Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

oncelikle iyi geceler
Allah yardımcın olsun

Arkadasların yorumlarını tek tek okudum ve herkes guzel tavsıyelerde bulunmus.

Olayları sizin kadar iyi bilemeyiz. Onun icinde cok fazla bir seyde soylemek belkide yanlıs olur.

Ama

Dost acı soyler misali ben olayın diger tarafından bakacagım.

Siz 1 yıldır birlikteymissiniz ve ne aile nede kız bu atsubay olayını bitirmemis. ailenin gonlu zaten atsubayda oldugunu soylemissin. bu atsubay sana watshapp tan nasıl ulastı ? kız mı verdi yoksa ailesi mi ? kız verdiyse eger kız seni istemiyor demektir.

kızlar severler asık olurlar binlerce sey paylasırlar ve binlerce soz verirler ama hep yarı yoldan donerler. ozellikle aile kimi isterse genelde kızlarda o tarafı secer. ve donupte erkegin gozunun yasına bile bakmazlar. vb seyler...

kız kısa bir sure icinde tarafını belli edecektir. kendini kotusunehazırla ve tersi olursa daha cok mutlu olursun. insallah gonlunden gecen ve hakkında hayırlısı olan olur insallah.

sen olc ve tart ona gore kararını ver. eger kızın aklı 2 kisi arasında gelip gidiyorsa zaten, bagrına tas bas ama uzak dur.

ama kız sana kacır beni dersede hic bekleme kacır eger ailesi sana vermezse.

insallah iyi tarafından olur ve sorunsuz bir sekilde evlenirsiniz ve mutlu olursunuz.

hakkınızda hayırlısı olsun

hocam bu kızın kararına birak diyenler icin bence senin bu zamanda herkes kiza baskı yaparken kizla bu durumdan nasil kurtulabiliriz yollari aramandir 1.Cesaretinizi kaybetmeyin
2.Agresif tavirlar degil ılımlı olun 1 seneniz olmus ve esyalarinizi alacak duzeydesiniz kisa surede dugune bakar bu is
size mutluluklar diliyorum astsubay sana yazarsa kesinlikle dalasma dagdan gelip bagdakini kovamaz yazacagin sey su olsun sinirlendirmeden guzel kardesim 1 senedir biz konusuyoruz evimizin esyalarina kadar sectik yani oglanin istemeyecegi seyler soyle birbirimizi cok seviyoruz vesaire bu işin 1 yolu daha var kizin ailesinde büyügü olan ve nazinin gectigi biri varsa kiz onu ayarlamaya calissin senle ailen o buyuge gidin size yardimci olsunlar aile ile konusurken geri durursun aile baksana niyeti bozmus sen heryi yap hersey icin çabala sayet olmassa bilki hakkinda hayirli olan odur hem aglarim hem giderim olayı degil
kacirma gibi cahilce bisey yapma sahsen o duruma dusme
cok zor bir durum senin 2 kat fazla baski yapman lazim 1.is olanaklarini kazancini biraz daha aileye ispatla dik dur kizda seviyorsa oda baski yapsin ama dedigim gibi kizin ailesinden bir büyügü kafalamalisiniz kizda o buyuge astsubayi istemedigini soyle abi nasil bir cehalet ya ailede biliyor diyenemismi ya kizin bir talibi var zaten cirkef astsubay ve ailesi
fazla gurur yapma cesur ol istekli oldugunu belli et isi gucu birak eşin olacak kisi icin mucadele hadi mutlu haberlerini bekliyorum 1 2 saatte çözülecek iş yeterki tatli dil ve kiramayacagi kisiler olsun annen kizin annesi ile surekli konussun gidip gelin

Yıl 2015 kızın gönlü varsa hertürlü senle evlenir kimse engel olmaz. Bana kız istemiyor ailesinin üstüne atıyor gibi geldi. Öyleyse sen de başka kız bul hocam ayşesi fatması hepsi aynı kimse için üzülmeye değmez üç günlük dünyada.

hocam kaçırma en son olay olsun ama baktın işler dahada karışıyor kaçır gitsin.

damlahosting hocam Allah kızı size nasip etsin diyemeyeceğim zira hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz. Fakat Allah hakkınızda hayırlısını versin inşaAllah. Eğer olur da yengemizle evlenirsende buradan söz veriyorum bir kanal alıp düğününde takacağım şifresini kurdelene :). artık bütçem ne kadar el verirse o kadar gelirli bir kanal alıp takarım :).

en sonunda ytpara ailesi bu tür bir hareketle gazete ve televizyonlara manşet olacak gibi görünüyor :)

Ben de hayırlısı olmasını diliyorum

damlahosting hocam Allah kızı size nasip etsin diyemeyeceğim zira hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz. Fakat Allah hakkınızda hayırlısını versin inşaAllah. Eğer olur da yengemizle evlenirsende buradan söz veriyorum bir kanal alıp düğününde takacağım şifresini kurdelene :). artık bütçem ne kadar el verirse o kadar gelirli bir kanal alıp takarım :).

düğünüm olsa en çok isteyeceğim şey 0.01 $ bile olsa kurdelemde 50-100 kanalın şifresinin sallanması olurdu :) [MENTION=9181]ReferXchange[/MENTION]

ben kaçırdım aynı dert bendede oldu 3 yıl oldu 1 kızım var çok mutluyuz 5 abisi ve annesi babası etrafımda pervane durumdalar şu anda :)

Ustad birak kacirma seviyosa seni secer zaten nedir yani sen onu seviyorsun ve hazirsin daha napicaksin ki yapabilecegin herseyi yapmissin seni seviyorsa zaten napar eder ailesini ikna eder benim cevremde cook arkadasim var parasiz ve bi tipi olmadigi halde kiz seviyor diye babasi zengind kacti parada biriktirmis ev felan tutmustu kiz kendi kacip sonra babasi dayanamadi onay verdi is verdi cocuga

Kardeşim 2008 yılında aynı ünide okuyan bir kızla 4 yıl çıkmışken Birgece kardeşime şöyle mesaj gelmişti. Beni bir makina mühendisi istemeye geldi. Çok uzaktan akrabamız, yetiş demişti. Bunun üstüne kardeşim hiç tanımadığı ve ilişkisini bilmeyen ailenin babasını isteme sırasında aramıştı. Ben kızınızla 4 yıldır tanışık durumdayım. Aynı üniversitede okuyoruz. Kızınız size ve eşinize söylemedi ama beni seviyor. Lütfen hemen karar vermeyin görüşelim demişti. Kardeşim kızın babasıyla ertesi gün görüşmüş yıl sonunda ise kızı isteyip düğün yapmışlardı.

Çok seviyorsan cesaretini topla ve git babasıyla görüş. Bazen aileler kısmeti açılmışken verelim düşüncesinde olur. Seninde varlığını bilmeden karar vermesinler.

Efendi ve uygun dille konuştukdan sonra yılanı bile deliğinden çıkarırsın.

Ben evlenmeden önce kayınpederimi aradım. Kızınızla uzun süredir tanışıyorum. İçiniz farklı şehirde üniversitede okuyor diye üzülmesin. Benimle güvende demiştim. Babası sen nediyorsun ya, dediklerini kulağın duyuyor mu yarın üniversitene geliyorum demişti. Bende gelmenize gerek yok haftasonu ben size gelicem amca demiştim. Gittiğimde ise olağanüstü misafirperverlikle karşılanmıştım. 3 yıl daha çıktım toplam 5 yıl çıkmış oldum ve evledim. Evliliğiminde üstünden 5 yıl geçti. Ben ve eşim çok mutluyuz. Bu işte cesaretsizliğe yer yok.

Kaçırmakla olacak iş kaçır kardeşim biraz sıkıntı çeker sonra zaten işler hallolur

Kardeşim 2008 yılında aynı ünide okuyan bir kızla 4 yıl çıkmışken Birgece kardeşime şöyle mesaj gelmişti. Beni bir makina mühendisi istemeye geldi. Çok uzaktan akrabamız, yetiş demişti. Bunun üstüne kardeşim hiç tanımadığı ve ilişkisini bilmeyen ailenin babasını isteme sırasında aramıştı. Ben kızınızla 4 yıldır tanışık durumdayım. Aynı üniversitede okuyoruz. Kızınız size ve eşinize söylemedi ama beni seviyor. Lütfen hemen karar vermeyin görüşelim demişti. Kardeşim kızın babasıyla ertesi gün görüşmüş yıl sonunda ise kızı isteyip düğün yapmışlardı.

Çok seviyorsan cesaretini topla ve git babasıyla görüş. Bazen aileler kısmeti açılmışken verelim düşüncesinde olur. Seninde varlığını bilmeden karar vermesinler.

Efendi ve uygun dille konuştukdan sonra yılanı bile deliğinden çıkarırsın.

Ben evlenmeden önce kayınpederimi aradım. Kızınızla uzun süredir tanışıyorum. İçiniz farklı şehirde üniversitede okuyor diye üzülmesin. Benimle güvende demiştim. Babası sen nediyorsun ya, dediklerini kulağın duyuyor mu yarın üniversitene geliyorum demişti. Bende gelmenize gerek yok haftasonu ben size gelicem amca demiştim. Gittiğimde ise olağanüstü misafirperverlikle karşılanmıştım. 3 yıl daha çıktım toplam 5 yıl çıkmış oldum ve evledim. Evliliğiminde üstünden 5 yıl geçti. Ben ve eşim çok mutluyuz. Bu işte cesaretsizliğe yer yok.

dayakta yiyebilirdin abi :))

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Kardeşim yıl olmuş 2015 halen böyle şeyler var mı?Anladığım kadarıyla kız seni seviyor sana aşık zaten uzun sürede birliktesiniz.Yok astsubay yok o yok bu kim olursa olsun zorla kimseyi evlendiremezler.Gelipte kızın aklını karıştırıyolar diye bir olay yok.Kız seni seviyor aşıksa sıkıntı olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri