Eylemcilerin Üzerine Arabayla Böyle Daldı

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla söylencek çok şey var da helal olsun diyorum sadece

Bu konulara hiç girmeyelim siyasi tartışmalar çıkar forumda.

Özellikle kimse böyle bir konu açmıyor tartışma olmasın diye.

Sadece sağduyulu ve sakin olalım diyorum.

Mesajını editle bence ;)

ben ******** diyorum. hatta abartıp sülalesine kadar uzanıyorum buradan. görüşün ne olursa olsun bi insanın canına malına zarar vermeye niyetleniyorsan, hatta bunu yapmak için bazı eylemlere girişiyorsan. kanın bozuktur. insan ölümünden zevk alanında kanı bozuktur. bu tür videolardan zevk alanların, yine üstüne basa basa diyorumki görüşü ne olursa olsun, zevk alanların umarım kendileride o kaderi paylaşır, o arabaların altında kalırlar.

kim olursa olsun bu böyledir.

Son düzenleme:
yoldan geçen araçları bile katlediyorlar , insan korkudan bile aralarına girer gider bunların valla

Videonun altındaki yorumlar ülkemizin ne halde olduğunu ortaya koyuyor..

İnsan ölüyor orda.. Helal olsun vb. cümleler kuranlar yazık size :/
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

''İnsan'' ölümüne süpermiş, helal olsun, zevkle izledim gibi düşünce içinde olanlara gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum...

memleketi bu hale getirenler utansın (((
birlik beraberlik kalmadı....

belki tasvip edilmeyecek bir durum ancak olayın gerçekleşme şekli %99 şu şekildedir; eylemciler bu arabanın önünü kesmek istemiştir ve haliyle insan canını korumak için de bunu gerçekleştirmiştir..

O insanların arasına zevkten girmemiştir bi adam.. Demek ki bir suçları varda adam öyle bir sinir yapmış gözü dönmüş ki giriyor. Eğer orada olanlar eylemci mi desem ne desem IŞİD veya PKK ile bağlantılıysa hiç acımadım helal olsun aynısını bende yapardım bizim ülkemizi mahfedip askerlerimizi öldürmeye çalışıyorlar. Napıcam ben acıcak mıyım onlara ? Hiç acımam yemin ederim. Ama eğer masum biriyse bende kınıyorum..

Videonun altındaki yorumlar ülkemizin ne halde olduğunu ortaya koyuyor..

İnsan ölüyor orda.. Helal olsun vb. cümleler kuranlar yazık size :/
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

''İnsan'' ölümüne süpermiş, helal olsun, zevkle izledim gibi düşünce içinde olanlara gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum...

Kimse kimseye bunu isteyerek yapmaz. Acaba adamın nasıl canını yaktılar. Poliyannacılık yapmayın burda gereksiz yere

elektrik dağıtım firmasının sahibiymiş adam,ödenmeyen faturalara canı sıkılmış basmış gaza.

yaşamayan bilmez benim 2 şehidime bunların hepsi gebersin

Üzülerek söylüyorum geberseler umrumda olmazlar açık ve net. Ülkenin huzurunu bozan ülkenin malına, vatandasına zarar veren, emniyet müdürünü, polisini şehit eden,yoluna mayına döşeyen adamlar bunlar. Yediği kaba pisliyip sonra foşist tc diye bangır bangır bağıran insan görünümlü maymunlar bunlar allah topunun belasını versin allah soyunu kurutsun bunların.

siyaset şimdi serbest olsaydı o arabayı süren adamın ben neyse serbest değil 2 güne hesabını sorarlar o adama zaten eğer bu eylemciler pkk ise üzülmem ama diğer illegal partiyi söylemeye dilim varmıyor onlarsa o adam :) NEYSE

Şimdi yazarım cahilin biri çıkar insanlık dersi vermeye çalışır neyse.

2 ŞEHİDİMİZ var, ulan şuraya yazılacak çok şey varda yeri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri