Facebook Beğeni Çekimi - TÜRK ve AKTİF ÜYELER | Global Hizmetleri |

G
  • Kullanıcı Global Hizmetleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Abone ve Hayran Çekimi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Global Hizmetleri

Guest

Facebook Sayfalarınıza Hızlı Üye Gönderim Başlamıştır.

Facebookta Sayfalarınıza Üye gönderim!

Ücretlendirme !

1K - 2 TL (500 Üye Hediye)
5K - 10TL (1000 Üye Hediye)
10K - 20TL (2000 Üye Hediye)
20K - 40TL (4000 Üye Hediye)
50K - 100TL (7000 Üye Hediye)
100K - 200TL (10000 Üye Hediye)
Facebook Sayfalarınıza Hızlı Şekilde Üye Gönderelim!

İLETİŞİM
Skype;
GlobalHizmetleri
Ödeme Yolları !
PaypaL, FinansBank, Nesine.com, Cebbank

NOT; REFERANSLARIMIZ

YORUMLAR
Sorunsuz hızlı şekilde 200 üye çektirildi.

begeniler seri şekilde alınmıştır-- teşekkür ederim memnun kaldıgım takdirde büyük oranda çalışmak isterim sizle
hizmet için teşekkürler bu arada
Woow Süper Hepsi Türk Gerçekten https://www.facebook.com/doganface?ref=tn_tnmn Ekle Anlaşalım m:)
Arkadaş referansı hızlıca attı tavsiye ederim ellerine sağlık.
anında gönderim. sorunsuz hizmet. çok teşekkürler

ref çekim gönderir misiniz hocam mesaj sayınız çok az

Rica etsem bende ref olabilirmiyim acaba? Sonuçları buraya tekrar bildireceğim eğer arkadaş kabul ederse

Önce iş sonra paraysa deneme amaçlı 1 k çektireyim. Ve üyeler geri gitmezse 10 k çektire bilirim.

[MENTION=3661]Global Hizmetleri[/MENTION] hocam bnmki biraz acil eger memnun kalırsam hizmetinizden sizinle sürekli çalısabiliriz

Hocam birşey soracağım yanlış anlamayın baltalamak gibi bir amacım yok.Ben devamlı bir arkadaş ile çalışıyordum kendisi de bu işte bayağı tanınmış ama 20k çekim yaptırdım 2 hafta sonra elimde 6k kaldı.Sizin garanti durumunuz nedir? Ona göre devamlı çalışabiliriz mesela arkadaş sahip çıkmadı öylece kaldı

Hocam birşey soracağım yanlış anlamayın baltalamak gibi bir amacım yok.Ben devamlı bir arkadaş ile çalışıyordum kendisi de bu işte bayağı tanınmış ama 20k çekim yaptırdım 2 hafta sonra elimde 6k kaldı.Sizin garanti durumunuz nedir? Ona göre devamlı çalışabiliriz mesela arkadaş sahip çıkmadı öylece kaldı

bizde sorun olmaz işimizi tam yaparız 10k düştü geri yüklüyoruz.. hatamızı anlayıp
yapıyoruz..

---------- Mesaj saat 22:12:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:09 civarında gönderildi. ----------

Önce iş sonra paraysa deneme amaçlı 1 k çektireyim. Ve üyeler geri gitmezse 10 k çektire bilirim.

önce ücret sorun iş yapıyoruz beyefendi..

---------- Mesaj saat 22:13:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:24 civarında gönderildi. ----------

hocam gelen üyeler hakkında bi garnti saglayabilirmisiniz mesela ben 20k çekim yaptırmıstım 1 ay sonra elimde 2k kaldı sizdede aynı sorun olur mu ?

olmaz en fazla 20kda 3 k gider garanti diğerleri kalır.

---------- Mesaj saat 22:14:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:29 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3661]Global Hizmetleri[/MENTION] hocam bnmki biraz acil eger memnun kalırsam hizmetinizden sizinle sürekli çalısabiliriz

tabi skype ekleyin görüşelim

Skype; Bayilikhizmetleri

EkleyebilirsiniZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri