Evleneceğim Kızı Başkasına Verecekler :/

şakası bi yana kız msj atsın desin ben başkasınıs eviyorum senı düşünmüyorum aileni çek biizmkiğlerin üstsünden di,ye...seni istmeiyorum desinm

Yengenin görüşü bu yönde önemli hocam, sizi seviyorsa zaten mutlu olmayacaktır aile baskısıyla yenge ailesiyle bir ciddi konuşma gerçekleştirmeli eğer buda olmazsa reşit insanlarsınız buna kaçmak değil her şeye rağmen 2 yetişkin bireyin kararı denir. Umarım olumlu şeyler gelişir sizin için, gönlünüzü bu safhada ferah tutmak ve olumlu kararlar vermek uygun olacaktır saygılarımla :)

şakası bi yana kız msj atsın desin ben başkasınıs eviyorum senı düşünmüyorum aileni çek biizmkiğlerin üstsünden di,ye...seni istmeiyorum desinm

Aslında bende öyle dedim ancak maalesef yazamıyor.

Çünki astsubay akrabaları olduğu için söylemekten çekiniyor, biz bir yıl gizli saklı konuştuk ailelerin haberi olmadan. Annesinin kulağına gider diye korkuyor biraz açıkcası.

Hemşerim kaçırmak için hazır ve nazırız zaten bu ay arkadaşa bi kız kaçıracaz seninkini de aradan çıkartırız :))

Merhabalar değerli YTPara aielesi ;

Yaklaşık 1 yıllık tanışmışlığım olan kız arkadaşımı istemeleri için aileleri biraraya getirdim. Herşey iyi hoş karşı taraf olumlu derken bir anda uzaktan akrabaları olan bi astsubay çıktı piyasaya ve onlarda istemeye gitmiş. Şimdi ise kızın ailesi kararsızlık yaşamakta. Kız ailesine karşı tarafı istemediğini belirtmiş ancak aklına girmeye çalışıyorlar siz bu durumda olsanız ne yapardınız ? ;

Memur'la evlen ne yapacaksın bilgisayarcıyı vs. vs.

Kafamız allak bullak oldu 1 hafta içinde, hiç birşey yapasım gelmiyor :confused:

Not: Özel hayatım kesinlikle müşterilerimizi etkilememektedir. Çalışanım olan Mustafa ve Mehmet bey destek ve sipariş konularında hizmet vermeye devam ediyor.

Hocam bence kız arkadaşının kararı önemli olan burda kimi istiyorsa ona gider.Eğer senle bir gelecek düşünüyorsa bence git direk nikah kıyın.

Burada maalesef sizden başkası size yardım edemez hocam.. Öncelikle durumunuzu çok iyi anlıyorum hiç bir yürek buna katlanamaz yani sevdiği insanı.. neyse. Size kalıyor hocam her şey ; sizin yenge hanım ile adam gibi konuşmanız lazım beni seviyorsan bana var gerisi bizi hiç ilgilendirmiyor dersin öyle akrabaymış çekinmeymiş falan yok öyle bir dünya isterse kardeşi olsun seven zaten sonuna kadar uğraşır. Ama hocam bu süreçte çok üzülebileceğinizi de göz önüne alın.. Tek diyeceğim var ; seven sonuna kadar uğraşır ve kavuşur.. Eğer hala tereddütte kalıyorsa size hakettiğiniz değeri göstermiyor uğraşmıyorsa hocam acı ama gerçek alışmanız gerekiyor..

https://www.youtube.com/watch?v=BPRlM4pHD5c

Çünki astsubay akrabaları olduğu için söylemekten çekiniyor, biz bir yıl gizli saklı konuştuk ailelerin haberi olmadan. Annesinin kulağına gider diye korkuyor biraz açıkcası.

Kardşeim bilmen gereken şu : demişssin ya söleyemiyor diye onlar hikaye o kız senı , senın onu sevidği gibi seviyorsa veya değer veriyorsa sen nasıl bu kocaman aileye konu açıp akıl alıyorsan herşeyi göze alıyorsan oda ufacık bişeyi göze alır.

Üzülme ama o kız sana yar olmaz dostum durum bu şekideyse.....

2,5 yılımı veirdğim sevgilimi istedim ben.anam babam gitti istedi kıza dedim ki göndeirğdimiz çukulota paketini aç ve 1 tane ye dedim (bizde adettir o paket açılırsa hayır cvbı gelmez) oakdar yalvardım açıpta yemedi ve anası gil hayır dedi......belki bu hikayeden sana benzer biyer çıakrırısn....

hakkında hayırlısı olsun

Yanlış anlamamanızı istemem,haddimi aşıp eleştiride de bulunmak istemem ama aranızdaki sevgi,mantıktan daha ağır basıyorsa karşı taraf mutlaka o astsubay adayına ne olursa olsun durumu açık açık anlatmalı.Bu durumda sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok.Ki yapmanızda etik olmaz bu saatten sonra.

Türkiye'deki evliliklerin %70'i mantık evliliği.Güvenilir iyi bir iş,ev,araba bir de el yüz düzgün ise (saçlar uzun değilse kulakta küpe yoksa) tamam ideal koca adayı:)

Saygıdeğer meslektaşım :)

Gönül mevzusu en zor iştir benim gözümde öyle sunucu kurmaya sanallaştırma ya benzemiyor hiç ne yazık ki :) Fakat şöyle bir göz attım konuya fakat benim gördüğüm verdiğin değeri alamıyorsun bir benzeri başıma da geldi benim.. Üstte [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] hocamın yazdığı gibi eğer senin verdiğin değer kadar sana değer verseydi ast subaya olmaz der yolu gösterirdi.. Akraba vb işleri bence tamamen hikaye bahaneden başka bir şey değil. Benim durumda nasıl bana yar olmadıysa bence bu kız sana da yar olmaz görüşündeyim.

Tüm problem verdiğimiz değerin çeyreğini bile alamamak :)

Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu eylesin. Ne olursa olsun ama yüzünden tebessüm eksik eylemesin
Kal sağlıcakla

çekinme kısmını ben anlayamıyorum şu an. ne yapacak peki hocam ayıp olmasın diye astsubay ile mi evlenecek, böyle bir durumda çekinmek ne demek.

Kaçırma kızı ve bu tarz işlerede girme. Bekle gerçekten seviyorsan dua et Allah'tan iste rabbim hayırlıysa zaten sizi bir araya getirir. Ama kaçırma felan bunlar ne kadar yanlış şeyler. Kızı kaçırıyorsunda belki babası kıl biri evde babasının sözü geçiyor kızın anası kızdan yana çaresiz babasına söz geçiremiyor sonra sen kızı kaçırıyorsun o ananın neler yaşadığını sadece o ana bilir. O ananın suçu ne burada? Veya kızın erkek kardeşi var ise onun suçu ne?

Aşk acısı zordurda kaçırma olaylarına girmezsen sevinirim. Öyle torun veririrm eline biter olayı olmuyor işte.

Şahsi fikrim:
Başlarım ailesine
Kız beni seviyor mu seviyor
Konu kapanmıştır.

hocam kızın yaşı uygun değilse hiç kaçırma araya büyük sözü geçen birilerini sok orta yol bulsunlar zaten kızın gönlüde sende hayırlıysa zaten olur insanın evleneceği kişi doğmadan kaderine yazılır kaderinde yoksa nikah masasına otursanda nasip olmaz zaten

hakında hayırlısı olsun

Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.

Hocam yazdığın olayın hemen hemen aynısını arkadaşım yaşadı birkaç ay önce. Kız arkadaşıyla kızın ailesinden habersiz gittiler evlendiler şimdi gül gibi geçiniyorlar. Geçim derdin yoksa kız ailesine posta koysun zamanla bütün taşlar yerlerine oturur zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri