Facebook açıkladı! Videolardan para kazanabilirsiniz..

Bi tane güreş sayfası var arkadaşın hep inglizce paylamış. abd en çok hayran kitle 155 klık bir sayfa. geçen satıyordu 10 bin tlye alsak mı ki alsam ben güreş bilmiyorum orası ayrı sorun :=)

Bi tane güreş sayfası var arkadaşın hep inglizce paylamış. abd en çok hayran kitle 155 klık bir sayfa. geçen satıyordu 10 bin tlye alsak mı ki alsam ben güreş bilmiyorum orası ayrı sorun :=)

Hocam alın siz onu, ben kavga ederim sizinle ama yediğim dayağa göre pay alırım videolardan

Şuanda bütün şartları karşılıyorum fakat reklamları açamıyorum nedeni: şuanda sistem TR de kullanılmadığı için işlem yapılmıyor resmi olarak sosyal güvenlik numarası istiyor ve aynı zamanda vergi formu oluşturup sisteme yüklemeniz gerekiyor aslında buraları sallayarak geçebiliyorsunuz fakat sözleşmeleri okuduğumda ABD vatandaşlığına dair önemli yükümlülükler veriyor vergi için bende riske girip açmadım para kazanma özelliğini sayfam ingiltere ağırlıklı. Bu arada para kazanma özelliğini açan arkadaşlar bu saydığım ayarları nasıl geçtiğini anlatırsa sevinirim.

Fazla kurcalama bence hocam, sene sonunda gelir TR ye :)

Bu ülke ve dillerde sayfası olan varsa sayfalarını kontrol etsinler. 21 ülkede daha video para kazanma özelliği açıldı.

6oePx6.png

birileri face den iyi para kaldırmaya başladı ama sesleri çıkmıyor bence şuan :)

Ulan dominik cumhuriyeti kadar değerimiz yok mu neden en son bize geliyor :D

Bu ülke ve dillerde sayfası olan varsa sayfalarını kontrol etsinler. 21 ülkede daha video para kazanma özelliği açıldı.

6oePx6.png

edit: kullanılan ulkeler ve diller bolumunde halen eski bilgiler var. bu bilgi baska bir yerde mi paylasıldı?

Son düzenleme:
Aynen hocam.. İngilizce sayfası olan parayı götürür.. Açık ve net :)

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

Yok hocam.. keşke bana ait olsaydı :)

İspanyolca bir sayfam 14k üyeli, şimdi bunun dilini nereden anlıyor bunlar :D ingilizce paylaşsam olmuyor mu.

Aynen hocam.. İngilizce sayfası olan parayı götürür.. Açık ve net :)

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

Yok hocam.. keşke bana ait olsaydı :)

bolca ingilizce sayfa var ama ulke sorunu var cogunda. cok fazla brezilyadan izleyen oluyor videoları benim sayfalarımda. haftalardır sayfaların erisimi sadece 5 ulkeye acttım digerleri engelli. ingiliz ve avustralya takipci kasıyorum. sanırım 1-2 hafta icinde bende baslarım. yalnız odeme alma sorunu var diyordu bir arkadas. payoner filan olmuyormus

---------- Spam Engelliyici 03:55 ---------- Önceki Mesaj 03:53 ----------

İspanyolca bir sayfam 14k üyeli, şimdi bunun dilini nereden anlıyor bunlar :D ingilizce paylaşsam olmuyor mu.

bende turkce ingilizce sayfalar var ve cok sayıda ispanyolca takip eden, vieo izleyen mevcut. onemli olan videoların hangi ulkeşerden izlendigi, paylasıldıgı filan. para kazandıran ulkeler basta olması lazım

bolca ingilizce sayfa var ama ulke sorunu var cogunda. cok fazla brezilyadan izleyen oluyor videoları benim sayfalarımda. haftalardır sayfaların erisimi sadece 5 ulkeye acttım digerleri engelli. ingiliz ve avustralya takipci kasıyorum. sanırım 1-2 hafta icinde bende baslarım. yalnız odeme alma sorunu var diyordu bir arkadas. payoner filan olmuyormus

İyi ki Kolombiya'da arkadaşım var o zaman, Juan çok işime yarayacak, sizler de manita felan yapın en azından latinlerden beyler :D işin başları bunlar ve en çok paranın kalkacağı zamanlar.

Para kazanması açık mı? Anlaması önemli değil ingilizce başlıkta atsan sayfanın takipçilerinin hangi ülkeden olduğu önemli, gerçi ispanya sayfalarına da geldi para kazanma bugün açıklandı. Sayfanın takipçileri hangi ülkeden?

Facebook media sitesinde açıklandı

https://www.facebook.com/facebookmedia/blog/launching-ad-breaks-in-21-new-countries

---------- Spam Engelliyici 03:18 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

:D

5FqhtV.png

bence ileride facebook da izlenim başı kazançları youtube dan daha fazla olucak.Reklam verenler için facebook kitlesi çok daha kaliteli

sen kazanda ödeme bir şekilde çözülür :)

bence ileride facebook da izlenim başı kazançları youtube dan daha fazla olucak.Reklam verenler için facebook kitlesi çok daha kaliteli

sen kazanda ödeme bir şekilde çözülür :)

haklısın, once bi para kazanalımda, derdimiz parayı cekmek olsun :)

Doğrudur hocam, sayfa videoları yada başlığı ingilizce olması önemli değil, takipçilerinin ülkesi önemli, abd, ingiltere ağırlıklı takipçi kitlesi varsa sıkıntı yok :)

---------- Spam Engelliyici 04:01 ---------- Önceki Mesaj 03:59 ----------

Hocam inanki face her haliyle youtubeden daha avantajlı video olayında. Yakında buralar şenlenecek eskisi gibi face sayesinde :D

Doğrudur hocam, sayfa videoları yada başlığı ingilizce olması önemli değil, takipçilerinin ülkesi önemli, abd, ingiltere ağırlıklı takipçi kitlesi varsa sıkıntı yok :)

sayfaların durumundan anladıgım kadarıyla, takipci ve video izlenen ulkelerin ilk 2si para kazandıran olması gerekiyor yada belli bir oran var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri