Evsizlere Yılbaşı Hediyesi - Orkun Işıtmak

• Kullanıcı Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
herkez olumlu cevap veriyor bende eleştiride bulunayım bari

senenin diğer 364 günü nerde napio yardım ediyormu ?

kanalına bakarak gelirine göre bi battaniye cicek falan hediye etmesinide biraz düşük buldum.

burs verebilir, öğrenci okutur vsvs düzenli bi şekilde yardım edebilir.

1 aylık youtube gelirini heba edebilir.

burada toplam kac tl harcadı videonun tümüne bakmadım ama 100 tl yi gectimi ?

karşlıgı bol bol övgü ve abone bana duygu sömürüsü gibi geldi bukadar basit olmamalı insanı bi hareketle göklere cıkardınız resimin tümüne bakın .

bu arada yılbaşı ile ne alaka biraz avrupa hristiyan kültür özentisi var sanki. o zavalı insanların yılbaşı varmıda kutluyorlar ? kendimizi kandırmakdan başka bişey değil.

son olarak kücük yardımlarda bulunmuş hiçten iyidir.

Hem sosyal etkileşimi,sosyal paylaşımı arttıran hem de sadaka niyetine geçen her türlü güzel bir davranış.Böyle yüksek gelirli sağlam kanal sahiplerinin haftalık-aylık yapabileceği örnek bir davranış bence Youtube'dan aylık aldığın binlerce doların 100-200 ünü ihtiyacı olana harcamak,ihtiyacı olanı mutlu etmek hiç bir şey kaybettirmez çok şey kazandırır

Önceden gerçek insanların döneminde olsaydı bu yapılanın gösteriş olduğunu düşünebilirdim. Çünkü o zamanlar öyle zamanlardı ki herkes belli bir meydana fazlalığını bırakır ve oradan ayrılır giderdi. Belli bir saatten sonra ise ihtiyacı olanlar oraya gelir ve sadece ihtiyacı olduğu kadarını alırdı.

O zamanlar gerçek insanların döneminde değiliz ve şu anda kimsenin birbirinin suratına bile bakmadığı bir dönemde yaşıyoruz.

Bu çocuk bunu reklam amaçlı düşünüp yaptıysa bile banane? Orada gülen ve mutlu olan insanlar var mı? Bu hediyeler onlara aşağılayarak mı veriliyor?

Adamın birilerine yardım etmediğini nereden biliyorsunuz? Burslu çocuk okutmadığını nereden biliyoruz.

Bazen basit düşünmek gerekiyor. İnterneti bu şekilde kullanabilmek gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri