Facebook Doğrulanmış Simgesi Talebi Açma ( Kesin Çözüm )

Ben site.com diye oluşturdum c-panele girip bakıyorum. Ama facebook doğrulama kodu gelmiyor ne yapabilirim ?

c-panelden mail seceneklerınden mail programları olması gerekıyor,ordan bakıcaksın

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

uzantı .com olsun hocam

bu arada dostum,sadece facebook sayfa olustura bıldık,ben bu yontemle sayfanın onaylı olucagını dusunmuyorum

c-panelden mail seceneklerınden mail programları olması gerekıyor,ordan bakıcaksın

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:27 ----------

bu arada dostum,sadece facebook sayfa olustura bıldık,ben bu yontemle sayfanın onaylı olucagını dusunmuyorum

Hocam sen ozaman kullanma gözünü seveyim olada bilir olmayadabilir ben sadece başvuru yolunu gösterdim gerisi keyfine kalmış ben daha ne diyeyim

Facebook kisisel profil uzantim facebook.com/muratarslan.net seklinde kullandim mail [email protected] seklinde com degilde net uzantisi oldugundan bir sorun olurmu acaba

hocam dün yeni hesap actım gerekli bilgileride girip gönderdim ama 24 saat gecmesine rağmen ne olumlu nede olumsuz bir cevap gelmedi daha facebook tarafından

az önce gelen başvuru sonucu..
yeni hesapta yemedi maalesef :(

Bugün
Merhaba Arif,

Hesabınızı doğrulama talebi gönderdiğiniz için teşekkürler. Bu hesabı inceledik ve şu anda doğrulanamayacağını tespit ettik.

Hesap gerçek bir tanınmış kişiyi veya medya kuruluşunu temsil ediyor olabilir. Ancak doğrulama, Facebook'un saygınlık standartlarına göre gerçekleştirilmektedir.

Saygılarımla,

Ambrose
Mentions Team
Facebook

aynı şekilde başvuru yapıp olumlu dönüş alan var mı arkadaşlar ?

[MENTION=46984]Fırat Andiç[/MENTION] hocam fb sayfamın mail adresini ayarlar kısmından site uzantılı mail ile değiştirsem ve başvuru yapsam olur mu?

Merhaba Arkadaşlar .

Bunu uzunca araştırdım kesin bir yola ulaştım . size başvuru için şukadar verin bukadar verin diyenlere inanmayın . Adım adım okuyun başarıya ulaşacaksınız .

1-Site uzantılı (.com Olacak şekilde ) örnek : ö[email protected] bir mail adresi açın

2- Bu Mail adresi ile bir facebook hesabı oluşturun ip değiştirme vs yapmayın herşey normal olsun

3-Facebook E Posta Adresinizi Onaylayın

Buradan Başvurabilirsiniz

Kod:
https://www.facebook.com/help/contact/1448613808726619

Bu sekilde yapinca kesin onayliyor mu? Bu yontemi en son ne zaman denediniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri