması gerekiyor ama gördüğüm kadarıyla kızda iki tarafta gidip geliyor gibi önümüzdeki 1 hafta da bu böyle devam ederse kızla aranızdakiler hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır çünkü astsubay olayı olmadı diyelim kız sana geri dönecek ama senin içine çoktan bir ugte oturmuş olacak "öbür taraf olmayınca bana döndü" için içini kemirecektir.Senin şuanda beklemekten başka yapacak bir şeyin yok gibi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.