Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şakası bi yana kız msj atsın desin ben başkasınıs eviyorum senı düşünmüyorum aileni çek biizmkiğlerin üstsünden di,ye...seni istmeiyorum desinm
Merhabalar değerli YTPara aielesi ;
Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi kararsızlık yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;
Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.
Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor
Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.
Aslında bende öyle dedim ancak maalesef yazamıyor.
Çünki astsubay akrabaları olduğu için söylemekten çekiniyor, biz bir yıl gizli saklı konuştuk ailelerin haberi olmadan. Annesinin kulağına gider diye korkuyor biraz açıkcası.
Aslında bende öyle dedim ancak maalesef yazamıyor.
Çünki astsubay akrabaları olduğu için söylemekten çekiniyor, biz bir yıl gizli saklı konuştuk ailelerin haberi olmadan. Annesinin kulağına gider diye korkuyor biraz açıkcası.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.