Facebook Doğrulanmış Simgesi Talebi Açma ( Kesin Çözüm )

sonradan yapma yolunuda keşfetseniz süper olur hocam

eminmisin kolay olduguna.varmi onayli sayfan

Birader bizim neyden bahsettimizi biliyormusun? :D biz talebi açmak üzerine konuşuyoruz ve talebi açmak kolay diyorum sen ya okumayi bilmiyorsun yada mualefet olmaya yer atıyorsun :) senin gibiler yüzünden konu acmaya pişman oluyorum bazen

Birader bizim neyden bahsettimizi biliyormusun? :D biz talebi açmak üzerine konuşuyoruz ve talebi açmak kolay diyorum sen ya okumayi bilmiyorsun yada mualefet olmaya yer atıyorsun :) senin gibiler yüzünden konu acmaya pişman oluyorum bazen

Hocam talep açılmıyor yani onuda yapamıyorsun :) gösterim istersen yani

allah allah mıllet borut gıbı ya,kımseyle bıseyde konusulmuyor,
ben sadece onaylı sayfanın kolay olmadıgını bılıyorum,bunun ıcın sordum ,hemen konuyu nereye bagladın

Test ediyorum inşaALLAH sonuçları yazacağım mesajım bulunsun.

Hocam talep açılmıyor yani onuda yapamıyorsun :) gösterim istersen yani
Hocam sana videolu anlatim çeksem susucakmisin? Yani cidden sacmaliyorsun neden diye soracaksin kesin gitmissin mail adresini info support vs vs yapmissindir olmamistir sonrada herkes ters diyorsunuz konudaki arkadaşlar nasıl yapıyor gözünü seveyim? , mailine isim ekle [email protected] gibi olsun dene olacaktir

Hocam sana videolu anlatim çeksem susucakmisin? Yani cidden sacmaliyorsun neden diye soracaksin kesin gitmissin mail adresini info support vs vs yapmissindir olmamistir sonrada herkes ters diyorsunuz konudaki arkadaşlar nasıl yapıyor gözünü seveyim? , mailine isim ekle [email protected] gibi olsun dene olacaktir

facebooktan kayıt mesajı gelmıyor [email protected] seklınde almama ragmen,nedendir acaba

Bu sayfa için mi profil için mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri